Man tai keistai atrodo kiekvieno troleibuso nuotykių aptarinėjimas šioje temoje: kur jis vakar važiavo, kokie ant jo įbrėžimai, kokia vairuotoja jį vakar vairavo ir t.t.
Juk ši tema vadinasi fotogalerija.
Man tai keistai atrodo kiekvieno troleibuso nuotykių aptarinėjimas šioje temoje: kur jis vakar važiavo, kokie ant jo įbrėžimai, kokia vairuotoja jį vakar vairavo ir t.t.
Juk ši tema vadinasi fotogalerija.
Atskirai visiems bambekliams, kuriems nepatinka temos panaudojimas. Kitos temos konkrečiai apie Vilniaus troleibusus neradau, kurti naujos temos nesiruošiu, nes jų ir taip forume prikurta reik nereik. Kad ir šita pati tema... Seniai būtų mirus, nes foto beveik niekas nededa, o jei ir įdeda, tai retai. Kam nepatinka - geriau nesilankykit.
O galėtų pavyzdžiui įdėti vielabraukių vairuotojų fotokonkursą
Neblogos nuotraukos, žiuriu kalbi apie 2414 troleibusą kad jis kiekvieną diena stovėjo Pašilaičių žiede rezerve, ta pati galiu pasakyti ir apie 2114 troleibusą kuris kiekvieną diena stovi rezerve Skalvių žiede. Man idomu kodėl jo niekada nestato normaliai i linija o butinai i rezervą, kai tik neatvažiuočiau į Skalvių žiedą taip matau 2114 stovinti rezerve, vietoj jo galėtu koki 2407 pastatyti kuris man atrodo ateina prie savo gyvenimo pabaigos arba koks 2570 ar 2571 nes šitos dvi mašinos irgi senos.
P.S. rytoj idėsiu daugiau nauju nuotraukų, jei kam idomu ir patinka mano nuotraukos. Nors labai abejoju kad kažkam iš jūsų gali patikti, turbūt atsidarot pasižiūrit ir pamirštat kad tokio nuotraukos yra. :/
Ir dar, nepykit jei foto per dideles. Dėkui.
Šiandien teko prieiti prie 1-ojo troleibusų parko, mačiau 1650 Jelcz troleibusą, keista kad pas ji kabinos neišardė, matyt ir neapsimokėjo, mačiau ir vargša 1106 stovinti troleibusą tik nežinau ar išvažiuos jisai i linija, o iš 2-ojo parko troleibusų mačiau tik 2623 kur kiti stovi nemačiau.
O velniam jam draudimas ,jei aplamai tai yra kvailu baltarusu sukonstruotas sudinas troleibusas. O kad nebutu kalbama tusciai, pasakysiu vairuotoju su juo dirbusiu atsiliepimus:
1. Tik visiskas kvailys (baltarusas) galejo sukonstruoti troleibusa taip,kad esant pasuktiems priekiniams ratams neatsidaro priekines durys( jos isiremia i rata).
2. Tik rusai(baltarusai) galejo suprojektuoti taip,kad net esant nekarstai vasaros dienai perkaista visa elektronika ir nepadeda net visa laika atidarytas galinis gaubtas.
3. Apie tai ,kad ten nebuvo sildymo sistemos ir neveikianti kondicionavimo sistema,kalbeti tikriausiai jau is vis neverta.
Zodziu ten buvo ne troleibusas,o visiskas meslas ir dar uz tokia beprotiska kaina.
Comment