Aš tai šiandien apie 10h mačiau Vytautą Pasakų parko žiede su iškalbingu užrašu "BANDOMASIS", taip ir pamaniau, kad dabar antras parkas gavo galimybę "pasimėgauti" Vytautu. Gerai, gal pagaliau man paklius pavažiuot juo
Žiūriu fotografavai Skalviuose, gal netyčia matei ten kur nors 2463 po remonto, toks visas šviežiai išdažytas ir vis dar blizgantis?
Aš skalviuose dažnai būnu. Ten fotkinu ir 2463 kiekviena diena matau. Ta mašina yra rezervine ir stovi rezervinei vietoi. Šiandien apie 14 valanda 2463 išvažiavo rezervui 7-u maršrutu. Gaila nuotraukos neturiu. ;/
Gal jau yra žinoma koks sekantis bus imamas bandomasis troleibuso modelis po BKM 420?
Sekantis yra anksčiau buvęs, o ne būsimas. Tai kam klaust, kuris yra sekantis, jei jau ir taip žinom. Reikia geriau domėtis, koks ateity bus, o ne buvo prieš tai.
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Sekantis yra anksčiau buvęs, o ne būsimas. Tai kam klaust, kuris yra sekantis, jei jau ir taip žinom. Reikia geriau domėtis, koks ateity bus, o ne buvo prieš tai.
Tai aš ir turėjau omeny klauses koks bus kitas bandomo troleibuso modelis ateityje
Comment