Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
"Gidas" neslėpė, kad tai 1587
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąSkoda 14tr #1101
Atvaizdas
Comment
-
Parašė rvr Rodyti pranešimąDėl 2604, tai labiau į dalinį remonta panašu. Kapitalinio remonto metu troleibusas išardomas iki pat griaučių, o čia tik kosmetinis remontas. Įdomu kas dar kap. remonto ceche stovėjo
Paskutiniai įvaryti ir dar normaliai atrodantys (neišardyti) - 1633, 1666.
Nuotraukų nežadėsiuPaskutinis taisė aRa; 2016.11.04, 13:16.
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąŠkoda 8tr?
Buvo baisiai nepatogus palyginti su vėlesniais modeliais.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą2602? Važinėja jau???Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąŠkoda 8tr?
Comment
-
2130 dešnysis šoninis posūkis man pasirodė baltas. Lengvųjų per TA nepraleidžia jei vietoje geltonų sudėtos baltais cokoliais lemputės (nesvarbu, kad ant viršaus geltonas gaubtas kaip čia).
Kodėl Troleibusų parkas ignoruoja šitai - ar TA "suderintai" žiūri pro pirštus, ar siekis dar kartą daryti darbą prieš TA ( o tas kas 6 mėn), ar čia kokia vairuotojo iniciatyva (turėjo - per pietus pasikeitė)?
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimą2130 dešnysis šoninis posūkis man pasirodė baltas. Lengvųjų per TA nepraleidžia jei vietoje geltonų sudėtos baltais cokoliais lemputės (nesvarbu, kad ant viršaus geltonas gaubtas kaip čia).
Kodėl Troleibusų parkas ignoruoja šitai - ar TA "suderintai" žiūri pro pirštus, ar siekis dar kartą daryti darbą prieš TA ( o tas kas 6 mėn), ar čia kokia vairuotojo iniciatyva (turėjo - per pietus pasikeitė)?
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąNes Regitra yra valstybinė įmonė parkas irgi valstybinė kaip gali savo transportui neduoti technikinės?
2. Parkas yra savivaldybės, o ne valstybės.
3. Tuvlita nėra valstybinė.
Kiti variantai?
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimą1. Regitra techninių neatlieka.
2. Parkas yra savivaldybės, o ne valstybės.
3. Tuvlita nėra valstybinė.
Kiti variantai?
pvz Kaune technikinės atliekamos pačiame parke dalyvaujant KAC darbuotojui pirmą kartą nepraleidžia dažniausiai surašo trūkumus o už kelių valandų vėl praeidinėjama ir jau praeina rašoma kad trūkumai pašalinti (netolygus stabdymas, skysčių pratekėjimas, salono švara čia ne bėda).
Comment
Comment