Na čia pasiteisinimas turbūt bus,kad pagerėjo matomumas, bet atrodo kažkaip disproporciškai. Gale netgi į langelį pilnas skaičius netelpa. Man po Kauno Škodų iškolchozinimo ir prie kebulo prikniedindų trafaretų laikiklių, Vilnius buvo atgaiva akims. O čia toks akibrokštas...
Parkas grįžta į sovietmetį su tokiais naujais trafaretais...
Va va! Tikrai! Senose sovietinėse stotelėse kur tarp rėmų buvo įstatomas kartonas su numeriukais, tai vat būtent 80% panašiu šriftu būdavo parašyta. Taip pat ir troleibusų lentelės labai panačios būdavo užkištos kaip dabar naujos.
Šiandien lipdamas į troleibusą pagalvojau "kaip keista, VVT dar saugo sovietines lenteles".. Buvau tikras, kad vienkartinis įvykis - senoji sulūžo ar pan.
Šiandien lipdamas į troleibusą pagalvojau "kaip keista, VVT dar saugo sovietines lenteles".. Buvau tikras, kad vienkartinis įvykis - senoji sulūžo ar pan.
Gal tai buvo naujoji lentelė, kuri čia pavaizduota mano nuotraukoje?
Policija reguliuoja eismą per perėjas? Jei taip, tai puiku, nes ankstesnių mugių metu tiesiog neįmanoma buvo pravažiuoti per nenutrūkstamą pėsčiųjų srautą.
Policija reguliuoja eismą per perėjas? Jei taip, tai puiku, nes ankstesnių mugių metu tiesiog neįmanoma buvo pravažiuoti per nenutrūkstamą pėsčiųjų srautą.
Comment