Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

http://www.ltek.pl

Comment

Pašilaičių žiede.

Comment

Šios savaitės antradienį 14-am maršrute svečiavęsis #1720 Amberis Galinė švieslentė pas jį rodė kodą "514"
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Nelabai seku troleibusų stebėjimų temos - argi 1720 14 maršrute anksčiau nedirbdavo pastoviai ? Jeigu dabar šiame maršrute troleibusas tik "svečiavosi", kokiuose maršrutuose jis dirba nuolatos ?

Comment

Savaite anksčiau jis 21 maršrute.

Comment

Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
              Nelabai seku troleibusų stebėjimų temos - argi 1720 14 maršrute anksčiau nedirbdavo pastoviai ? Jeigu dabar šiame maršrute troleibusas tik "svečiavosi", kokiuose maršrutuose jis dirba nuolatos ?
              1719 po įvykusios reformos 2013 liepos 1, perrašytas į 14 maršrutą. Matomai 1719 tądien buvo sugedęs, kai mačiau fotografuotą Amberį 14-am. O 1720 prirašytas 21-am
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
                1720 priskirtas į 21, o 1719 - į 14 maršrutus.
                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Per vakarykštę pūgą Laisvės pr.

Nr. 2685

Nr. 1543

Nr. 2670
                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Skalvių ž.

Comment

Pašilaičių ž.

Comment

Liubarto g.

Comment

Laisvės pr.

Comment

Ant Liubarto tilto.

Comment

Vakar. Plytinės žiedas. Škoda 14Tr nr.1545, 21 maršrutas:

Taip, taip su telefonu.
                              My Flickr
                              My Trainpix

Comment

Čia man vienam senesni maršrutu trafaretai buvo žymiai geresni?

Comment

Beabejo ir man senesni geresni buvo, bet jau padarė ir...
                                  My Flickr
                                  My Trainpix

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
                                    Čia man vienam senesni maršrutu trafaretai buvo žymiai geresni?
                                    Parkas grįžta į sovietmetį su tokiais naujais trafaretais...

Comment

Na čia pasiteisinimas turbūt bus,kad pagerėjo matomumas, bet atrodo kažkaip disproporciškai. Gale netgi į langelį pilnas skaičius netelpa. Man po Kauno Škodų iškolchozinimo ir prie kebulo prikniedindų trafaretų laikiklių, Vilnius buvo atgaiva akims. O čia toks akibrokštas...

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                                        Parkas grįžta į sovietmetį su tokiais naujais trafaretais...
                                        Va va! Tikrai! Senose sovietinėse stotelėse kur tarp rėmų buvo įstatomas kartonas su numeriukais, tai vat būtent 80% panašiu šriftu būdavo parašyta. Taip pat ir troleibusų lentelės labai panačios būdavo užkištos kaip dabar naujos.
                                        My Flickr
                                        My Trainpix

Comment

Šiandien lipdamas į troleibusą pagalvojau "kaip keista, VVT dar saugo sovietines lenteles".. Buvau tikras, kad vienkartinis įvykis - senoji sulūžo ar pan.

Comment

Working...
                                          X