Parašė Arelis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąRimtai??? nurašyti troleibusai laiko šitaip???
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąTaip. Ankščiau čia buvo parkingo aikštelė, bet paskui vietoj jos sukišo visus senus, norinčius amžino poilsio troleibusus. Čia troleibusai buvo "atitempti" iš 1 ir 2 Vilniaus troleibusų parko. Iš šių troleibusų dar ~10 po remonto galėtų važinėti.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąDar sako , kad troleibusu truksta
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąIr pradės tuoj trūkt labai daug troleibusų, nes vienas troleibusas važinėja su išlaužtom durim, kitas labai labai staigiai stabdo.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąDar sako , kad troleibusu truksta
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKas taip sako? Trūksta vairuotojų, o ne troleibusų.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKas taip sako? Trūksta vairuotojų, o ne troleibusų.
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimąNieko sau, tokie dideli atlyginimai ir trūksta vairuotojų!
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKaip tik maži atlyginimai, o ne dideli
Comment
-
Škoda 14Tr nr.1585, Povilo Lukšio žiedas:
Pertraukiamo grafiko troleibusai nr.1643 ir 1115, Povilo Lukšio žiedas:
Paskutinis taisė Arelis; 2014.07.28, 15:18.
Comment
-
Rezerviniai troleibusai yra tie, kurie visą dieną nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro stovi galiniuose punktuose, kur yra dispečerinės: Šaltinėlyje, Plytinėje, Antakalnyje, Žemynoje, Skalviuose ir Pasakų parke - šiuose galiniuose punktuose stovi po du rezervinius troleibusus. Šiuo atveju 1643 ir 1115 yra darbo dienų pertraukiamo grafiko troleibusai, kurie dirba nuo ankstaus ryto iki 8-10 ryto ir 14-19 valandos (laikai preliminarūs, kiekvienam grafikui skirtingai prasideda/baigiasi darbo laikas).
O šiaip jei troleibusas sugestų Šiaurės miestelyje, atvažiuotų pakaitinis troleibusas iš Šaltinėlio. Ten yra atsarginės 9-o maršruto lentelės
Comment
Comment