O čia bus bandomasis troleibusas?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąAr tikrai čia tas pats troleibusas kaip ir Ostravoje? Šis, panašu, be elektros įrangos ant stogo.
Be to, čia greičiausiai jis ir buvo atvežtas birželio 17 d. į 2-ą parką ir paskui kažkur dingęs. Matomai boksuose slėpė.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąDabar jam čia kažką montuos, nes stovi ant elektros įrangos remonto kelio. Vėliau mačiau, kad prie jo privažiavo techninės pagalbos mašina ir tikriausiai nutempė gal į parko garažus, gal dar kažkur...
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąEsu ne kartą matęs toje vietoje stovinčius autobusus.
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąRimtai??? nurašyti troleibusai laiko šitaip???
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąTaip. Ankščiau čia buvo parkingo aikštelė, bet paskui vietoj jos sukišo visus senus, norinčius amžino poilsio troleibusus. Čia troleibusai buvo "atitempti" iš 1 ir 2 Vilniaus troleibusų parko. Iš šių troleibusų dar ~10 po remonto galėtų važinėti.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąDar sako , kad troleibusu truksta
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąIr pradės tuoj trūkt labai daug troleibusų, nes vienas troleibusas važinėja su išlaužtom durim, kitas labai labai staigiai stabdo.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąDar sako , kad troleibusu truksta
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKas taip sako? Trūksta vairuotojų, o ne troleibusų.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment