Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė FRT Rodyti pranešimą
    Esu tokios pačios nuomonės. Ši tech pagalba maksimum ką gali, tai pakeist žibintą ar kažką tokio. Jeigu koks rimtesnis gedimas, ji nieko verta, nes reiktų kviest pastiprinimą. Šis Fordas nesugebėtų partempt troleibuso iki parko.
    Smulkiems defektams šalinti skirtas šis busiukas. Rimtesniems gedimams yra "Maz" sunkvežimiai, kurie skirti ir tempti troleibusą į parką
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
      Smulkiems defektams šalinti skirtas šis busiukas. Rimtesniems gedimams yra "Maz" sunkvežimiai, kurie skirti ir tempti troleibusą į parką
      Turite kas nuotraukų?

Comment

Turite kas nuotraukų?
        kokier dar gali buti smulkus defektai? trolikas vaziavo ir sustojo...reikia ji tempti i baze ir ten remontuoti,o ne imituoti kazkoki taisyma gatveje....

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
          kokier dar gali buti smulkus defektai? trolikas vaziavo ir sustojo...reikia ji tempti i baze ir ten remontuoti,o ne imituoti kazkoki taisyma gatveje....

Turėjau aumeny ar turi kas „Maz“ nuotraukų.

Comment

Visai šviežutis 1540 po kapitalinio. Matyt, dar tik šią savaitę pasirodęs. Dar vienas troleibusas suremontuotas pagal blatą .

Comment

Šiandien:
              Škoda 14tr17/6M #2663

Comment

Paskutinis taisė Scorpius; 2012.06.29, 16:47. Priežastis: taisymas

Comment

Praėjusios savaitės nuotraukos.
                  2718

1698

2606

2478

2615

2587

Comment

Prasau:

Is VVT tinklalapio.

Comment

Škoda 14tr13/6 #1605

Škoda 14tr02/6 #2518

Škoda 14tr17/6M #1661

Comment

2450, pasakų parkas. Jis čia stovi jau kuris laikas.

To paties 2450 šonas

Galas

2695

(gal reikia įdėt šią nuotrauką į skilti „Reklamos ant viešojo transporto“?)

Comment

2450, pasakų parkas. Jis čia stovi jau kuris laikas.
                          O 'kuris laikas' - tai kuris?

Comment

Parašė Prodigal Stranger Rodyti pranešimą
                            O 'kuris laikas' - tai kuris?

Na bent savaitę tikrai. Gal daugiau. Tikslios info neturiu.

Comment

O jis rezervinis?...

Comment

O jis rezervinis?...
                                Namanau. Manau, tiesiog stovi čia, nes niekas neturi laiko pasirūpinti juo. Jis čia stovėjo ir savaitgalį, toje pačioje vietoje, ir vargu ar buvo judinamas. Jokių maršruto lentelių ten nėra. Aš jį čia dar pastebėjau prieš keletą mėnesių, tai galimas daiktas, jog jis čia stovi labai ilgai.

Comment

Namanau. Manau, tiesiog stovi čia, nes niekas neturi laiko pasirūpinti juo. Jis čia stovėjo ir savaitgalį, toje pačioje vietoje, ir vargu ar buvo judinamas. Jokių maršruto lentelių ten nėra. Aš jį čia dar pastebėjau prieš keletą mėnesių, tai galimas daiktas, jog jis čia stovi labai ilgai.
                                  Hmm.. Įdomu... Per langą matau, kaip į Pašilaičių žiedą rezervinis atvažiuoja pats pirmasis, dar prieš penkias ryto. Visad sustoja toje pačioje vietoje ir stovi. Pirmąkart pažvelgus gali pamanyt, kad jis nepajudinamai stovėjo joje ir vakar, ir užvakar, ir prieš savaitę... Pagalvojau, jog, galbūt, ir su šiuo situacija tokia pat.

Comment

Hmm.. Įdomu... Per langą matau, kaip į Pašilaičių žiedą rezervinis atvažiuoja pats pirmasis, dar prieš penkias ryto. Visad sustoja toje pačioje vietoje ir stovi. Pirmąkart pažvelgus gali pamanyt, kad jis nepajudinamai stovėjo joje ir vakar, ir užvakar, ir prieš savaitę... Pagalvojau, jog, galbūt, ir su šiuo situacija tokia pat.

Nu gal, bet vairuotojas tada sustoja būtent ten pat centimetro tikslumu. Po ratu beje pakištas rato laikiklis, kad troleibusas nepajudėtų. Beje, jei nepastebėjote, jo priekyje viršūje yra spalvotas VVT logotipas.

Comment

2450 aiškiai stovi rezervinio troleibuso vietoj, kurioj ankščiau stovėdavo etatinis rezervas 2471. (Kur dabar padėtas 2471 čia kita tema.) 2450 ten amžinai nestovi, jei neklystu, dar šios savaitės pradžioj ten stovėjo 2406. Be to, nakčiai rezerviniai troleibusai žiede nepaliekami - važiuoja į parką, o anksti ryte vėl grįžta į žiedą. Taip, kad nėra jau tokie "nepajudinami"

Comment

Parašė rufas...tr Rodyti pranešimą
                                        2450 aiškiai stovi rezervinio troleibuso vietoj, kurioj ankščiau stovėdavo etatinis rezervas 2471. (Kur dabar padėtas 2471 čia kita tema.) 2450 ten amžinai nestovi, jei neklystu, dar šios savaitės pradžioj ten stovėjo 2406. Be to, nakčiai rezerviniai troleibusai žiede nepaliekami - važiuoja į parką, o anksti ryte vėl grįžta į žiedą. Taip, kad nėra jau tokie "nepajudinami"

Reikės rytoj patikrint. Gal kitas bus. Bet kam nuiminėt nuo linijos ūsus, jei jis vakare išvažiuoja vėl? Bent jau man susidarė įspūdis, jog jis ten gali stovėt ir naktį. Reiktų kada nueit patikrint kokią 22 valandą.

Comment

Beje, jei nepastebėjote, jo priekyje, viršuje, yra spalvotas VVT logotipas.
                                          Išties... Neatkreipiau dėmesio.
                                          Parašė rufas...tr Rodyti pranešimą
                                          ... nakčiai rezerviniai troleibusai žiede nepaliekami - važiuoja į parką, o anksti ryte vėl grįžta į žiedą.
                                          Tą ir turėjau omenyje.

Comment

Working...
                                          X