Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
    Išmok skaityti - buvo nurodęs žmogus 8 d. vietoje 7 d., o laiką pridėjo vėliau dėl tikslumo.
    Gal nori pamokinti mane skaityti,ka?? Dabar matau jau pataisyta data 2012-06-07d. tik laiko nera kada fotografuota, bet itariu kad vidurnakti.

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
      Gal nori pamokinti mane skaityti,ka?? Dabar matau jau pataisyta data 2012-06-07d. tik laiko nera kada fotografuota, bet itariu kad vidurnakti.
      Tamsta neteisus, bet vis tiek akis draskot. Buvo atsiprašymas dėl neteisingos datos, o pats aiškinat, kad nebuvo nurodytas joks laikas. Laikas tame pranešime ir dabar nenurodytas, o data pataisyta.

Comment

Nesiginčykit, juk ne datų tikslumo diskusija čia vyksta, todėl būkime vieni kitiems draugiški, ir tęskime temą apie troleibusus

Comment

1585

2489 ir 2666

1545

2536

1134

1709

2587

Comment

Na pagaliau man pavyko išsiaiškinti, kokios #1537 nurašymo priežastys.
            Troleibusas prieš nurašymą dirbo 10-tu. Jis nurašytas 1997m. Dėl sankryžoje sukant į Naujininkų žiedą avarijos. Į troleibusą trenkėsi vilkikas. Dėl stipraus rėmo pažeidimo nutarta troleibusą nurašyti.

Comment

Škoda 14tr #1638.

Solaris trollino 15ac #1708.

Škoda 14tr #1609.
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

2012–06–04 d. Škoda 14Tr 1590 5 Giedraičių St.

2012–06–04 d. Škoda 14Tr 1627 11 Giedraičių St.

Daugiau mano nuotraukų rasite čia.
                Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

2012.06.18
                  Škoda 14tr #1612.

Škoda 14tr #1431.

Comment

Šiandien:
                    Škoda 14tr #1572.

Comment

VVT 1720 vėl pasirodė gatvėsė.
                      Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

21 tuščias.. Jau abejotinas buvo jo reikalingumas ir taip, bet vasarą tai išvis tik pinigų švaistymas.

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
                          21 tuščias.. Jau abejotinas buvo jo reikalingumas ir taip, bet vasarą tai išvis tik pinigų švaistymas.
                          Prieš tą 21, išvažiavo 2 troleibusas ir 45 autobusas...
                          Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Bobutes iš Žirmūnų į poliklinikas/turgus Antakalnyje bei Antakalnio gyventojus į Šiaurės miestelį apsipirkti vis tiek kažkas turi vežti.
                            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Bobutes iš Žirmūnų į poliklinikas/turgus Antakalnyje bei Antakalnio gyventojus į Šiaurės miestelį apsipirkti vis tiek kažkas turi vežti.
                              Turi, bet galima buvo 45-tą padaryt pagal buvusią savaitgalio trasą. Juk tas 21-as važiuoja beveik taip pat. Galų gale galima buvo nukreipt Verkių gatve pro Parką, kaip 7-as važiuoja.
                              Paskutinis taisė FRT; 2012.06.22, 22:22.

Comment

O po to rudenį kas 10 minučių 45 leisti tokiu ratu ir džiuginti studentus papildomomis 10-15 min. kelionės. Pirma reikia šiek tiek pagalvoti, prieš rašant.
                                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

O po to rudenį kas 10 minučių 45 leisti tokiu ratu ir džiuginti studentus papildomomis 10-15 min. kelionės. Pirma reikia šiek tiek pagalvoti, prieš rašant.
                                  Tada taip, nepagalvojau.

Comment

Bet 21-as trol. galėtų važiuoti tik darbo dienomis. O savaitgaliais (tik savaitgaliais!) vietoj jo 45-as autobusas ir toliau važiuotų taip, kaip važiavo poilsio dienomis iki 2011 m. rugsėjo 1 dienos. Antakalnis ir Žirmūnai tuomet turėtų patogesnį susisiekimą su didžiaisiais prekybos centrais ir kitais miesto mikrorajonais (savaime suprantama, poilsio dienomis tokio susisiekimo poreikis yra didesnis nei darbo dienomis, be to, tuomet nėra poreikio kuo greičiau nuvežti studentus ir dėstytojus į paskaitas, tad dėl tų papildomų 10 minučių niekas ypatingai nenukenčia). Na, o Valakampių tilto ir Lizdeikos stotelėse savaitgaliais keleivių šiaip ar taip beveik nebūna, o ir lieka 10 ir 11 maršrutų troleibusai.
                                    Paskutinis taisė Vilnietizz; 2012.06.23, 00:40.
                                    Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                    Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                    SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Keletas nuotraukų temos papildymui
                                      1-ojo parko techninė pagalba "Ford Transit". 2012.06.20

Škoda 14tr13/6. 13 maršrutas. 2012.06.22

Škoda 14tr02/6 #2499. 18A maršrutas. 2012.06.22

Solaris trollino 15ac #1700. 2 maršrutas. 2012.06.22

Solaris trollino 15ac #1706. 17 maršrutas. 2012.06.22

Comment

ka tokia tech pagalba gali padaryti? Nusluostyti dulkes nuo sugedusio troleibuso?

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                                          ka tokia tech pagalba gali padaryti? Nusluostyti dulkes nuo sugedusio troleibuso?
                                          Esu tokios pačios nuomonės. Ši tech pagalba maksimum ką gali, tai pakeist žibintą ar kažką tokio. Jeigu koks rimtesnis gedimas, ji nieko verta, nes reiktų kviest pastiprinimą. Šis Fordas nesugebėtų partempt troleibuso iki parko.

Comment

Working...
                                          X