Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2012 01 09d.

©vidoq

Comment

Šiaip normaliai, bet jei ateityje surinkinės, galėtų pasirinktį ir naujausio modelio kėbulą.
      GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

dizainais taip pat kainuoja, o mes nesam tokie turciai,kad futuristinius troleibusus surinkinet bukime biedni, bet teisingi

Comment

Futuristiniai nebūti, bet gali būti šiuo metu gaminamų MAN, o ne prieš 10 metų gamintų.
          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Ta išvaizda nėra labai jau prasta, o kadangi surinkinėjo ant MAZ kėbulo, tai "naujoviškesnio" jie neturi. Iš esmės priekis ir galas (neskaitant tų bereikalingų kopetėlių, kurių galima nemontuoti) atrodo visai padoriai. Prasčiausiai atrodo iš šonų, o tą dalyką nesunkiai įmanoma patobulinti nudažant duris, statramsčius tarp langų ir langų bei durų juodai. Atkreipus dėmesį į visus naujesnio dizaino kėbulus, tai niekur (arba beveik niekur) metalinė durų dalis ir statramsčiai tarp langų nėra dažomi kėbulo spalva. Šis dažymo sprendimas mano nuomone labiausiai ir "sendina" bendrą troleibuso išvaizdą.

Comment

na gerbiamasis, nevarykite dievo i medi lukasenkos troleibusai pigus o Man neikandami sostinei...taip kad...

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
                Ta išvaizda nėra labai jau prasta, o kadangi surinkinėjo ant MAZ kėbulo, tai "naujoviškesnio" jie neturi. Iš esmės priekis ir galas (neskaitant tų bereikalingų kopetėlių, kurių galima nemontuoti) atrodo visai padoriai. Prasčiausiai atrodo iš šonų, o tą dalyką nesunkiai įmanoma patobulinti nudažant duris, statramsčius tarp langų ir langų bei durų juodai. Atkreipus dėmesį į visus naujesnio dizaino kėbulus, tai niekur (arba beveik niekur) metalinė durų dalis ir statramsčiai tarp langų nėra dažomi kėbulo spalva. Šis dažymo sprendimas mano nuomone labiausiai ir "sendina" bendrą troleibuso išvaizdą.
                Labai gera pastaba. Tas dažymo stilius ir apskritai spalvų derinys yra beviltiškai pasenę. Štai kodėl pvz. Vilniaus sidabriniai autobusai ar Kauno raudoni autobusai atrodo gatvėse žymiai modernesni net už Vilniaus "Solaris" troleibusus, nekalbu jau apie šiuos.

Comment

Parašė vidoq Rodyti pranešimą
                  2012 01 09d.

Atvaizdas

Atvaizdas

©vidoq
                  Kažkaip mes čia prasilenkėm

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                    Labai gera pastaba. Tas dažymo stilius ir apskritai spalvų derinys yra beviltiškai pasenę. Štai kodėl pvz. Vilniaus sidabriniai autobusai ar Kauno raudoni autobusai atrodo gatvėse žymiai modernesni net už Vilniaus "Solaris" troleibusus, nekalbu jau apie šiuos.
                    Aš tai turiu viena pasiūlyma kaip galima būtų nudažyti tuos MAZ'us,bet ar kam čia bus idomu Ir apskritai turiu ideju del vienos VT dažymo shemos, jeigu kam būtų idomu,galečiau padaryti
                    Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                      Aš tai turiu viena pasiūlyma kaip galima būtų nudažyti tuos MAZ'us,bet ar kam čia bus idomu Ir apskritai turiu ideju del vienos VT dažymo shemos, jeigu kam būtų idomu,galečiau padaryti
                      Žinoma, kad būtų įdomu. Yra atskira tema Geležinkelio riedmenų schemoms. Tai gal reiktų sukurti ir analogišką miesto transporto (autobusų ir troleibusų) temą.
                      Dear Sir,

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                        Davaj, tikrai įdomu

Comment

Denis_Simonov, visada kažkokia idėja ar iniciatyva yra įdomu. Ir dabar norėtumėm pamatyt

Comment

Parašė ssnaiperis
                            Amber Vilnis 12ac #1720 pastebėtas 21-ame maršrute iš Žirmūnų žiedo išvažiavo ~14:25
                            kam kiekviena pirstelejima komentuot?
                            Paskutinis taisė Romas; 2012.01.30, 23:33. Priežastis: Citavimas

Comment

Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

toleranceofculture, oranger, sleader : Ačiu Shema bus temoje Troleibusų surinkimas Lietuvoje.
                                Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Šiandien bent jau 1719 išdirbo abi pamainas, bet vis tiek neapsieita be įvykių: prieš pat Antakalnio žiedą jis nepersijungė į liniją į žiedą, todėl vairuotojas turėjo rankomis perkelti "ūsus" į kitą liniją. Deja, kokias 2-3 minutes jis negalėjo pajudėti iš vietos (manęs jau nenustebino - per prezentaciją pas jį buvo tos pačios problemos). Kai pagaliau jis pajudėjo, tai įvažiavęs į žiedą nuleido "ūsus", o vietoje jo išvažiavo rezervinis Škoda 14Tr 1504. Pastarąjį po 1 rato pakeitė pailsėjęs 1719 .

Jau susirinkęs 2 troleibusų ir 1 maršrutinio taksi (ne šio juodojo) eilę

Amber-Maz - Škoda 14Tr - Solaris Trollino: visų 3 važiuojančių Vilniaus troleibusų markių atstovai

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Comment

Sausio mėnesio Solaris trollino 15ac #1702 12maršrutas. St. Žaliasis Tiltas
                                      Daugiau mano nuotraukų >>
                                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                        Amber-Maz - Škoda 14Tr - Solaris Trollino: visų 3 važiuojančių Vilniaus troleibusų markių atstovai

Atvaizdas
                                        Dar trūksta iš troleibusų atstovų Škoda 9Tr, 14TrM, 15Tr ir taip "mylima" ir "dirbanti" Jelcz nr.1650 troleibusą.

Comment

Sveiki. Galo numanot kiek ateityje bus surinkta Amber troleibusų?

Comment

Working...
                                          X