Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė rvr Rodyti pranešimą
    Amber Vilnis 12AC #1719
    Atvaizdas
    Hm, mažas fotikas, bet su trikoju. Matyta.
    Geri kadrai.

Comment

Amber Vilnis 12AC #1719
      Atvaizdas
      Taip šiuolaikiškai ir didmiestiškai atrodo!

Comment

Kelios nuotraukos.

Škoda 14Tr13/6 numeris 2620, Stotis, 1 maršrutas.

Škoda 14Tr17/6M numeris 1661, Žirmūnų žiedas, 5 maršrutas.

Škoda 14Tr02/6 numeris 1477, žirmūnų žiedas, 20 maršrutas.

Paskutinis taisė digital; 2025.01.16, 14:45. Priežastis: atkurtos nuotraukos

Comment

2499 šiandien 8.52val. Sietyno st.

Bet taip matosi, kad remontuojami tik rinktiniai troleibusai dėka atskirų vairuotojų pageidavimų (arba zyzimų be perstojo). Štai 1493, 1514, 1555... krinta gabalais, bet niekam jie nerūpi.
          Paskutinis taisė digital; 2025.01.17, 13:12.

Comment

Norėčiau paklausti: gal kas turi legendinio 1537 nuotraukų? Ir dėl kokių priežasčių buvo nurašytas? Ir kada nurašytas.

Comment

O kuom jis legendinis?
              GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Manau labai seniai nurašytas, niekur nerandu jo nuotraukų. Suprantu, nesidominčiam troleibusai tai tiesiog įprastas, atsibodęs Škoda 14Tr.

Comment

1511 laisves pr 3marsrutas 15.50

Paskutinis taisė digital; 2025.01.16, 14:47.

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                    "Trys draugai"
                    Atvaizdas
                    as nezinau ar kas esate pastebeja, bet sita nuotrauka paeme http://www.vilniausviesasistransportas.lt/ puslapio logotipui padaryti.
                    Paskutinis taisė FRT; 2012.06.06, 21:19.

Comment

Su autoriaus leidimu.
                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Norėčiau paklausti: gal kas turi legendinio 1537 nuotraukų? Ir dėl kokių priežasčių buvo nurašytas? Ir kada nurašytas.
                        Man žinoma tik viena 1537 nuotrauka, kur jis nufotografuotas 1995m.

Nuotrauka ne mano. Nuotraukos autorius Aare Olander. Prašyčiau jos nekopijuoti ir viešai kitur neskelbti.

Gyvo akyse nesu matęs. Nurašymo priežasčių nežinau. Nurašytas iki 2003m. Bet greičiausiai jau 2000m. jo nebuvo. Manau, kad mirtis smurtinė. Didelė avarija arba gaisras. Turint laiko galima būtų perversti archyvinius Lietuvos Rytus, arba paklausti tuos laikus menančių vairuotojų
                        Attached Files

Comment

Parašė FRT Rodyti pranešimą
                          as nezinau ar kas esate pastebeja, bet sita nuotrauka paeme http://www.vilniausviesasistransportas.lt/ puslapio logotipui padaryti.
                          Tai aš nieko prieš, mano nuotraukos jau ir taip įmonės nuotraukų archyvo balanse.
                          Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė rufas...tr Rodyti pranešimą
                            Man žinoma tik viena 1537 nuotrauka, kur jis nufotografuotas 1995m.

Nuotrauka ne mano. Nuotraukos autorius Aare Olander. Prašyčiau jos nekopijuoti ir viešai kitur neskelbti.

Gyvo akyse nesu matęs. Nurašymo priežasčių nežinau. Nurašytas iki 2003m. Bet greičiausiai jau 2000m. jo nebuvo. Manau, kad mirtis smurtinė. Didelė avarija arba gaisras. Turint laiko galima būtų perversti archyvinius Lietuvos Rytus, arba paklausti tuos laikus menančių vairuotojų
                            Dekoju už išgirstą prašimą, Rufai. Žinok domejausi, bet niekas apie jį parke nieko nežino. Čia reikia manau klausti kokio nors mechaniko arba troleibusų varinėtojo.

Comment

Vis tiek kažkur parko archyve turi būti įrašas, su paaiškinimu, kur jie nudaigojo (ne)vieną troleibusą. Nurašymas nėra vien tik detalių išrinkimas. Turbūt dar užpildomas ne vienas popierius, ataskaita ar kas nors panašaus, kas turėtų būti kažkokia forma saugoma. Juolabiau, kad 1537 tikrai ne nuo senatvės pasimirė. Tokių gamybos metų troleibusą nurašyt net ir šiandien mums būtų per didelė prabanga.

Comment

Škoda 9Tr #1387. Pirmasis Troleibusų Parkas. 2012.06.07

Paskutinis taisė digital; 2025.01.16, 14:50.

Comment

Škoda 9Tr #1387. Pirmasis Troleibusų Parkas. 2012.06.08

Atvaizdas
                                  Tikrai graži foto, tik kelintą čia valandą??? Nes aš už jo stovintį 1116 gal 23:00 - 23:30 ant Šilo tilto mačiau.

Comment

Parašė 1681 Rodyti pranešimą
                                    Tikrai graži foto, tik kelintą čia valandą??? Nes aš už jo stovintį 1116 gal 23:00 - 23:30 ant Šilo tilto mačiau.
                                    Labai atsiprašau nurodydamas neteisingą datą. Nuotraukos laikas: 22:46.

Comment

1585

2489 ir 2666

1545

2536

1134

1709

2587

Comment

Na pagaliau man pavyko išsiaiškinti, kokios #1537 nurašymo priežastys.
                                        Troleibusas prieš nurašymą dirbo 10-tu. Jis nurašytas 1997m. Dėl sankryžoje sukant į Naujininkų žiedą avarijos. Į troleibusą trenkėsi vilkikas. Dėl stipraus rėmo pažeidimo nutarta troleibusą nurašyti.

Comment

Škoda 14tr #1638.

Solaris trollino 15ac #1708.

Škoda 14tr #1609.
                                          Daugiau mano nuotraukų >>
                                          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Working...
                                          X