Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Užmiršot dar lygintuvus. Juk troleibusai naudoja nuolatinę įtampą.

Comment

Ai, pasiskaitykit čia, kas mokat rusiškai ar mokat šifruoti automatinio vertėjo tekstą: http://ru.wikipedia.org/wiki/Тяговая_подстанция
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

O Solaris troleibusai i Vilniu atkeliavo su tokia spalva kokia jie dabar važinėja t.y. raudonai geltona? Ar atvyko su kita spalva ir buvo perdažyti?

Comment

Parašė 2120 Rodyti pranešimą
          O Solaris troleibusai i Vilniu atkeliavo su tokia spalva kokia jie dabar važinėja t.y. raudonai geltona? Ar atvyko su kita spalva ir buvo perdažyti?
          nieks troleibusų tikrai neperdažinėjo gi gamykloj užsisako kokius nori spalvų derinius ir pagal užsakymą nudažytus atgabena

Comment

Šiandien mačiau 2-ajame troleibusų parke stovėjo troleibusas Bogdan T701.15 su 1-ojo parko garažiniais numeriais kurių aš neižiurėjau labai gerai tik pamačiau kad pirmas skaičius parko. Idomu ka jisai ten daro? Gal nusipirko ji 1-as parkas?

Comment

Šiandien mačiau 2-ajame troleibusų parke stovėjo troleibusas Bogdan T701.15 su 1-ojo parko garažiniais numeriais kurių aš neižiurėjau labai gerai tik pamačiau kad pirmas skaičius parko. Idomu ka jisai ten daro? Gal nusipirko ji 1-as parkas?
              jei cia tas pats kur buvo vasara, tai jo niekaip niekas pirkt negali, jis turi grizti i gamykla...nors as abejoju ar jis ten buvo siandien

Comment

Parašė OneMillion Rodyti pranešimą
                jei cia tas pats kur buvo vasara, tai jo niekaip niekas pirkt negali, jis turi grizti i gamykla...nors as abejoju ar jis ten buvo siandien
                Nu aš jau tikrai moku Bogdana nuo kito troleibuso atskirt, aš ta troleibusą priš geras 2 valandas mačiau.

Comment

Galbūt tas pats. Vakar vidurdienį jis išvežtas iš Talino mūsų link...
                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

2718

Pagaliau troleibusas nr. 2718 išriedėjo i gatves. Jisai dirba 16-uoju maršrutu.

Comment

O ką girdėti naujo apie "Cegelec - Bogdan" troleibusų gamyklą Vilniuje?

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                        O ką girdėti naujo apie "Cegelec - Bogdan" troleibusų gamyklą Vilniuje?
                        It is reported that Bogdan Corporation one of the largest players on the Ukrainian automobile market and Czech company Cegelec are to jointly produce 12 meter low deck trolleybuses in Ostrava, the Czech Republic for supply to the European Union.

http://www.steelguru.com/russian_new...ic/148882.html

Comment

Aš irgi nemačiau prasmės čekams pradėti gamybą pas mus, nes pas juos pačius yra gamybiniai pajėgumai ir kvalifikuotas personalas. Pas mus nei vieno, nei antro nėra. Be to ir dalis iš Ukrainos arčiau atvežt...

Comment

Štai irodymas kad Bogdan T701.15 stovi Vilniaus 2-ajame troleibusų parke.Nepykit už kokybe
                            P.S. © Mettal foto

Paskutinis taisė 1132; 2010.09.29, 19:58. Priežastis: Teksto koregavimas

Comment

Mettal, kai uzmatysi 2718, nufotografuok, smalsu kaip ji suremontavo

Comment

Taigi, rytoj Bogdan oficialus pristatymas savivaldybės atstovams, todėl ir stovi Vilniuje.
                                Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Matyt jau "Bogdaną" ir pirks... Važinėjo jis prieš mėnesį, tiek laiko stovi ir tik dabar valdžiai parodys? Keista...

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                                    Matyt jau "Bogdaną" ir pirks... Važinėjo jis prieš mėnesį, tiek laiko stovi ir tik dabar valdžiai parodys? Keista...
                                    Kažin ar pirks, tiesiog nesutarimai su troleibusų parko vadovu...

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                                      Kažin ar pirks, tiesiog nesutarimai su troleibusų parko vadovu...
                                      Hm idomu ir kokie gi ten gali buti nesutarimai....?

Comment

Hm idomu ir kokie gi ten gali buti nesutarimai....?
                                        Smulkmenų nežinau, tačiau, žinant kas vadovauju Vilniaus troleibusų parkui, visiškai nenuostabu, kad troleibusas be reikalo tampomas iš vienos vietos į kitą...

Comment

Pagaliau troleibusas nr. 2718 išriedėjo i gatves. Jisai dirba 16-uoju maršrutu.
                                          Tai krauju pazenklintas troleibusas..kad ir pati naujausia buvo "Vilniaus troleibusu" masina,taciau po tos avarijos maniau jog jau neisriedes i gatves. Ivairios traumos,daugybiniai suzalojimai,luzes stuburas..tikrai nekokios asociacijos su sia masina..

Comment

Working...
                                          X