Parašė redlynx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
-
Tai kaip ir žadėjau šiandien įdedu Vitov'to foto.
Išorė, nu apie dizainą jau nebepliurpsiu
Nepykit, kad nuotrauką tokia išsiliejusi
Salonas
"Pagražintos" sėdynės
Gamyklinė lentelė
Vairuotojo kabina
Tai vat, ryte pavažinėjus Bogdanu ir per pietus ilipus į Vitovt'ą negalėjau susilaikyt nesišypsojęs
Ūžia, barška, +40°C, orlaidės vėjo netraukia, salone purvina, apipaišyta, na vienu žodžiu nieko gero, o visos Vitov'to problemos jau anksčiau buvo išvardintos Beje ačiū maloniam troleibuso vairuotojui, kuris leido pafotografuot ir pats apie Vitovt'ą ne pačiu geriausiu žodžiu atsiliepė
- 1 patinka
Comment
-
Parašė 2120 Rodyti pranešimąNa nuotraukos tai neblogos bet tie jau "Lietuviai" kad tik kažka sulaužyt, apipaišyt, apgadint. Niekaip nesuprantu šitų dalykų. Trūksta žodžiu........
Comment
-
O šeip aš manau reikėtu paleisti nuo rudenio 19-u maršrutu ilga Škoda 15Tr nes tikrai net Soliaris perpildytas buna. Ir vietos butu ten kur posukiu daryt. Pavyzdžiui jau minejau tokia kaip Šilo ir Antakalnio gatvių sankryža. Tikrai praverstu ten ilgas 19.Paskutinis taisė 1132; 2010.08.23, 11:57.
Comment
-
manyk nemanes, niekas nekeis jei kazkieno fantazijuose ir svajonese 15Tr "yra" 19 DDDPaskutinis taisė OneMillion; 2010.08.16, 17:38.
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąmanyk nemanes, niekas nekeis jei kazkieno fantazijuose ir svajonese 15Tr "yra" 19 DDD
Comment
-
Jeigu 15Tr butu racionaliai naudojami, tai nereiketu jokiu svajoniu, kad jie gali dirbti kitame marsrute. Tiesiog kai tvarkarastis sudaromas taip, kad jie visi 4 pravaziuoja per 20-30 min., tai kokia tada is ju nauda. Jau seniai nemaciau pilno 15Tr.
P.S. atsiprasau, kad rasau sveplai - siuo metu ne Lietuvoje esu. Gal dar pavyks isbandyti vietiniu "Vitovt'u" komforta .
Comment
-
Na viena ir mano Bogdano fotografija Salono foto nedesiu nes jau yra
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Tautvydas_R Rodyti pranešimąGeriau nebandyk gero įspūdžio nepadarys
Parašė 2120 Rodyti pranešimąSveiki. Kada iškeliaus BKM 420?
Comment
-
Kiek supratau tai BKM 420 nr. 2502 http://transphoto.ru/photo/260950/ tai jis pertraukiamu grafiku dirba ir atstovoi stovi?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTu jį vairuoji gal?
Nors šeip norėčiau vairuoti. Nebutinai 2120. Tiesiog iš visų Škoda 14Tr patinka 2120. Taip išėjo kad pasivadinau 2120Paskutinis taisė 1132; 2011.02.24, 16:14.
Comment
-
Parašė rufas...trIr vis dėl to kaip įdomu. Pažįstų žmogų (ne lietuvis), kuris taip pat yra, (o gal tiksliau buvo, nežinau) 2120 fanas. Tiesa, tada tas troleibusas dar važinėjo Čekijoj ir jo numeris buvo ne 2120, o 158
Kame tas troleibuso žavesys nesuprantu? Ne kiekvienas troleibusas gali pasigirti apskritai turintis gerbėjų, o šis turi net du (mažiausiai).
Beje mano mėgstamos Škodos - 1438, 2471, 1572, 2593, 2621Paskutinis taisė 1132; 2011.02.24, 16:14.
Comment
Comment