Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O geras, jeigu būčiau šiuo metu Vilniuje, ko gero, tektų pavažiuoti šiuo troleibusu.

Comment

Gal jau yra žinoma koks sekantis bus imamas bandomasis troleibuso modelis po BKM 420?

Comment

Parašė 2120 Rodyti pranešimą
        Gal jau yra žinoma koks sekantis bus imamas bandomasis troleibuso modelis po BKM 420?
        Sekantis yra anksčiau buvęs, o ne būsimas. Tai kam klaust, kuris yra sekantis, jei jau ir taip žinom. Reikia geriau domėtis, koks ateity bus, o ne buvo prieš tai.
        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Ką čia Amiko bandė užveltai pasakyti, kad „sekantis“ yra tas, kuris seka iš paskos. „Kitas“ yra žodis, kurį derėjo pavartoti.

Atleiskit, pasiklydau pakeliui į filologų kampelį

Comment

Parašė Carnifex Rodyti pranešimą
            Ką čia Amiko bandė užveltai pasakyti, kad „sekantis“ yra tas, kuris seka iš paskos. „Kitas“ yra žodis, kurį derėjo pavartoti.

Atleiskit, pasiklydau pakeliui į filologų kampelį
            Neoficialiais duomenimis, kitas turėtų būti naujas Solaris.
            Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
              Sekantis yra anksčiau buvęs, o ne būsimas. Tai kam klaust, kuris yra sekantis, jei jau ir taip žinom. Reikia geriau domėtis, koks ateity bus, o ne buvo prieš tai.
              Tai aš ir turėjau omeny klauses koks bus kitas bandomo troleibuso modelis ateityje

Comment

Aš priešingai (irgi neoficialiai) girdėjau, kad atvyks Bogdan'as.
                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

"Vitovt"as 7-uoju maršrutu.

Comment

Atsiprašau kad ne i tema gal pasakysiu. Bet gal yra žinoma kodel visa vasara iš 2-ojo parko neišvažiuoja troleibusai 2518 ir 2121? Ačiū.

Comment

Aš manau, kad jie kaip ir visi 15Tr vasarai stovi parke, o išvažiuos tik rudenį, nors gali būti ir kitokių versijų, pvz. gal jie remonto laukia.

Comment

Sveiki. Kelintu maršrutu dabar vytautas važineja?

Comment

Dabar jau 19-u. Taigi, bus sunku jį pagauti, nes 19 maršrute ratas - beveik 2 val.

Comment

vakar 19:45 mazdaug ji sutikau silo stoteleje i sauletekio puse

Comment

Na aš jį mačiau prie Spaudos rūmų apie 22:30, važiavo link Pašilaičių. Gal kas nors atseks jo grafiką (nors gal jis kasdien vis kitu dirba).

Comment

Solaris Trollino 15AC 2688

1675
                                Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                                  Solaris Trollino 15AC 2688
                                  Atvaizdas

1675
                                  Atvaizdas
                                  Graži šita reklama ant troleibusu, labai tinka ;]

Comment

O Vitovt'as visada tuo pačiu grafiku važinėja?

Comment

Ne, jau parašyta...

Comment

http://www.diena.lt/naujienos/miesta...-bogdan-293426

http://www.luaz.com/en/pr_trolleybuses.php?pr=47#t
                                        Paskutinis taisė Tautvydas_R; 2010.08.13, 13:03.

Comment

Na va pagaliau kažkas geresnio. Tikiuosi jisai geresnis bus nei vytautas ;D beje aš tuo vytautu ne karto nesu dar važiaves kažkaip ir nelabai noras yra jo ieškoti ;D na jei papuls netyčia tai pavažiuosiu, bet vat bogdan troleibusa reikes tikrai pagaudyt nes manau jis yra geras troleibusas ir geresnis nei vytautas. P.S. atsiprašau jei ka ne taip parašiau, nelabai dar nusimanau apie tuos troleibusus bet domiuosi
                                          Paskutinis taisė 1132; 2010.08.13, 13:09.

Comment

Working...
                                          X