Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Štai kelios mano nuotraukos. Gal kam patiks.

BKM 420 važiuoja iš 2-ojo parko

Paskutinis taisė digital; 2025.01.08, 18:02. Priežastis: atkurtos nuotr.

Comment

Parašė rufas...tr
      Aš tai šiandien apie 10h mačiau Vytautą Pasakų parko žiede su iškalbingu užrašu "BANDOMASIS", taip ir pamaniau, kad dabar antras parkas gavo galimybę "pasimėgauti" Vytautu. Gerai, gal pagaliau man paklius pavažiuot juo

Žiūriu fotografavai Skalviuose, gal netyčia matei ten kur nors 2463 po remonto, toks visas šviežiai išdažytas ir vis dar blizgantis?
      Aš skalviuose dažnai būnu. Ten fotkinu ir 2463 kiekviena diena matau. Ta mašina yra rezervine ir stovi rezervinei vietoi. Šiandien apie 14 valanda 2463 išvažiavo rezervui 7-u maršrutu. Gaila nuotraukos neturiu. ;/

Comment

Tai kokiu maršrutu dabar Vitovt'as važiuos?

Comment

Parašė Tautvydas_R Rodyti pranešimą
          Berods, 16 ar 19.
          Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
          Marsrutai.lt tinklaraštis!
          SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Gal dar ir 7.
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Tautvydas_R Rodyti pranešimą
              Na vakar kai važiavau i skalvių žiedą fotografuot tai iš skalvių žiedo važiavo i parka vytautas su 19-o maršruto trafaretais.

Comment

Šiandien apie 22:18 prie Teodoro Narbuto stotelės važiavo "Vytautas" 7-u maršrutu. Pasirodo 2-asis troleibusu parkas dabar juo naudojasi.

Comment

O geras, jeigu būčiau šiuo metu Vilniuje, ko gero, tektų pavažiuoti šiuo troleibusu.

Comment

Gal jau yra žinoma koks sekantis bus imamas bandomasis troleibuso modelis po BKM 420?

Comment

Parašė 2120 Rodyti pranešimą
                      Gal jau yra žinoma koks sekantis bus imamas bandomasis troleibuso modelis po BKM 420?
                      Sekantis yra anksčiau buvęs, o ne būsimas. Tai kam klaust, kuris yra sekantis, jei jau ir taip žinom. Reikia geriau domėtis, koks ateity bus, o ne buvo prieš tai.
                      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Ką čia Amiko bandė užveltai pasakyti, kad „sekantis“ yra tas, kuris seka iš paskos. „Kitas“ yra žodis, kurį derėjo pavartoti.

Atleiskit, pasiklydau pakeliui į filologų kampelį

Comment

Parašė Carnifex Rodyti pranešimą
                          Ką čia Amiko bandė užveltai pasakyti, kad „sekantis“ yra tas, kuris seka iš paskos. „Kitas“ yra žodis, kurį derėjo pavartoti.

Atleiskit, pasiklydau pakeliui į filologų kampelį
                          Neoficialiais duomenimis, kitas turėtų būti naujas Solaris.
                          Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                            Sekantis yra anksčiau buvęs, o ne būsimas. Tai kam klaust, kuris yra sekantis, jei jau ir taip žinom. Reikia geriau domėtis, koks ateity bus, o ne buvo prieš tai.
                            Tai aš ir turėjau omeny klauses koks bus kitas bandomo troleibuso modelis ateityje

Comment

Aš priešingai (irgi neoficialiai) girdėjau, kad atvyks Bogdan'as.

Comment

"Vitovt"as 7-uoju maršrutu.

Comment

Atsiprašau kad ne i tema gal pasakysiu. Bet gal yra žinoma kodel visa vasara iš 2-ojo parko neišvažiuoja troleibusai 2518 ir 2121? Ačiū.

Comment

Aš manau, kad jie kaip ir visi 15Tr vasarai stovi parke, o išvažiuos tik rudenį, nors gali būti ir kitokių versijų, pvz. gal jie remonto laukia.

Comment

Sveiki. Kelintu maršrutu dabar vytautas važineja?

Comment

Dabar jau 19-u. Taigi, bus sunku jį pagauti, nes 19 maršrute ratas - beveik 2 val.

Comment

vakar 19:45 mazdaug ji sutikau silo stoteleje i sauletekio puse

Comment

Working...
                                          X