Vakar mačiau 21 maršrute dirbantį švedišką dvigubą Säffle 7500, švieslentės jau taip pat veikė. Pagal fotobus'ą, jau 2 iš 6 dirba gatvėse. Taip pat jau darbuojasi 9 iš 10 trumpųjų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[ŠIA] Šiaulių viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąDar kažkoks bandomasis dirba P3
Comment
-
Parašė Virtęs pelenais Rodyti pranešimąŠiauliečiai, kaip jum su Kauno 1534 sekasi?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Arni5 Rodyti pranešimąApie kokį modelį konkrečiai kalba eina?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Apie dujinį Volvo, kurie važinėja Kaune ir Šiauliuose
Comment
-
Pagal fotobus'ą 2 iš 15 nedirba. Tikriausiai taip ir yra. Dažnas reiškinys šie Volvo gatvėje ir tikrai eisme stipriai žaliuoja, kartais 2-3 vienas paskui kitą važiuoja.
Beje, šeštadienį mačiau vieną su raudonais numeriais dar važiavo be keleivių (gal iš TAC važiavo).
Taip pat patikrinau abu nevažiuojančius vta.lt. Vieno Volvo duomenų visiškai neduoda. O kitas vakar (13 d.) nepraėjo TA dėl taršos. Kiek žiūrėjau, nemaža dalis jų kliuvo iš pirmo karto dėl to paties. Ant rytojaus atvažiuoja ir jau be trūkumų.Paskutinis taisė Arni5; 2017.11.14, 15:26.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
kaip Šiauliuose su Volvo dujiniais autobusais? Nes Kaune tai tragedija normaliai nėra nei vieno dirbančio. Pilni gedimų tai kompas savaime gesina variklį, tai tik apsukas mažina normaliai važiuot neįmanoma.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Gerokai geriau nei pas mus, visi dirbą, net ir originalias švieslentes suprogramavo, o pas mus skundėsi, kad negeros.
Comment
-
Ar tik ne dėl to, kad neina kaunietiškai suprogramuoti "į Geležinkelio stotį"? Ar dėl to, kad žalios?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Ar tik ne dėl to, kad neina kaunietiškai suprogramuoti "į Geležinkelio stotį"? Ar dėl to, kad žalios?Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Vis dėl to, švieslentėse turėtų būti naudojamas vardininko linksnis. Vienok įdomus sprendimas pridėtį tą "į" buvo.
Comment
-
Jei neklystu, čia buvo vieno NVTKA nario iniciatyva nurodyti švieslentėje "į Geležinkelio stotį". Čia kaip pavyzdį pateikiauAviate, navigate, communicate
Comment
-
Jei neklystu, čia buvo vieno NVTKA nario iniciatyva nurodyti švieslentėje "į Geležinkelio stotį". Čia kaip pavyzdį pateikiau
- 2 patinka
Comment
-
Sveiki. Po ilgos pertraukos pavyko rasti laiko paskaityti forumą. Kalbant apie žaliuosius dujinius autobusus, tai Busturo važiuoja beveik visi. Atrodo tik vienas nevažiuoja. Šiauliuose yra ir vienas Kaunui skirtas. Kalbant apie šveislentes, tai jos suprogramuotos nuo e.bilieto sistemos, todėl ir veikia. Kaune e.bilietas senesnis, todėl matyt ir nieko nepadaro. Dėl matomumo, tai tikriausiai nėra maitinimo į LED apšvietimą. Čia tikrai lengvai išsprendžiama bėda
- 2 patinka
Comment
Comment