Po pirmo įspūdžio, man asmeniškai, jie atrodė nelabai kaip, bet po Linco nuotraukų pakeičiau nuomonę 180 laipsnių . Gal kas žinot kada juos paleis į gatves, gal ketvirtadienį, kaip rašė ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[ŠIA] Šiaulių viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąPo pirmo įspūdžio, man asmeniškai, jie atrodė nelabai kaip, bet po Linco nuotraukų pakeičiau nuomonę 180 laipsnių . Gal kas žinot kada juos paleis į gatves, gal ketvirtadienį, kaip rašė ?
Comment
-
Šiandien (spalio 11 d.) 11 val. Prisikėlimo aikštėje (Aušros al. ir Tilžės g. sankryža, Šiauliai) bus pristatyti UAB “Busturas” įsygyti “Iveco-Irisbus Citelis CNG” autobusai. Planuojamas autobusų apžiūrėjimas, autobusų techninių duomenų pristatymas ir pasivažinėjimas miesto gatvėmis.
daugiau čia
Comment
-
Į ŠIAULIŲ GATVES IŠRIEDĖS NAUJI EKOLOGIŠKI “BUSTURO” AUTOBUSAI
Yra daugiau nuotraukų, taip pat ir iš vidaus. Antroje matosi iš vidaus prispausta iškaba su maršrutu ir numeriu. Tai negi švieslenčių neįjungs ?Paskutinis taisė Xedos; 2012.10.11, 16:00.
Comment
-
O švieslentės naujuose autobusuose bus skirtos tik įmonės pavadinimui reklamuoti ? Vienoje iš nuotraukų matyti kartoninė maršruto lentelė. Beje, raudonieji krokodilai ką tik iš gamyklos išriedėjusiuose autobusuose atrodo itin "moderniai". Bet kokiu atveju, džiugu matyti atsinaujinančius miestų parkus.
Comment
-
siauliai.lt taip yra toks pat straipsnis: Į ŠIAULIŲ GATVES IŠRIEDA NAUJI EKOLOGIŠKI “BUSTURO” AUTOBUSAI. Tik dar viena įdomi detalė:Dar mažiausiai devynis tokius automobilius įmonė tikisi gauti kitąmet.
Comment
-
Dar keletas nuotraukų iš pristatymo:
Kalbant apie švieslentes, tai jos kaip matot veikia, o veikia tik tada, kada degimas yra įjungtas, todėl jūsų komentarai ar pašiepimai tikrai niekam tikę. Dėl senų lentelių naudojimo, tai yra keturi maršrutai, kuriuose privaloma naudoti jas, nes autobusai važiuoja pro silpnaregių mikrorajoną, todėl ne užrašais, o spalvomis jie skiria koks autobuso maršrutas. O komposteriai, tai patys žinot, kad nėra pinigų, todėl ir senoviniai
Comment
-
Aš taip pat šiandien keletą mačiau, važiuojančius 1, 4 ir 7 mršrutais. Švieslentės tikrai veikia ir ant visų.
Atleiskit už krūmą.....
Autobusai atrodo tikrai puikiai ir bent kiek man pasirodė važiuoja palyginti tyliai. Tik atrodo viskas kiek keistai, nes autobusai nauji ir puikūs, o aplinka tai.......Paskutinis taisė Xedos; 2014.10.03, 11:12.
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąNa, kad matėsi lentelės su numeriais ant autobusų ir tik Busturo reklama švieslentėse, tai negi nebuvo galima pagalvoti, kad jose bus tik užrašas "Busturas" ?
Comment
-
Šiaulių Irisbusai po pristatymo
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
Comment