Parašė Mettal
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto registracijos numeriai
Collapse
X
-
Parašė MettalParašė LincasParašė Mettal Rodyti pranešimąBeje kas žino kas čia per velnias? Bandau sudaryti autobusu sąrašą ir neįsivaizduoju kas čia per mašina...Parašė wanderer Rodyti pranešimąTas'velnias'yra "SCANIA BR "priemiestinis variantas,bet jau nurasyta,Vilniaus Autobusu parke pasirode 1992m.birzelio menesyje?
Markė: SCANIA
Modelis: SCANIA BR116
Spalva: MĖLYNA GELTONA
Pagaminimo arba pirmosios registracijos metai: 1982
Kategorija, klasė: Autobusas virš 5t. (Priemiestinis vienaaukštis)
Būsena: Išregistruota
Info iš www.regitra.lt - Transporto registravimo patikrinimas
Metai, kad jis atsirado Vilniuj, gali būti, kad 1992 (arba 1991). Be to, iš pradžių jis ir buvo priemiestinis: garažo numeris buvo 4441, o valstybinis numeris - 2248 LLA
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąValstybinis numeris: VVB077
Markė: SCANIA
Modelis: SCANIA BR116
Pagaminimo arba pirmosios registracijos metai: 1982
Kategorija, klasė: Autobusas virš 5t. (Priemiestinis vienaaukštis)
Info iš www.regitra.lt - Transporto registravimo patikrinimas
Metai, kad jis atsirado Vilniuj, gali būti, kad 1992 (arba 1991). Be to, iš pradžių jis ir buvo priemiestinis: garažo numeris buvo 4441, o valstybinis numeris - 2248 LLA
Comment
-
Čia galite pažiūrėti mano autobusų sąrašo demo versiją. Ji, aišku, yra nebaigta ir tekstas, ten kur jo reikia yra rusiškas. Žiūrėkite, komentuokite - taisysim. O dėl 441 tai net nežinau ką rašyt. Parašytkit kas žino pilną pavadinimą su kėbulo modeliu ir t.t. nes tai yra svarbu - Scania ir Volvo buvo 99 galybės modifikacijų su įvairiausiais kėbulais.
Comment
-
Parašė wanderer Rodyti pranešimąNe,sis autobusas pasirode 1992m.birzelio men....O 1991m.gruodzio men.buvo isigytas "VOLVO B10M"tarpmiestinis su "KUTTER"firmos kebulu
1. O čia koks jo numeris?
2.Būtų idomu sužinoti kokie modeliai ir kėbulai pas 073, 074, 075 ir 076
3. Kokios Karosos jau yra nurašytos?
4.Gal kas prisimena čia prieš kelis metus stotyje sudegė 53o maršruto autobusas Karosa B741? koks jo numeris? (ar ne 395? (jei toks iš viso buvo))
5. Kas ten toks MAN NG272 su biodujų įranga stovi autobusų parke? Foto deja neturiu, tik video. Kokį jam numerį duos?
6. Kada, kiek kokių ir iš kur dar autobusų pirks Vilniaus autobusai?
Pagalvojęs galiu ir daugiau tokių pasakų "prikurti" jei kam įdomuPaskutinis taisė Mettal; 2008.05.25, 23:36.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTuriu jums begalę klausimų :
1. O čia koks jo numeris?
2.Būtų idomu sužinoti kokie modeliai ir kėbulai pas 073, 074, 075 ir 076
3. Kokios Karosos jau yra nurašytos?
4.Gal kas prisimena čia prieš kelis metus stotyje sudegė 53o maršruto autobusas Karosa B741? koks jo numeris? (ar ne 395? (jei toks iš viso buvo))
5. Kas ten toks MAN NG272 su biodujų įranga stovi autobusų parke? Foto deja neturiu, tik video. Kokį jam numerį duos?
6. Kada, kiek kokių ir iš kur dar autobusų pirks Vilniaus autobusai?
Pagalvojęs galiu ir daugiau tokių pasakų "prikurti" jei kam įdomu
-Antram klausime pateikti garaziniai numeriai priklauso autobusams kurie buvo pirkti Norvegijoje...
-Tada sudege Gelezinkelio stoties aikstes prieigose ,berods "412"
-Reiks pasitikslinti kokios "Karosa" nurasyti autobusai,vienas is ju "228"
-Kada pastatys spec.duju uzpildymo kolonele,tada ir isvaziuos "
MAN NG 272"tada ir zinosim koki garazini mnumeri jam suteike...
-O kokius autobusus pirks ir kada del sios informacijos kreipkites i Savivaldybe,Susisiekimo paslaugu imone....
-o paskutini parasymo jusu nesupratau,prie ko cia pasakos??????
Comment
-
VOLVO B10M"tarpmiestinis su "KUTTER"firmos kebulu. Aš turėjau omenyje jį. Pasakos - tai daugeliui mano pažįstamų nesuprantami ir jų manymu kvaili klausimai.Visiems atrodo,kad as trenktas, nes domiuosi autobusais. Tuo labiau Susisiekimo paslaugos į tų, kurie prašo iš jų kažkokios informacijos visiškai nereaguoja, lyg tai būtų "spam'as". Dėl dujinio - ačiū už atsakymą - lauksim O va Ikarus 260 tai žiūriu šiandien daug dirba (vienas 617-as 77 marsrutu, o dar bent po vieną kaip visada 25-u ir 20-u)- tik 3 mašinos autobusų parke stovi kartu su paskutiniais dviem likusiais Ikarus 280.
O 412 man atrodo tikrai atsimenu pernai per vėlines 63-iu maršrutu dirbus. Gal čia 397?:
Valstybinis numeris: VVD759
Markė: KAROSA
Modelis: KAROSA B741
Pagaminimo arba pirmosios registracijos metai: 1997
Kategorija, klasė: Autobusas virš 5t. (Miesto sujungtinis vienaaukštis)
Apribojimai registravimo operacijoms: NĖRA
Comment
-
412 dar tikrai vazineja. Siaip turiu to degancio foto, tikrai 40x, panasu kad 409 ar 407 ar 400... (del truksmiu nematau tiksliai)
Parašė Mettal Rodyti pranešimąVOLVO B10M"tarpmiestinis su "KUTTER"firmos kebulu. Aš turėjau omenyje jį. Pasakos - tai daugeliui mano pažįstamų nesuprantami ir jų manymu kvaili klausimai.Visiems atrodo,kad as trenktas, nes domiuosi autobusais. Tuo labiau Susisiekimo paslaugos į tų, kurie prašo iš jų kažkokios informacijos visiškai nereaguoja, lyg tai būtų "spam'as". Dėl dujinio - ačiū už atsakymą - lauksim O va Ikarus 260 tai žiūriu šiandien daug dirba (vienas 617-as 77 marsrutu, o dar bent po vieną kaip visada 25-u ir 20-u)- tik 3 mašinos autobusų parke stovi kartu su paskutiniais dviem likusiais Ikarus 280.
O 412 man atrodo tikrai atsimenu pernai per vėlines 63-iu maršrutu dirbus. Gal čia 397?:
Valstybinis numeris: VVD759
Markė: KAROSA
Modelis: KAROSA B741
Pagaminimo arba pirmosios registracijos metai: 1997
Kategorija, klasė: Autobusas virš 5t. (Miesto sujungtinis vienaaukštis)
Apribojimai registravimo operacijoms: NĖRA
Comment
-
Parašė mskapss Rodyti pranešimą412 dar tikrai vazineja. Siaip turiu to degancio foto, tikrai 40x, panasu kad 409 ar 407 ar 400... (del truksmiu nematau tiksliai)
Comment
-
Denis_Simonov, 617 kol kas dar registruotas, o dėl 6311, tai reikia klausti Wanderer. Jis tikrai turėtų žinoti. Beje, pirmą kartą matau skaičių 6 priekyje. Paprastai buvo miesto brigados 1, 2 ir 3, bei priemiestinė 4 (jeigu klystu, prašau mane pataisyti), o apie 5 ir tuo labiau 6 nesu girdėjęs.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąDenis_Simonov, 617 kol kas dar registruotas, o dėl 6311, tai reikia klausti Wanderer. Jis tikrai turėtų žinoti. Beje, pirmą kartą matau skaičių 6 priekyje. Paprastai buvo miesto brigados 1, 2 ir 3, bei priemiestinė 4 (jeigu klystu, prašau mane pataisyti), o apie 5 ir tuo labiau 6 nesu girdėjęs.
Comment
-
Parašė Matytas Rodyti pranešimąBe paties paminėtų, kiek pamenu, ten dar kursuodavo ilgieji ikarusai 1139 ir 1109.
Parašė Matytas Rodyti pranešimątačiau aš kažkodėl galvoju, kad mūsų aptariamoje komercinėje linijoje į VLRĮ turgų dar dirbo ir 1128 mašina.
Ir dar vienas klausimas. Galbūt žinote garažinį numerį autobuso, kuris 80-ųjų pabaigoje, atidarius 18-ą maršruto liniją, kasdien joje dirbdavo? Trumpas 'Ikarusas' su dujiniais balionais ant stogo, kurio valstybinis numeris 0984. Būčiau dėkingas už tokią informaciją.
Comment
-
Parašė Prodigal Stranger Rodyti pranešimąJeigu parašytumėte senąjį valst. nr, tuomet gal ir prisiminčiau. Prieš akis stovi nr.5112, ir jeigu tai tiesa, tai šis autobusas dirbdavo tik 12-u maršrutu- irgi į turgų, bet ne komerciniais pagrindais.
Parašė Prodigal Stranger Rodyti pranešimąIr dar vienas klausimas. Galbūt žinote garažinį numerį autobuso, kuris 80-ųjų pabaigoje, atidarius 18-ą maršruto liniją, kasdien joje dirbdavo? Trumpas 'Ikarusas' su dujiniais balionais ant stogo, kurio valstybinis numeris 0984. Būčiau dėkingas už tokią informaciją.
Comment
-
Parašė Matytas Rodyti pranešimąKlaipėdoje sunkiajam transportui kliuvo tik dvi serijos tarybinių balto fono pavyzdžio numerių su rusiškomis raidėmis LIM (maždaug nuo 1983 m.) ir LIO (maždaug nuo 1986).
Beje, gal kas žino, iš kur Klaipėdos parke atsirado Ikarus 263 - 3873 su "kaunietiškais" tarybiniais baltais numeriais - 7610 LIČ ?
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąBeje, gal kas žino, iš kur Klaipėdos parke atsirado Ikarus 263 - 3873 su "kaunietiškais" tarybiniais baltais numeriais - 7610 LIČ ?
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąBuvo toks 0984LLP ("juodas" tarybinis nr.), kurio garažo nr. buvo 3830. Tik dėl dujų negaliu pasakyt. Gal tas pats?
Comment
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąNepriklausomybės priešauryje, kaip ir kituose Tarybų Lietuvos miestuose, atsirado dar viena tarybinė serija - PTB, skirta į užsienį išvažiuojančioms transporto priemonėms....
Comment
-
Parašė Prodigal Stranger Rodyti pranešimąO garažinis tai labai keistas...
Parašė Prodigal Stranger Rodyti pranešimąO gal žinote štai šių autobusų garažinius (irgi trumpi 'Ikarusai' su juodais tarybiniais numeriais): 6162, 6116, 6736 ir ilgo 'Ikaruso', kuris dirbdavo senuoju 15-u maršrutu, 0079?
Dar 8736ЛЛП - 3838 (gal kartais tai minimas valst. nr.6736 ?).
O kokios kitų Jūsų išvardintų numerių raidės?
O ar Klaipėdoje buvo Ikarus 556 ir 180 (sudvejintų) modelių autobusų?Paskutinis taisė aRa; 2008.11.12, 23:53.
Comment
Comment