Nurasytas, o ar iki tol eksploatuotas. Vilniuje 260-asi dar buvo eksploatuojamas 2001 m. Tiesa, pamirsau, kad buvo is Kautros pirktas Ikarus 260 su dvejomis durimis. Garazo numeris 080. Jis buvo su baltais tureklais. Nurasytas irgi turbut apie 2005 m.
Baigtas eksplotuoti.. Buvo po kapitalinio pilno+ vienas vairuotojas.. 2005 rudeni jau maciau isdraskyta, matosi tam video kur apie Kauno Ikarus'us..
Prašymas abiems diskutuotojams - jei žinote, parašykite tų autobusų garažo ar valstybinius numerius
Nu jūs čia ne pirmieji atradėjai, besihobinantys numeriukais. Savo laiku turėjau porą bičiulių, kurie irgi panašiai žaidė. Ir mane į priklausomybę buvo įtraukę. Net azartą pagavęs buvau. Buvo ne tik garažas su valst.nr. surištas, bet ir kolonos numeris, ir net kuri kolona kokius konkrečius maršrutus aptarnaudavo. Buvo surašomi net vairuotojų vardai...
Nu jūs čia ne pirmieji atradėjai, besihobinantys numeriukais. Savo laiku turėjau porą bičiulių, kurie irgi panašiai žaidė. Ir mane į priklausomybę buvo įtraukę. Net azartą pagavęs buvau. Buvo ne tik garažas su valst.nr. surištas, bet ir kolonos numeris, ir net kuri kolona kokius konkrečius maršrutus aptarnaudavo. Buvo surašomi net vairuotojų vardai...
Siap bereikalingu dalyku susikisimas i galva Na, bet domejimasis praktiskai baigesi, kai buvo nurasyti paskutiniai Skoda 9TR ir Ikarus'ai..
patinka autobusai ir domina ju registreacijos numeriai
Sveiki. gal galite kas pagelbeti su TOKS'o registracijos (garaziniais) nemeriais ? gal turite koki sarasa,nes ziuriu vilniskes TOKS nera saraso.. o tjp butu idomu suzinoti jei jau yra rajonu centru auto nr.,tj gal ir vilniskiu TOKS kas gali parasyti,butu gerai jei ir seni (buvusiu Ikarusu) butu paminet dekui
na soryy.. tiesiog lb skubejau parasyti,labai domina informacija,matyt is ties didelis fanas esu be to esmes juk tas nekeicia.. tikejausi sito pastebejimo
beje-domina dabartine numeracija,taciau gerai butu ir ankstesne suzinoti kuomet Vilniaus tarpmiestiniai priklause VAP'ui.. nes kiek pamenu ten buvo kolonomis numeruojama:
1-miesto artimo nuotolio;
2-miesto vidutinio nuotolio;
3-uzmiescio;
4-priemiestiniai;
5-tarpmiestiniai;
6-technine pagalba
taciau perskaicius ankstesne jusu informacija pradejau abejoti,nes 4-a ir 5-a kolonos nepaminetos(praleistos) po 3 iskart ejo 6-a ir 7-a,o tokiu nepamenu kad butu buvusios..
Sveiki. gal galite kas pagelbeti su TOKS'o registracijos (garaziniais) nemeriais ? gal turite koki sarasa,nes ziuriu vilniskes TOKS nera saraso.. o tjp butu idomu suzinoti jei jau yra rajonu centru auto nr.,tj gal ir vilniskiu TOKS kas gali parasyti,butu gerai jei ir seni (buvusiu Ikarusu) butu paminet dekui
beje-gal zinote koks TOKS'o ilgiausias tarptautinis marsrutas ir kokios masinos ji aptarnauja? taip pat tebedomina ta senoji garazo nr.informacija,kuomet tarpmiestiniai priklause VAP'ui,kaip su tom kolonom buvo
beje-gal zinote koks TOKS'o ilgiausias tarptautinis marsrutas ir kokios masinos ji aptarnauja? taip pat tebedomina ta senoji garazo nr.informacija,kuomet tarpmiestiniai priklause VAP'ui,kaip su tom kolonom buvo
Vilnius - Kopenhaga, aptarnauja „Setra S 328 DT ir Setra S 315 GT-HD.
o i Kopenhaga dar vaziuoja,nepanaikino.. ? nes kazkaip neteko matyti iki siol maniau jog tolimiausias i Stutgarta ar Ulma Raikkonen gal gali parasyti garazinius numerius jei zinai? Kad Setra 315 GT-HD vaziuoja tai tikiu,taciau Setra 328 DT maniau jog tik i LT pajuri vaziuoja
na soryy.. tiesiog lb skubejau parasyti,labai domina informacija,matyt is ties didelis fanas esu be to esmes juk tas nekeicia.. tikejausi sito pastebejimo
beje-domina dabartine numeracija,taciau gerai butu ir ankstesne suzinoti kuomet Vilniaus tarpmiestiniai priklause VAP'ui.. nes kiek pamenu ten buvo kolonomis numeruojama:
1-miesto artimo nuotolio;
2-miesto vidutinio nuotolio;
3-uzmiescio;
4-priemiestiniai;
5-tarpmiestiniai;
6-technine pagalba
taciau perskaicius ankstesne jusu informacija pradejau abejoti,nes 4-a ir 5-a kolonos nepaminetos(praleistos) po 3 iskart ejo 6-a ir 7-a,o tokiu nepamenu kad butu buvusios..
Tarybiniais laikais buvo ir 7-a. Pamenu, vazinejo priemiescio ir tarpmiescio marsrutais toks dvieju duru Ikarus 260, kurio garazo numeris buvo 7777. Jei nepainioju, baltu interjeru.
o tai kaip su tom kitom kolonom 4-a ir 5-a,manau pirma turejo buti priemiescio,po to uzmiescio.. o 6-a tai kiek pamenu vien tech.pagalbos,taciau minetame sarase pastebejau daug masinu kuriu kolonos numeris prasideda 6..
o i Kopenhaga dar vaziuoja,nepanaikino.. ? nes kazkaip neteko matyti iki siol maniau jog tolimiausias i Stutgarta ar Ulma Raikkonen gal gali parasyti garazinius numerius jei zinai? Kad Setra 315 GT-HD vaziuoja tai tikiu,taciau Setra 328 DT maniau jog tik i LT pajuri vaziuoja
Tikrai atsilikau nuo pasaulio, į Kopenhagą panašu, jog jau panaikintas, o buvo tikrai penlininkas reisas Dar kažkada važiuodavo iš Palangos į Odesą, tiesa dabar ir tas tikriausiai nuimtas.
Matytas turi nemažai informacijos apie TOKS mašinas, bet jis turi labai mažai laisvo laiko. Raikkonen pateiktoje nuorodoje yra visos mano nufotografuotos ar matytos TOKS mašinos. Šiandien tą sąrašą dar papildysiu. Kadangi dabar orai labai geri, dažniau lankysiuos prie Vilniaus AS ir autobusų duomenų bazė turėtų augti kaip ant mielių .
Beje, duosiu pačiam pastabą: prašau rašyti be visokių sutrumpinimų "lb", "zn" ir panašiai bei vartoti lietuviškas raides. Kai kuriuos sakinius sunku suprasti perskaičius vieną kartą.
Comment