Parašė ROKISKIS
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto registracijos numeriai
Collapse
X
-
Parašė ROKISKIS Rodyti pranešimąAutoLiet gal įdėtumėte LAZ-695E Panevėžio AP
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąŠito nežinau, bet manau, kad Sovietų sąjunga, tuo metu, nebuvo pajėgi pagaminti tokį kiekį autobusų, kad aprūpintu mažuosius parkus.
Comment
-
Parašė ROKISKIS Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąKlaipėdos AP LAZ 695M 1974 m. Gar. nr. 134, nuo 1981 m. 228.
Kaip suprasti!
Comment
-
Parašė ROKISKIS Rodyti pranešimąO aš radau šiais numeriais LAZ-695N Rokiškio raj.
Kaip suprasti!
Comment
-
Šis AutoLiet LAZ-695M buvo 1974 m., o mano nufotkintas LAZ-695N buvo su tokiais pačiais valstybiniais numeriais kurie būdavo gaunami nuo 1976 m. Manau aš ,kad buvo nurašytas pirmasis ir jo val.nr.uždėjo kitam LAZ
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąPas mane duomenys, dėl šio numerio 99,99 procentai. Gal tarp 1990-1992 m., kai vyko atsiskyrimas nuo sovietų sąjungos ir buvo "laukinis kapitalizmas" kas norėjo tuos (tą) numerius naudojo.
Comment
-
Variklio dangčio numerio skaičių šriftas ir viso autobuso dažymo stilius tikrai ne Klaipėdos AP, čia 100%, bandžiau įžiūrėti salono vietų numeraciją prie lubų, bet čia zoom'as nepadeda. Salonas remontuotas, tačiau tikrai panašu, kad ne po tų laikų centralizuotos auroremonto gamyklos, bet tai kažkurio parko ar žinybinio garažo "samopalas". Bet faktas, kad nemažai Klaipėdos AP autobusų, tame tarpe ir Ikarus 260, jau nekalbant apie LAZus, iškeliavo po įvairias gamybines organizacijas, irgi faktas...
Comment
-
Parašė Matytas Rodyti pranešimąVariklio dangčio numerio skaičių šriftas ir viso autobuso dažymo stilius tikrai ne Klaipėdos AP, čia 100%, bandžiau įžiūrėti salono vietų numeraciją prie lubų, bet čia zoom'as nepadeda. Salonas remontuotas, tačiau tikrai panašu, kad ne po tų laikų centralizuotos auroremonto gamyklos, bet tai kažkurio parko ar žinybinio garažo "samopalas". Bet faktas, kad nemažai Klaipėdos AP autobusų, tame tarpe ir Ikarus 260, jau nekalbant apie LAZus, iškeliavo po įvairias gamybines organizacijas, irgi faktas...
Comment
-
Parašė ROKISKIS Rodyti pranešimąNu ką įdomi tema atsirado.....foto daryta prieš mėnesį ,jei ko reikia bandysiu foto padaryti skubiai...jis stovi 15 km.nuo Rokiškio. Siūliau pinigų už LAZ bet savininkas nepardavė
Gamyklinė lentelė su kėbulo ir variklio numeriais gali būti motoro skyriuje arba (vėlesnių metų) ant vairuotojo kabinos pertvaros iš salono pusės.
Na, ir jeigu galima salono nuotraukų, ypač į priekį. Vairuotojo kabinos pertvarą (o ji, kaip matyti paskutinėje nuotraukoje, išlikusi) vertėtų atidžiau apžiūrėti, taip pat ir įvairiais kampais prieš šviesą (taip dažnai galima įžiūrėti net ir uždažytus užrašus). Tas pats galioja ir plotams iš vidaus – virš priekinio stiklo ir priekinių keleivių durų.
Be abejo, ir dabartinį šeimininką galima pabandyti pakalbinti apie autobuso istorijąPaskutinis taisė aRa; 2016.04.14, 10:39.
Comment
Comment