Nr. 973, 34 maršrute. Gan netvarkingas autobusas, tai nenuostabu...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nelaimingi atsitikimai viešajame transporte
Collapse
X
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNr. 973, 34 maršrute. Gan netvarkingas autobusas, tai nenuostabu...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Just saying, autobusui 4 metai... Bravo VVT.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Kadangi atlyginimai yra apgailėti tai niekas neprižiūri nei vairuotojai nei remonto dirbtuvėseMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąAutobusų priežiūra ne vairuotojo reikalas. Tuo turi užsiimti atitinkami darbuotojai parke. Vairuotojo pareiga vairuoti.
Galų gale jei vairuotojai nesirūpintų savo mašinomis visas parkas būtų totali vos judančių grabų maišalynė. Ar patiktų pačiam dirbti ant autobuso kuris salone visas išlaužytas, šonai aptrankyti ir variklis vos dirbantis?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Ne nu bl... Vairuotoja su savo mašina dirbą kiekvieną dieną, pažįsta ją nuo padangų iki stogo plokščių, bet rūpintis jo priežiūrą turi kažkoks žmogus kuris apie ją nieko nežino ir ja nevažinėja? Vairuotojas vienintelis kuri atidirbęs žino, kas negerai, kam reikia parašyti užsakymą, ką sutvarkyti.
Galų gale jei vairuotojai nesirūpintų savo mašinomis visas parkas būtų totali vos judančių grabų maišalynė. Ar patiktų pačiam dirbti ant autobuso kuris salone visas išlaužytas, šonai aptrankyti ir variklis vos dirbantis?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
Taip vairuotojas žino kas jame blogai bet kas iš to kad parašoma pvz oro nuotekis, tepalo prasisunkimas ir t.t. o ant rytojaus nieko nesutaisyta nes tiesiog nėra dalių ar kam jį sutaisyt tai duodamas kitas autobusas o su šituo autobusu dasipylus tepalo antifrizo dirbama toliau nes negalima jo statyt remontui nes nėra kuo padeng linijų.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Ne nu bl... Vairuotoja su savo mašina dirbą kiekvieną dieną, pažįsta ją nuo padangų iki stogo plokščių, bet rūpintis jo priežiūrą turi kažkoks žmogus kuris apie ją nieko nežino ir ja nevažinėja? Vairuotojas vienintelis kuri atidirbęs žino, kas negerai, kam reikia parašyti užsakymą, ką sutvarkyti.
Galų gale jei vairuotojai nesirūpintų savo mašinomis visas parkas būtų totali vos judančių grabų maišalynė. Ar patiktų pačiam dirbti ant autobuso kuris salone visas išlaužytas, šonai aptrankyti ir variklis vos dirbantis?
O kai su savo mašina nuvažiuoji į servisą, niekas nieko nesuremontuoja, nes su ta mašina nevažinėja?
Ai tiksliai, vaikai važinėja su dviračiais. Atsiprašau.Paskutinis taisė Virtęs pelenais; 2018.06.29, 23:49.
- 1 patinka
Comment
-
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimą
Tai ne vairuotojo problema, jei būtų normaliai organizuojama įmonės veikla. O kai pas mus bardakas, bet tokioje kai kurių šlovinamoje "Kautroje" ne ypatingai kitaip, tai kita kalba.
- 1 patinka
Comment
-
Stotelės ataka, tik šį kartą ne BMW: partrenkta moteris, nuverstas stulpas su tvarkaraščiu, apibrozdintas naujas autobusas.
https://www.delfi.lt/news/daily/crim....d?id=78461731
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąNeblogai čia. Įdomu, apie šį įvykį rašys žiniasklaidoje?
- 1 patinka
Comment
Comment