Bus nuotraukų. Lėkiu fotografuoti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nelaimingi atsitikimai viešajame transporte
Collapse
X
-
Kaip žadėjau, įkeliu nuotraukas iš avarijos vietos.
Apie avariją plačiau čia: http://www.delfi.lt/news/daily/crime....d?id=65385810
Nuotraukas keliu į bendrą temą, nes nufotografavau ir troleibusus, ir autobusus.
VT buvo daug. Kažkur stovėjo 30-40 VVT transporto priemonių.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąLaisvės pr. link TV bokšto yra užkimstas troleibusais/autobusais. Narbuto g./Laisvės pr./Pilaitės pr. sankryža yra "apipinta" STOP juostomis.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Pagal realaus laiko sistemą avarijos vietoje ir toliau stovi apie 40-50 VVT priemonių. Pusė iš jų galėtų nuvažiuoti į antrąjį troleibusų parką, bet SISP turbūt neleidžia.
Kolkas informaciją sekite šioje temoje.Paskutinis taisė Arelis; 2014.07.25, 14:14.
Comment
-
Kolkas viskas savo vietose. Eismą reguliuoja policija. Automobiliai po truputį juda.
Galima sakyti, kad šiandien 13 troleibuso maršrutas į gatves nebeišvažiuos...Paskutinis taisė Arelis; 2014.07.25, 14:37.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąMan irgi kyla klausimas kodėl neleidžia važiuot. Pagal duomenys iš stops.lt nustačiau, kad bent trečdalis galėtų tęsti savo maršrutą toliau.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąKolkas viskas savo vietose. Eismą reguliuoja policija. Automobiliai po truputį juda.
Galima sakyti, kad šiandien 13 troleibuso maršrutas į gatves nebeišvažiuos...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Pro Spaudos Rūmų sankryžą iš įvykio vietos nuvažiavo cheminių incidentų likvidavimo automobilis ir greitoji medicininė pagalba. Galėtų būti, kad sunkvežimio priekabą pakėlė ir nuvilko į šoną.
Prasideda piko metas. Įdomu kaip žmonės grįš po darbų į namus.Paskutinis taisė Arelis; 2014.07.25, 14:58.
Comment
Comment