Parašė KitoksBrolis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nelaimingi atsitikimai viešajame transporte
Collapse
X
-
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą<....>Labiausiai tikėtina, kad vairuotojas dirbo "už grotų" - kabinoje, kuri fiziškai atskirta nuo autobuso keleivių. Niekada nesuprasiu tokios kabinos reikalingumo <.....>
Comment
-
Aha, kažkokia šiandien keista diena - 2135 troleibuso (16 maršrute) vairuotojas kažkoks keistas buvo - per daug staigiai spaudė gazo pedalą, tada stabdį, priekinėmis durimis prispaudė mažamečio kuprinę (laimei ne jį patį). Tegul džiaugiasi, kad ten ne mano sūnėnas buvo, ba spėju ar ons būtų Pašilaičius sėkmingai pasiekęsPaskutinis taisė ssnaiperis; 2015.01.21, 23:05.
Comment
-
Parašė ratKodėl, kai pagauna 3 keleivius be bilieto viename autobuse/troleibuse, nei vienam neišrašo baudos ir leidžia toliau važiuoti? Jie dar pasišneka kaip draugeliai, o aš sumoku, kaip durnelis...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Donecke troleibusų stotelėje nugriaudėjo sprogimas, 13 žmonių žuvo
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...480168?cf=df#_
O ta Bogdan troleibusa manau neverta remontuoti...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė ratKodėl, kai pagauna 3 keleivius be bilieto viename autobuse/troleibuse, nei vienam neišrašo baudos ir leidžia toliau važiuoti? Jie dar pasišneka kaip draugeliai, o aš sumoku, kaip durnelis...
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąNežinau ar tai pažeidimas, bet...
Vakar man uždarė prieš nosį duris ir nuvažiavo, nors ir beldžiau, mojavau ir t.t. 38 maršrutas į Šilėnus, Šilo st., 8:15.
Kaip yra vilniuj nezinau.
Comment
-
Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąkas liecia kauno tvarka jei durys buvo uzdarytos pagal grafika nustatytu laiku tada nera nusizengimas, nes keleiviai neturi gaisinti vairuotojo.
Kaip yra vilniuj nezinau.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKam tu visur tas savo taisykles kisi? Paskui stebimasi, kodel tie vairuotojai buki ir chamai.
tam ir yra taisykles pagal kurias ir dirba vairuotojai. del veluojancio keleivio nemanau kad vairuotojas metys savo pinigus uz velavima jei isvaziuojama is sustojimo daugiau kaip 2 minutes minuse gaunama nuobauda ir kencia kazkoks procentas premijos uz reguliaruma.
Comment
-
Parašė Torkas Rodyti pranešimąVisur turi būti žmogiškumo ir sveiko proto krislas. Jei kalba eina apie stuburines linijas, greituosius, tai palauks tas keleivis kito - likusių 150 asmenų dėl jo neverta gaišint. Bet atokesniuose maršrutuose tikrai taisyklės neturėtų būti virš žmogiškumo.. Tai juk jūsų klientai.
Comment
-
Tai jei tas autobusas duotuoju metu kaip tik yra stotelėje, o keleivis sakykim bėga link jo, tai kiek bus papildomai užgaištama? 10,15 sekundžių? Manau net mažiau. Tiesiojoj važiuos ne 40 km/h, o leistinus ir bus viskas išlyginta. Niekas neplanuoja perlipimų net 30 sekundžių tikslumu. Juk ne traukinį vairuojat, vyrai.
Comment
-
Parašė Torkas Rodyti pranešimąTai jei tas autobusas duotuoju metu kaip tik yra stotelėje, o keleivis sakykim bėga link jo, tai kiek bus papildomai užgaištama? 10,15 sekundžių? Manau net mažiau. Tiesiojoj važiuos ne 40 km/h, o leistinus ir bus viskas išlyginta. Niekas neplanuoja perlipimų net 30 sekundžių tikslumu. Juk ne traukinį vairuojat, vyrai.
Comment
-
Parašė Torkas Rodyti pranešimąTai jei tas autobusas duotuoju metu kaip tik yra stotelėje, o keleivis sakykim bėga link jo, tai kiek bus papildomai užgaištama? 10,15 sekundžių? Manau net mažiau. Tiesiojoj važiuos ne 40 km/h, o leistinus ir bus viskas išlyginta. Niekas neplanuoja perlipimų net 30 sekundžių tikslumu. Juk ne traukinį vairuojat, vyrai.
Comment
-
Dvi troleibusistės susimušė dėl.... vyro!
Sausio 23-sios rytą Vilniuje, Kovo 11-osios gatvėje, pakeliui į darbą susimušė dvi troleibusistės. Konfliktas kilo dėl to, kad viena moterų norėjo pavešti kitos vyrą iki darbo automobiliu. Nepatenkinta žmona užkirto pirmosios damos automobiliui kelią ir puolė jai į plaukus. Vyras (irgi troleibuso vairuotojas) tiesiog nuėjo savais keliais. Policijos duomenimis muštynės tarp troleibusų vairuotojų nėra retenybė.
Comment
-
Comment