Parašė Vilnietizz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas (archyvas 2008-2012.07)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jau anksčiau kalbėjome, kad, norint į šiuos naujus maršrutus pritraukti keleivius iš automobilių, reikia, kad su parkavimo čekiu būtų galima bent jau du kartus pravažiuoti autobusu (ryte nuo aikštelės iki darbovietės ir vakare- atvirkščiai).
Comment
-
Parašė darijusk Rodyti pranešimąNuo kada stovėjimas aikštelėje prie Seimo mokamas. Pagrindinis tikslas šių maršrutų kaip suprantu ir yra vairuotojus pasistačiusius mašinas aikštelėje prie Seimo išvežioti po centrą ir senamiestį. Bet manęs, kaip vairuotojo, nepriversit to daryti, kol aš žinosiu kad man gali tekti palaukti 20 min.
Sutinku, kad maršrutai "nemokama stovėjimo aikštelė - centras" logiški ir egzistuoja daugybėje miestų. Bet ta nemokama stovėjimo aikštelė turi būt prieš kamščius, ir VT turi kamščiuose nedalyvauti (kad aikštelėje pasistatytum mašiną ir su VT kamščius aplenktum).
Comment
-
O aš ir nesakau kad maršrutas logiškas ir gerai apgalvotas. Tiesiog iš to kaip jis padarytas: pririštas prie stovėjimo aikštelių, o ne VT maršrutų - galima spręsti apie jo paskirtį.
Tiesa, net ir tokia schema, kartais turi prasmę. Pavyzdžiu,i ilgalaikiui stovėjimui po 6-8 val. per dieną. Bet faktas lieka faktu dėl per menko dažnumo, dėl to kad jį pasiekti reikia pervažiuoti kamščius ir t.t. šie maršrutai tokie kaip yra dabar niekada nebus populiarūs.
Comment
-
Parašė c2h5ohO koks tikslas su mašina atvažiavus iš miesto pakraščio į centrą važiuot prie Seimo, jeigu tau reikia į Senamiestį (kur nors prie Rotušės ar Maironio g)? Jeigu jau atvažiavai su mašina iki centro (atstovėjai visus kamščius), tai jau važiuosi tiesiai ten, kur tau reikia.
Sutinku, kad maršrutai "nemokama stovėjimo aikštelė - centras" logiški ir egzistuoja daugybėje miestų. Bet ta nemokama stovėjimo aikštelė turi būt prieš kamščius, ir VT turi kamščiuose nedalyvauti (kad aikštelėje pasistatytum mašiną ir su VT kamščius aplenktum).
Kas dėl kursavimo dažnumo, tai net 20-30 min. yra per dažnai, žvelgiant pagal keleivių srautus.
Parašė darijuskO aš ir nesakau kad maršrutas logiškas ir gerai apgalvotas. Tiesiog iš to kaip jis padarytas: pririštas prie stovėjimo aikštelių, o ne VT maršrutų - galima spręsti apie jo paskirtį.Paskutinis taisė Vilnietizz; 2011.09.27, 13:07.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąKaip suprantu, keičiami tik išvykimo laikai, autobusų/troleibusų skaičius lieka toks pats?
man atrodo, ar šio maršruto grafikas [pagal išvykimo laikus] nepasikeitęs?
pagaliau kažkas susiprotėjo pranešti visas datas, kada Senamiesčio maršrutai važiuos pakeista trasa
Dėl tradicinio sekmadieninio turgelio Gedimino prospekte nuo spalio 2 iki lapkričio 27dienos 88 ir 89maršruto autobusai važiuos pakeista trasa
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąman atrodo, ar šio maršruto grafikas [pagal išvykimo laikus] nepasikeitęs?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTau tik taip atrodo: pažiūrėk į rytinius reisus. Absoliučiai visų maršrutų, išskyrus 74, grafikai keičiasi. 74 ten rodomas tik todėl, kad keičiamas 14 maršruto grafikas (kaip žinia, egzistuoja grafikas 14+74).
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąaš omeny turėjau 87maršruto grafiką
Seni išvykimai iš Ozo žiedo: 5:28 6:32.
Nauji išvykimai iš Ozo žiedo: 5:19 6:23.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąAš irgi .
Seni išvykimai iš Ozo žiedo: 5:28 6:32.
Nauji išvykimai iš Ozo žiedo: 5:19 6:23.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąbet is Ozo ziedo 9:04 kaip buvo, taip ir liko
10 ir 34 visi grafikai išstumdyti, ten labai daug vardyti tektų.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąO kas negerai su šiuo reisu? Tiesiog pailgėjo pietūs vairuotojui ir tiek.
10 ir 34 visi grafikai išstumdyti, ten labai daug vardyti tektų.
Comment
-
Parašė ssnaiperis
supranti, mano mamai tik 10:00 atsidaro ofisas, kurį reik valyt. o į Vanaginės žiedą autobusas atvažiuoja 9:30. bent jau 9:20 galėtų iš Ozo žiedo išvažiuot
P.S. Ar tavo mama dirba "IKI-Link Molėtų"?
Comment
-
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
Comment