Parašė ssnaiperis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas (archyvas 2008-2012.07)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąTrasa keičiasi praktiškai kiekvieną savaitgalį, ir ne visuomet vienodai. Todėl informuoti keleivius yra tikrai aktualu.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąTrasa keičiasi praktiškai kiekvieną savaitgalį, ir ne visuomet vienodai. Todėl informuoti keleivius yra tikrai aktualu.
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąneblogai dirbtuvės atrodo
aš jau iš anksčiau žinojau, kad Vilniuje surinkinės "Bogdan" troleibusus. greičiausiai patyliukais persigalvojo dėl troleibusų rinkimoPaskutinis taisė Denis_Simonov; 2011.09.21, 20:25.Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimąKad informuoti keleivius butina,tai sutinku,tai daro SĮ "Susisiekimo Paslaugos" . O šiame forume paprastu keleivių nėra daug Daugiausiai entuziastai,parko darbuotojai ir t.t. kurie ir taip jau žino viska
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąna bet ir entuziastai kartais gali nežinoti pasikeitimųwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąDenis tik mano, kad viską žino. Tačiau akis į akį susitikimas yra labai naudingas - ir SĮSP, kuris apsiraizgęs skandalais ir dabar pas juos kada ne kada į senių vietas ateina jauni, suinteresuotas gerinti įvaizdį, ir entuziastams naudinga žinias atšviežinti ir kai ką sužinoti iš pirmų lūpų, o ne per vairuotojus, kurie linkę kartais ir savo pridėti
Comment
-
Parašė Denis_Simonov
Kad informuoti keleivius butina,tai sutinku,tai daro SĮ "Susisiekimo Paslaugos" . O šiame forume paprastu keleivių nėra daug Daugiausiai entuziastai,parko darbuotojai ir t.t. kurie ir taip jau žino viska
"Bogdan" gamikla jau nelabai suinteresuota pagaminti mums 13 troleibusu,turėdami užsakymu pagaminti pora šimtų troleibusų savo rinkoje
Comment
-
Parašė ssnaiperis;na bet ir entuziastai kartais gali nežinoti pasikeitimų
Parašė Ametistas;Denis tik mano, kad viską žino.Paskutinis taisė 1132; 2011.09.22, 13:34.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąVilniustransport.lt paskutiniu metu archyve nėra išsaugomos naujienos, o paprasčiausiai ištrinamos. Ir asmeniškai aš nematau jokių rimtų priežasčių nedėti nuorodų į naujienas šioje temoje.
Comment
-
Parašė ssnaiperis
suprantama, kiekvieną savaitę atsibostų dėti ir skaityti vien apie 88 ir 89maršruto pasikeitimą dėl kažkokios šventės juolab ir taip žinoma, kokiom trasom važiuos šventės metu
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąKaip jau minėjau, trasos įvairiai keičiasi, ne kiekvieną savaitgalį vienodai. O be to, kam skaityti tai, ko tau nereikia? Bet jeigu nereikia tau, tai nereiškia, kad nereikia ir kitiems
Comment
-
SĮ Susisiekimo paslaugos mane gali įrašyt į sąrašus tų, kurie akylai stebės kaip tramvajaus liniją tiesia sleader 2011.09.13, 22:56 parašė dvi esmines VT problemas, ir pilnai sutinku ir mano požiūriu lygiai tos dvi poblemos šiuo metu ir kabo, nieko daugiau... o tai dabar čia tik kosmetiniai sistemos pagražinimai. Vieną tokį potencialų pagražinimą ir galiu paminėti:
45 autobuse (keista, ne troleibusuose) labai smagu privažiuoti Vilniaus universiteto stotelę. Pranešinėja per garsiakalbį:
"Kita---stotelė universitetas stotelė--Vilniaus (!) universitetas".
Kur italic - sako senoji moteris. o nuskamba taip, lyg čia jums ne šuns...
Tai va kas rytą šiek tiek šypsenėlės įneša tokie dalykai ir girdisi komentarai, kad kažei ar po to kai išlipa, ar sako pilną VGTU pavadinimą Ir šiaip kyla tokių emocijų - jei dabar išlipu prie Universiteto iš Didžiosios Raidės, tai kita stotelė jau tegali būti tik kokia "tundra"
Beje tik dėl įdomumo, ar stotelių pavadinimai negalėtų būti prekybos objektas? Pvz jei maxima nori stotelės pavadinimo ne "šeškinės kalvos", o "akropolis", ar nesumokėtų savivaldybei? O "panorama"? "Ozas"? Šiaip dėl įdomumo gal kas žino, ar yra kokie susitarimai?
Comment
-
Parašė Rijikas Rodyti pranešimąSĮ Susisiekimo paslaugos mane gali įrašyt į sąrašus tų, kurie akylai stebės kaip tramvajaus liniją tiesia sleader 2011.09.13, 22:56 parašė dvi esmines VT problemas, ir pilnai sutinku ir mano požiūriu lygiai tos dvi poblemos šiuo metu ir kabo, nieko daugiau... o tai dabar čia tik kosmetiniai sistemos pagražinimai. Vieną tokį potencialų pagražinimą ir galiu paminėti:
45 autobuse (keista, ne troleibusuose) labai smagu privažiuoti Vilniaus universiteto stotelę. Pranešinėja per garsiakalbį:
Tai va kas rytą šiek tiek šypsenėlės įneša tokie dalykai ir girdisi komentarai, kad kažei ar po to kai išlipa, ar sako pilną VGTU pavadinimą Ir šiaip kyla tokių emocijų - jei dabar išlipu prie Universiteto iš Didžiosios Raidės, tai kita stotelė jau tegali būti tik kokia "tundra"
Beje tik dėl įdomumo, ar stotelių pavadinimai negalėtų būti prekybos objektas? Pvz jei maxima nori stotelės pavadinimo ne "šeškinės kalvos", o "akropolis", ar nesumokėtų savivaldybei? O "panorama"? "Ozas"? Šiaip dėl įdomumo gal kas žino, ar yra kokie susitarimai?
2. Stotelė "panorama" yra nuo pat panoramos atsiradimo
3. Kurią stotelę siūlytum pavadinti pagal ppc pavadinimą? Ar ozo žiedą, kuris ir taip atspindi pavadinimą, ar Širvintų stotelę, esančią ozo gatvėj?
Comment
-
Parašė ssnaiperis
o gal man užeis noras pavažiuoti nors vienu maršrutu šiomis dienomis, todėl reik susižinoti, kokiais maršrutais važiuos
Parašė RijikasSĮ Susisiekimo paslaugos mane gali įrašyt į sąrašus tų, kurie akylai stebės kaip tramvajaus liniją tiesia sleader 2011.09.13, 22:56 parašė dvi esmines VT problemas, ir pilnai sutinku ir mano požiūriu lygiai tos dvi poblemos šiuo metu ir kabo, nieko daugiau... o tai dabar čia tik kosmetiniai sistemos pagražinimai. Vieną tokį potencialų pagražinimą ir galiu paminėti:
Konkrečiai dėl Akropolio, tai stotelės pavadinimas kaip tik geras parinktas. Apie Akropolį ir taip visi puikiai žino, o kas nežino, tai pamato jį jau iš tolo, tuo tarpu apie šalia esantį Šeškinės ozą- unikalų gamtos paminklą! - jau mažai kas teprisimena. Lai bent jau stotelės pavadinimas primena, kad ne tik Akropolis ten yra.Paskutinis taisė Vilnietizz; 2011.09.22, 19:44.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąBūtent
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąKuo toliau tuo labiau atrodo, kad vienas iš šio maršruto atsiradimo tikslų yra duoti daugiau darbo Susisiekimo paslaugų dizaineriui bepaišant pasikeitusių maršrutų schemas
Comment
Comment