kaip naujoji versija? ar yra pliusų/minusų, ar patogu ar ne?
Įspūdis, tiesą pasakius, nelabai koks. Yra keletas patobulinimų, bet esminių skirtumų, lyginant su marsrutai.info, nepastebėjau. Vienintelė iš tiesų puiki naujovė- kad viešojo transporto eismą vėl galima stebėti realiu laiku.
Įspūdis, tiesą pasakius, nelabai koks. Yra keletas patobulinimų, bet esminių skirtumų, lyginant su marsrutai.info, nepastebėjau. Vienintelė iš tiesų puiki naujovė- kad viešojo transporto eismą vėl galima stebėti realiu laiku.
kad realiu laiku galima stebėt pliusas [bet nesusigaudžiau dėl 19maršruto autobuso]. minusas tame, kad spausdinant grafiką šalia yra stotelių sąrašas, kuris anaiptol nereikalingas
Edgarai, rimtai aš turėjau omeny tiesioginį autobuso maršrutą į Antakalnį
Žmonės, nepykit, bet man labai jau juokingai atrodo tas pasiūlymas atidaryti naują maršrutą iš Stoties į Antakalnį. Gal siūlote greitąjį maršrutą, kuris važiuotų Olandų gatve ir Pietiniu Senamiesčio aplinkeliu? Bet, mano nuomone, ir jo nauda abejotina, turint omeny vakarinius kamščius Olandų gatvėje...
Žmonės, nepykit, bet man labai jau juokingai atrodo tas pasiūlymas atidaryti naują maršrutą iš Stoties į Antakalnį. Gal siūlote greitąjį maršrutą, kuris važiuotų Olandų gatve ir Pietiniu Senamiesčio aplinkeliu? Bet, mano nuomone, ir jo nauda abejotina, turint omeny vakarinius kamščius Olandų gatvėje...
kiek žmonių, tiek ir nuomonių
kaip ne kaip M. Daukšos gatvė yra Senamiesčio dalis. būtų logiška, jei 34, 74maršruto autobusai važiuotų Pietiniu Senamiesčio aplinkkeliu.
kiek žmonių, tiek ir nuomonių
kaip ne kaip M. Daukšos gatvė yra Senamiesčio dalis. būtų logiška, jei 34, 74maršruto autobusai važiuotų Pietiniu Senamiesčio aplinkkeliu.
Uoj ne, pyks žmonės, jei ten abu nuo Stoties važiuojančius maršrutus nukreipti aplinkeliu. Juk ten ir Halės turgus, ir daugiabučiai namai prie Subačiaus stotelės... Mettal pasakojo, kad neseniai buvo atliekama vietinių gyventojų apklausa. Buvo klausiama, ar norėtų jie, kad 74 maršruto autobusai važiuotų aplinkeliu. Tai didžioji dauguma pasisakė prieš. Dėl 34 tai net svarstyti neverta- tai net ne greitasis maršrutas.
Sveiki,
pastoviai sekame Jūsų diskusijas. Matome, kad yra žmonių, galinčių argumentuotai pasiūlyti ir apginti savo nuomonę.
Kviestume kelis aktyviausius šio forumo narius (plius minus 5 žmonės) atvykti ir sudalyvauti bendroje diskusijoje apie Vilniaus viešąjį transportą. Gyvai pamatyti kaip viskas vyksta, kaip sudaromi tvarkaraščiai, kodėl taip sudaromi tvarkaraščiai, kaip sprendžiamos kitos VT problemos. Pasidalintumėte idėjomis, kaip gerinti viešojo transporto darbą ir įvaizdį.
Jeigu tai Jus sudomino, rašykite. Susitikimą derintume su vienu atstovu iš Jūsų numatomos grupės.
SĮ "Susisiekimo paslaugos"
Pinigų yra, tik politinės valios nėra.
Zuokas nesireklamavo. Tiesiog važiavo.
Tai o kuo tau tas segvėjus nepatinka? Ekologiška, gamtos neteršianti, gatvių neapkraunanti transporto priemonė. Tik gerai, kad Zuokas savo pavyzdžiu skatina ja naudotis.
Comment