Parašė lietus
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas (archyvas 2008-2012.07)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąRadai ką palyginti Troleibusams 1 km nuvažiuoti kainuoja apie 3 kartus pigiau, nei autobusams. O Vilniuje kaip tik autobusai važiuoja į užkampius.
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimąO pačią liniją nutiest? Beje miesto autobusų maršrutų į artimiausias gyvenvietes irgi nestinga, jau nekalbant apie esančias miesto ribose. O jeigu jau taip 3 kartus pigiau tai gal ir Vilniuje iki kokių Daniliškių, Antavilių ir Zujūnų toleibusų linijas nutiesti tada
Dabar, kai technologijos labiau pažengusios, labiausia apsimoka naudoti hibridinius autobusus (dyzeliai ir elektriniai varikliai) arba dujinius autobusus. Jiems nereikia papildomos infrastruktūros, momentinio aptarnavimo savikaina mažesnė, nei aptarnauti vien dyzeliniais autobusais. Tik, va, pačių transporto priemonių kaina didelė, nors vis tiek mažesnė, nei pačių troleibusų kaina.Paskutinis taisė Ametistas; 2010.02.20, 16:06.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Edgarass Rodyti pranešimąO kaip galima suzinot kiek masinu vaziuoja marsrutu?
Tiesiog skaičiuoju išvykimų iš Parko ryte skaičių (internete, aišku) . Jei iš Parko ryte važiuojama dviem skirtingom kryptim, tai išvykimus abiem kryptimis sudedu. Išvykimai iš Parko sužymėti raudona arba mėlyna spalva.
Pavyzdžiui, 26 autobuse yra 9 mašinos (kadangi 3 važiuoja maršrutu Autobusu parkas- Stotis + 6 maršrutu Autobusų Parkas-Santariškės)
Bet amiko metodas, aišku, yra daug veiksmingesnis. Ksrtais pagal išvykimus iš Parko/į Parką, negalima nustatyti tikslų mašinų maršrute skaičių, nes kai kurie auobusai, važiuodami iš Parko į savo maršrutą, stotelėse nestoja ir tuomet jų grafikai šalutinėse kryptyse neskelbiami. Taip , pavyzdžiui, yra 51 maršrute
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąAš tai darau paprasčiau
Tiesiog skaičiuoju išvykimų iš Parko ryte skaičių (internete, aišku) . Jei iš Parko ryte važiuojama dviem skirtingom kryptim, tai išvykimus abiem kryptimis sudedu. Išvykimai iš Parko sužymėti raudona arba mėlyna spalva.
Pavyzdžiui, 26 autobuse yra 9 mašinos (kadangi 3 važiuoja maršrutu Autobusu parkas- Stotis + 6 maršrutu Autobusų Parkas-Santariškės)
Bet amiko metodas, aišku, yra daug veiksmingesnis. Ksrtais pagal išvykimus iš Parko/į Parką, negalima nustatyti tikslų mašinų maršrute skaičių, nes kai kurie auobusai, važiuodami iš Parko į savo maršrutą, stotelėse nestoja ir tuomet jų grafikai šalutinėse kryptyse neskelbiami. Taip , pavyzdžiui, yra 51 maršrutewww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Edgarass Rodyti pranešimąhttp://dziugas.baltrunas.lt/2009/03/...orto-sopuliai/ Idomus laiskasPaskutinis taisė Ametistas; 2010.02.20, 19:34.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Blemba negaliu nepasakyt. Šioje temoje visi labai protingi ir rimti. Man net nebuvo kilusi mintis kritikuoti to laiško. Nejau jums patinka būti panašiais į robotus? Tikriausiai dabar užmėtysit mane akmenimis, bet aš manau, kad galima ir pajuokauti kartais ar parašyti savo mintį visiems suprantama kalba o ne sausai varyti. Amiko, jei nori gali pakritikuoti šitą mano postąPaskutinis taisė Edgarass; 2010.02.20, 19:49.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąSusirašyti išvykimo laikus iš visų maršruto galinių punktų ir išvesti grafikus. Grafikų skaičius lygus transporto priemonių skaičiui. Jei logiškai mąstyti nemoki arba prastokai su matematiniu mąstymu, tai apskaičiuoti nesugebėsi, nors iš tikrųjų ten visiškai nesunku, tereikia tik sugebėti mąstyti ir suprasti matomą informaciją.100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
-
Parašė taccido Rodyti pranešimąJeigu intervalai ne kokios 3 min., o daugiau, tereikia žinoti kelionės laiką, dirstelėti į grafiką ir viskas.Parašė Edgarass Rodyti pranešimąBlemba negaliu nepasakyt. Šioje temoje visi labai protingi ir rimti. Man net nebuvo kilusi mintis kritikuoti to laiško. Nejau jums patinka būti panašiais į robotus? Tikriausiai dabar užmėtysit mane akmenimis, bet aš manau, kad galima ir pajuokauti kartais ar parašyti savo mintį visiems suprantama kalba o ne sausai varyti. Amiko, jei nori gali pakritikuoti šitą mano postą
Ai, o dėl temos, tai čia dauguma yra nusimanantys šioje srityje, tuo domisi metus ar jau daug metų... Apskritai visame šiame forume yra kelios kategorijos žmonių: eiliniai skaitytojai (kurie dažnai įsižeidinėja nuo kokio tvirtesnio pasisakymo), profesionalai ar įgudę žinovai (bendrauja tvirtai, nes turi ką pasakyti), apsimetėliai, bandantys pritapti ir apsimetantys išmanančius (kartais tenka ir įsižeisti, ir pavaidinti išminčių ). Vieningai sutariame - visi esame draugiški, tik va, kartais vieniems "susišviečia", kad jį įžeidinėja, kitiems - kad jam meluoja... Juk tai virtuali erdvė - natūralu, kad čia kartais gali žodis atrodyti griežtas ir tvirtas, bet nereiškia, kad taip nori tas žmogus pasakyti. Ar man siūlai po kiekvieno sakinio dėti šypsenėlę, kad tau atrodytų, kad mes ne robotai, m?
Skirtingai nuo daugumos kitų forumų - čia ateinama apsikeisti įdomia informacija, gražiai pasiginčyti, kartais gražiai apsipykti Kituose forumuose dažniausiai tėra vaikiškas meilikavimasis ir kalbėjimas apie nieką.Paskutinis taisė Ametistas; 2010.02.20, 21:42.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Mane dar domina, ar kiekviename troleibuse "bomžų" pilna? Na, aišku ne kiekvienam, bet susidaro toks vaizdas, kad dažname autobuse/troleibuse taip yra.100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
-
Parašė taccido Rodyti pranešimąMane dar domina, ar kiekviename troleibuse "bomžų" pilna? Na, aišku ne kiekvienam, bet susidaro toks vaizdas, kad dažname autobuse/troleibuse taip yra.
Comment
-
Parašė Edgarass Rodyti pranešimąAs neverkslenu norejau inesti geresne nuotaika i sita niuria temaParašė taccido Rodyti pranešimąMane dar domina, ar kiekviename troleibuse "bomžų" pilna? Na, aišku ne kiekvienam, bet susidaro toks vaizdas, kad dažname autobuse/troleibuse taip yra.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąVeina karta teko vaziuoti is Kalvariju turgaus. Tarp turgaus ir Zaliojo tilto pasklido sudu kvapas. Pasirodo, troleibuso priekyje apsisiko sena moteriske. Ne bomze.
Comment
-
Temoje Hobis: Viešasis transportas (planai, tvarkaraščiai ir kt.) jau aiškinau, kaip galima suskaičiuoti transporto priemonių skaičių. Tik ten netinkamas metodas, jei nėra žemagrindžio grafiko. Tokiu atveju reikia žiūrėti, kada autobusas apsuka 1 ratą.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠiandien mačiau 356-ąjį pasaulio stebuklą: ~16:20 Konstitucijos prospektu link Fabijoniškių važiavo 20 maršruto mikroautobusas!
o keleivių šiame mikroautobuse buvo ?
Aš beje jį irgi mačiau- prie spaudos rūmų išvažiuojantį iš kiemo, bet maniau kad tai tik paprastas pervarymas iš vienos vietos į kitą
Comment
Comment