Parašė Vilnietizz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas (archyvas 2008-2012.07)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Norėjau pasiklausti kitų nuomonės, ką jūs manote apie Vilniaus autobusuose ir troleibusuose esančias švieslentes?
Mano nuomone, jos dažniausiai rodo pieno riebumą, nesuteikia konkrečios informacijos. Galėtų padaryti taip pat, kaip Kaune: VISOSE transporto priemonėse įtaisyti vienodas, kryptį, trasą, laiką, bei stotelių pavadinimus rodančias švieslentes.
Dar vienas pastebėjimas. Ar kada nors veikdavo ilguosiuose Volvo 7700 gale esančios švieslentės, ar visada tik priekinė?دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąNorėjau pasiklausti kitų nuomonės, ką jūs manote apie Vilniaus autobusuose ir troleibusuose esančias švieslentes?
Mano nuomone, jos dažniausiai rodo pieno riebumą, nesuteikia konkrečios informacijos. Galėtų padaryti taip pat, kaip Kaune: VISOSE transporto priemonėse įtaisyti vienodas, kryptį, trasą, laiką, bei stotelių pavadinimus rodančias švieslentes.
Dar vienas pastebėjimas. Ar kada nors veikdavo ilguosiuose Volvo 7700 gale esančios švieslentės, ar visada tik priekinė?
Volvo 7700 galinėje dalyje nėra vidinės švieslentės, nes matyt sutaupyta pinigų jos atsisakant.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąApie vidines ar išorines švieslentes kalbama ?
Volvo 7700 galinėje dalyje nėra vidinės švieslentės, nes matyt sutaupyta pinigų jos atsisakant.Dear Sir,
Comment
-
Parašė toleranceofculture Rodyti pranešimąKai Volvo buvo dar visai nauji keliuose švieslentės veikdavo ir gale. Po to vėliau matyt išemė ir įdėjo į kitą tr. priemonę.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąApie vidines ar išorines švieslentes kalbama ?
Volvo 7700 galinėje dalyje nėra vidinės švieslentės, nes matyt sutaupyta pinigų jos atsisakant.
O šiaip, tai elementariausios trasos pateikimo reikia, nes man, kaip keleiviui, vien užrašas FABIJONIŠKĖS, netenkina. Visiškai nepagalvota. Reiktų pateikti info, pro kurias gatves važiuoja, ir KUR tos Fabijoniškės. Nes dabar yra 3 žiedai, kurie vadinasi tuo pačiu pavadinimu, ir dabar atspėk kur kuris važiuoja. Taip pat stotelių skelbimas švieslentėje toli nuo realybės, rodo nesąmones, kartais parodo jau pravažiavus stotelę. Žodžiu, švieslentės visiškai neatitinka savo paskirties. Apsileista šioje vietoje. Tai ačiū dievui, gelbėja garsinis stotelių skelbimas.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąKalbu apie vidines švieslentes. Man kažkaip pasirodė, kad jos ilguose autobuose yra, bet klydau.
O šiaip, tai elementariausios trasos pateikimo reikia, nes man, kaip keleiviui, vien užrašas FABIJONIŠKĖS, netenkina. Visiškai nepagalvota. Reiktų pateikti info, pro kurias gatves važiuoja, ir KUR tos Fabijoniškės. Nes dabar yra 3 žiedai, kurie vadinasi tuo pačiu pavadinimu, ir dabar atspėk kur kuris važiuoja. Taip pat stotelių skelbimas švieslentėje toli nuo realybės, rodo nesąmones, kartais parodo jau pravažiavus stotelę. Žodžiu, švieslentės visiškai neatitinka savo paskirties. Apsileista šioje vietoje. Tai ačiū dievui, gelbėja garsinis stotelių skelbimas.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąVolvo autobusuose 2004/2006 metų gamybos niekada nebuvo galinių švieslenčiųدائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąautobusuose "Karosa" jau neberašo stotelių pavadinimo. būna atvejų, kad vairuotojai tiesiog pamiršta perjungti borto kompus
Tuo ir skiriasi Vilniaus ir Kauno VT. Vilnius turi gerus, gražius autobusus ir troleibusus, geriau atsinaujinęs, bet kas liečia kitus dalykus, susijusius su informacija, gerokai atsilieka, ir yra kur stengtis.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąO šiaip, tai elementariausios trasos pateikimo reikia, nes man, kaip keleiviui, vien užrašas FABIJONIŠKĖS, netenkina. Visiškai nepagalvota. Reiktų pateikti info, pro kurias gatves važiuoja, ir KUR tos Fabijoniškės. Nes dabar yra 3 žiedai, kurie vadinasi tuo pačiu pavadinimu, ir dabar atspėk kur kuris važiuoja. Taip pat stotelių skelbimas švieslentėje toli nuo realybės, rodo nesąmones, kartais parodo jau pravažiavus stotelę. Žodžiu, švieslentės visiškai neatitinka savo paskirties. Apsileista šioje vietoje. Tai ačiū dievui, gelbėja garsinis stotelių skelbimas.
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąO tikrai keliuose iš jų nebuvo? Man kažkaip akyse stovi vaizdas, kad mokyklos laikais besisvečiuodamas Vilniuje, gale mačiau švieslentes.
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąIr čia ne tik dėl turistų, bet ir dėl pačių vilniečių. Juk tikrai ne visi žmonės mintinai žino 80 maršrutų, kur kas važiuoja, ir taip toliau. O tokia informacija yra būtina autobuso viduje.Paskutinis taisė sleader; 2012.01.12, 20:06.
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąO tikrai keliuose iš jų nebuvo? Man kažkaip akyse stovi vaizdas, kad mokyklos laikais besisvečiuodamas Vilniuje, gale mačiau švieslentes.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąTikrai yra neaiškumo kai krypties nuoroda FABIJONIŠKĖS nenurodo tikslios krypties ir galinio punkto. Juo labiau galinės stotelės gali būti priešingose mikrorajono pusėse. Šioje vietoje galetu papildomai rašyti galinės stotelės pavadinimą.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKažkur man jau tai girdėta. Ar tik ne šioje temoje prieš kokius gerus 100 puslapių jau buvo diskutuojama apie Vilniaus problemą su vienodais pavadinimais skirtingose vietose esančių arba ten pat esančių su skirtingais pavadinimais (Lukiškės-Centras, Žaliasis tiltas-Centras) galinių punktų.
Comment
-
Sveiki. Kaip manote, ar reikia Vilniuje naujų autobusų maršrutų? Jei taip, tai kokius maršrutus pasiūlytumėte?
Aš siūlau tokį: Žalgirio g. - Maxima bazė - Regitra - Mūrinė Vokė. Labai tingėjau važiuoti 38 mikrobu iki Regitros, ir plius iki jo reikia su persėdimais dar. Manau pasiteisintų maršrutas su kaupu, nes tikrai porą šimtų vien į Regitrą ir atgal važiuotų, plius dar jei į Maxima bazę užvažiuotų tai dar padidintų keleivių srautą.
Trasa šiomis gatvėmis: Kalvarijų g., Konstitucijos pr., Geležinio Vilko g., Laisvės pr., Oslo g., Gariūnų g., Pirklių g. (jei užvažiutų į Bazę), Kirtimų g., Lentvario g.
Ką manote?
P.S. 20 autobusas netinka, nes jis tik nuo Lazdynų.Paskutinis taisė grustnyj; 2012.01.13, 10:58.
Comment
-
Beje, galbūt jau matėte seniai, bet aš tik šiandien pamačiau Kiniečiai sukūrė autobusas-tunelis maketą. atrodo gana keistai
http://www.youtube.com/watch?v=Mk9FX...eature=related
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąSveiki. Kaip manote, ar reikia Vilniuje naujų autobusų maršrutų? Jei taip, tai kokius maršrutus pasiūlytumėte?
Aš siūlau tokį: Žalgirio g. - Maxima bazė - Regitra - Mūrinė Vokė. Labai tingėjau važiuoti 38 mikrobu iki Regitros, ir plius iki jo reikia su persėdimais dar. Manau pasiteisintų maršrutas su kaupu, nes tikrai porą šimtų vien į Regitrą ir atgal važiuotų, plius dar jei į Maxima bazę užvažiuotų tai dar padidintų keleivių srautą.
Trasa šiomis gatvėmis: Kalvarijų g., Konstitucijos pr., Geležinio Vilko g., Laisvės pr., Oslo g., Gariūnų g., Pirklių g. (jei užvažiutų į Bazę), Kirtimų g., Lentvario g.
Ką manote?
P.S. 20 autobusas netinka, nes jis tik nuo Lazdynų.
Comment
-
O kaip ten su naujais autobusais ar troleibusais? Praeitais metais buvo diskutuojama ar spės valdžia priimti sprendimus dėl jų, kur ES dengia didžiąją dalį sumos. Kaunas su Šiauliais berods buvo prašymus pateikę, o Vilnius delsė. Kiek girdėjau lyg paskui spėjo, tai šiais metais pagal tą projektą turėtų atsirast naujos transporto priemonės? Kas nors ką nors žino apie tai? Ar kadangi pradėjo surinkinėt Lietuvoj tai projekto atsisakyta?
Comment
-
Parašė dainiauskas Rodyti pranešimąO kaip ten su naujais autobusais ar troleibusais? Praeitais metais buvo diskutuojama ar spės valdžia priimti sprendimus dėl jų, kur ES dengia didžiąją dalį sumos. Kaunas su Šiauliais berods buvo prašymus pateikę, o Vilnius delsė. Kiek girdėjau lyg paskui spėjo, tai šiais metais pagal tą projektą turėtų atsirast naujos transporto priemonės? Kas nors ką nors žino apie tai? Ar kadangi pradėjo surinkinėt Lietuvoj tai projekto atsisakyta?
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąkolegos gal kas ka zino, vakar rygos parke parduota 11 skoda troleibusu, sako pirko lietuviai, gal kas ka zino konkreciai?
Comment
Comment