Parašė Buss fanas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas (archyvas 2008-2012.07)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė rvr Rodyti pranešimąŠiandien važiuodamas į mokyklą karosa B741 pamačiau kad jau įtaisytas el. Bilieto komposteris. Norėčiau sužinoti kada tiksliai įdiegs šią sistemą.
Parašė centras85 Rodyti pranešimąVilnietizz ir Mettal, ar reikia Vilniaus rajono autobusų maršrutų sąrašą? Rytoj galėčiau atsiųsti į jūsų el. paštus. Man juos parašykite į Až.Paskutinis taisė Vilnietizz; 2010.10.04, 21:04.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąBet juk tai nėra pasiteisinimas. Nuo to juk atsakymas neatsiras, nesvarbu kiek kartų tu klausi. Aš juk sakiau, kad ignoruosi pastabą ir dar įsižeisi. Pranešimų kartojimas kai kur dar vadinamas "floodinimu" ir nėra labai mėgstamas reiškinys.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąSuprantu Mettal.. bet jei gerai mastau tai bent jau kol kas SI "Susisiekimo paslaugos" koordinuoja tik autobusu ir troleibusu veikla,o privaciu autobusu (nors jie jau yra itraukti) ir mikroautobusu kol kas ne?
Kita, tikiuosi, įdomi jums naujiena - pagaliau užbaigiau Vilniaus mikroautobusų schemą. Šį kartą ji parengta su galingesne programa, nei buvusios prieš tai (Paint.NET). Dėl šios priežasties man ne tokie baisūs yra papildymai, nes nereikia iš naujo visko braižyti arba bjauroti vaizdą trintuku. Taigi - žiūrim, analizuojam, ieškom klaidų ir pildom .
Spauskite čia, norėdami ją peržiūrėti (1,31 Mb) >>
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKadangi mikroautobusų ir visų privačių (064, 067) autobusų tvarkaraščių nėra bendroje svetainėje, mikroautobusai ir privatūs autobusai ne visada privažiuoja iki žiedo (Santariškių atvejis), galima spręsti, jog kol kas Susisiekimo paslaugų vaidmuo čia tik toks, kad jų tinklapyje ir švieslentėse pateikiami 05 ir 062 maršrutų tvarkaraščiai. Na dar 062 derinamas su 53, kad jie ten nesipyktų tarpusavyje . Kitu atveju tokius neprivažiavimus iki žiedo stebėtų eismo kontrolė.
Kita, tikiuosi, įdomi jums naujiena - pagaliau užbaigiau Vilniaus mikroautobusų schemą. Šį kartą ji parengta su galingesne programa, nei buvusios prieš tai (Paint.NET). Dėl šios priežasties man ne tokie baisūs yra papildymai, nes nereikia iš naujo visko braižyti arba bjauroti vaizdą trintuku. Taigi - žiūrim, analizuojam, ieškom klaidų ir pildom .
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąTai privaciu autobusu ( 05 ir 062 ) tvarkarasciai pateikiami netgi svieslentese? Juk jie manau neturi to GPS signalo?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKita, tikiuosi, įdomi jums naujiena - pagaliau užbaigiau Vilniaus mikroautobusų schemą. Šį kartą ji parengta su galingesne programa, nei buvusios prieš tai (Paint.NET). Dėl šios priežasties man ne tokie baisūs yra papildymai, nes nereikia iš naujo visko braižyti arba bjauroti vaizdą trintuku. Taigi - žiūrim, analizuojam, ieškom klaidų ir pildom .
Pagiriuose, galinėje stotelėje apie 7-00 rytais visada stovi mikroautiobusas 33 maršruto, tik niekaip nesugebėjau įskaityti maršruto pavadinimo.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKita, tikiuosi, įdomi jums naujiena - pagaliau užbaigiau Vilniaus mikroautobusų schemą. Šį kartą ji parengta su galingesne programa, nei buvusios prieš tai (Paint.NET). Dėl šios priežasties man ne tokie baisūs yra papildymai, nes nereikia iš naujo visko braižyti arba bjauroti vaizdą trintuku. Taigi - žiūrim, analizuojam, ieškom klaidų ir pildom .
Beje, ar tikrai nėra nei vieno mikriuko, oficialiai važiuojančio iki Santariškių žiedo?
Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠiandien pamačiau tai, dėl ko turėsiu keisti tik ką iškeptą schemą - 26 maršruto mikroautosą. Aptarnauja jį nauja įmonė - Gabitrans. Foto bus vėliau, nes rašau iš telefono .
Parašė lietus Rodyti pranešimąPagiriuose, galinėje stotelėje apie 7-00 rytais visada stovi mikroautiobusas 33 maršruto, tik niekaip nesugebėjau įskaityti maršruto pavadinimo.
33 mikriuko Vilniuje niekada nebuvo, tik savivaldybė buvo sugalvojusi vieną tokį 33 maršrutą "Stotis- Minsko pl.- Vingės terminalas"Paskutinis taisė Vilnietizz; 2010.10.05, 16:34.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąPuiku!
Beje, ar tikrai nėra nei vieno mikriuko, oficialiai važiuojančio iki Santariškių žiedo?
O! Netikėta žinia! O kokia šio maršruto trasa? Tokia kaip ir senesnio (Pilaitė- Justiniškės- Ozo g.-Antakalnio žiedas- Saulėtekis) ?
Man atrodo, čia nėra miesto maršrutas, o gal kažkoks rajono mikroautobusas ar autobusas.
33 mikriuko Vilniuje niekada nebuvo, tik savivaldybė buvo sugalvojusi vieną tokį 33 maršrutą "Stotis- Minsko pl.- Vingės terminalas"Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė centras85 Rodyti pranešimąIr rajoninio 33 nėra pagal vilniaus rajono savivaldybės maršrutų sąrašą. Rajonins yra 133 autobusas Sąrašą turi Mettal.
Mettal sąraše 133 maršruto nėra
Comment
-
Išsiunčiau į tavo el.paštą TIK VILNIAUS RAJONO, GAUTUS IŠ VILNIAUS RAJONO SAVIVALDYBĖS vežėjų firmos nenurodytos. Mane Vilniaus rajono savivaldybė informavo, kad visi maršrutai važiuoja. Tiktai patarė pasitikrinti arba Autobusų stotis
Transportas.ltPaskutinis taisė Naujaneriai; 2010.10.06, 12:01.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimąPagiriuose, galinėje stotelėje apie 7-00 rytais visada stovi mikroautiobusas 33 maršruto, tik niekaip nesugebėjau įskaityti maršruto pavadinimo.
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąBeje, ar tikrai nėra nei vieno mikriuko, oficialiai važiuojančio iki Santariškių žiedo?
O! Netikėta žinia! O kokia šio maršruto trasa? Tokia kaip ir senesnio (Pilaitė- Justiniškės- Ozo g.-Antakalnio žiedas- Saulėtekis) ?
Pamatyta ir fotografuota prie spaudos rūmų. Įmonės adresas - K. Kalinausko g. 11-31A, kažkas, kurio pavadinimas Leilandas irgi ten įsikūręs .
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKaip nėra? Ten visi privalo važiuoti iki Santariškių žiedo, tačiau aš nežymėjau ten tokių, kurie ten būna per reti svečiai (94, 113).
Beje, 067 mikriukas, atrodo, apsisuko ne Fabijoniškių žiede, o A.Jonyno žiedinėje stotelėje
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNe . Rastinėnai - Ozo g. Tokia pati, kaip ir nurodyta www.vilnius.lt, tačiau dar neaišku, kaip jis tiksliai važiuoja ties Pilaite ir ar jis visada važiuoja per Buivydiškių g., o ne nukerta kampą per Ąžuolyno g.
Pamatyta ir fotografuota prie spaudos rūmų. Įmonės adresas - K. Kalinausko g. 11-31A, kažkas, kurio pavadinimas Leilandas irgi ten įsikūręs .
Na, daugiau nei keistas maršrutas. Įdomu, kas juo naudosis, išskyrus pilaitiškius, kuriems reikia į Akropolį ar Ozą bei mokinukus iš rajono, kuriems pinigėlių negaila? Ir šiaip man tai labiau primena rajoninį, o ne miesto maršrutą.
Kaip suprantum jokios informacijos apie maršruto darbą ir tvarkaraščius nėra, išskyrus tos, kuri pateikta www.vilnius.lt.
Mano nuomone, nors ir 26 privalės važiuoti per Buivydiškių g., bet vis tiek gudraudamas trumpins kelią per Ąžuolyno g.- juk niekas to nekontroliuos Juk tikėtina, kad šviežiai iškepta įmonė, imdama pavyzdį iš savo "labiau patyrusių kolegų", perims ir šį "bruožą"- gudrauti taupymo sumetimais nevažiuojant dalį maršruto ar keičiant trasąPaskutinis taisė Vilnietizz; 2010.10.05, 20:11.
Comment
-
Parašė centras85 Rodyti pranešimąIšsiunčiau į tavo el.paštą TIK VILNIAUS RAJONO, GAUTUS IŠ VILNIAUS RAJONO SAVIVALDYBĖS vežėjų firmos nenurodytos. Mane Vilniaus rajono savivaldybė informavo, kad visi maršrutai važiuoja. Tiktai patarė pasitikrinti [URL="http://www.transportas.lt"=]transportas/URL] arba www.autobusustotis.lt
prasau, kas galite sutvarkyte nuoruodas, nes rašau iš mobilaus.
Na, ar tikrai tau iš rajono savivaldybės pasakė, kad visi maršrutai važinėja? Jau dabar galiu pasakyt, kad 012 tikrai nevažiuoja (paskutinį kartą jį mačiau gal prieš porą metu). 133 irgi niekada nemačiau, nors gyvenu Jeruzalėje, o jis pro ten turėtų važiuot. Utopinis yra ir 105 (beje kursuoja tik 10-24 - 11.01) važiavimas kas 5 min. per Vėlines, nes jį aptarnauja įmonė, teturinti 4 mašinas (lapkričio 1d. 105-uoju išleidžianti 3).
63 miesto maršrutu, kurio trasa beveik sutampa su 105, per Vėlines išleidžiami 15 autobusų, bet ir jie ne visada į 5 min. intervalą telpa.
Kitur dar nesigilinau, bet jaučiu, kad sąrašas vėl ne itin tikslus...
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąAr turi omenyje būtent "tikrąjį" Santariškių žiedą prie mažaaukščių namų kvartalo, ties sąnkryža su Skersinės gatve? visi mikriukai privalo iki jo važiuot ?
Beje, 067 mikriukas, atrodo, apsisuko ne Fabijoniškių žiede, o A.Jonyno žiedinėje stotelėje
Dėl 067 nežinau - anot vilnius.lt sąrašo jo trasa baigiasi S. Stanevičiaus g. Gal ir tavo tiesa bus.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTaip, būtent tas žiedas. Tas „netikrasis“, kaip suprantu, yra st. Vaikų ligoninė?
Dėl 067 nežinau - anot vilnius.lt sąrašo jo trasa baigiasi S. Stanevičiaus g. Gal ir tavo tiesa bus.
Comment
-
Sąrašas nėra tikslus 100% jo tikslumas 61% ant 60% aš dar pats tikrino jo tikslumą pagal Transportas.lt, Autobusų Stotis, Autobusų tvarkaraštis
Aš manau, kad reikėtų Vilniaus rajono tvarkaraščius sudėti į vieną svetaine. Kai žinosiu tiksliau pranešiu. Leilandas parašyta, kad keičiasi 112 tvarkaraštis nuo Spalio 1 d. Gal reikėtų atskiros temos Vilniaus rajonui?Paskutinis taisė Naujaneriai; 2010.10.06, 12:00.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
Comment