Parašė Al1
Rodyti pranešimą
Dabar pažiūrėkime. Daugiau negu pusė VT keleivių moka ne visą kainą (net atmetus vaikus iki 7 metų). Kiti moka visą kainą, net permoka, nes bilietą perka ne kioske, o iš vairuotojo. Tačiau VT vis tiek nuostolingas. Klausimas — kuo padengiami tie nuostoliai. Ak taip, taip, kam ir klausti — iš biudžeto. Pala pala, o iš kur biudžetas gauna? Ak žinoma — surenkama iš mokesčių mokėtojai. Tai kaip čia gaunasi — moku už VT dvigubai, nes esu jaunas dirbantysis ir moku mokesčius? Ir dar man sako — įsiklausykite — VT yra pigiau negu asmenininis transportas. Gal ir pigiau, bet kieno sąskaita? Dar įvertinkime, kad laikas = pinigai, ir VT su savo „stulbinamais“ greičiais išvis nublanksta.
Ne, negalvokite, kad aš prieš VT. Aš esu prieš keleivių diskriminavimą. Jaunas dirbantysis užima tiek pat vietos kiek pensininkas ar invalidas, o suteikiama paslauga yra visiškai vienoda. Tai kodėl tas dirbantysis privalo mokėti dvigubai? Ir kas yra valstybės prioritetas — jauni dirbantieji (tegul bus vaikų tėvai), pensininkai ar invalidai? Tai ko stebitės dėl emigracijos? Ar invalidai ir pensininkai masiškai emigruoja?
Comment