Man atrodo, kad tai kvaila idėja su tuo laipinimu per priekines duris. Taigi autobusai stovetu po 5 min. Butu kokia senute ar pan ir viskas - kamstis. Ir tu duru pralaidumas gi mazas. Kazkokia nesamone.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus viešasis transportas (archyvas 2008-2012.07)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mettal, kiek atsimenu tai buvo 2006/2007 mokslo metais tai yra 2006-09-01/2007-12-22 buvo darbo dienomis 1 pikinis ir 1nepikinis. Pikinis po rytinio piko likdavo stovėti Ateities St.
O ilgas į Birelius buvo todėl, kad iki vakaro ta vasaros diena sugedo mažiausiai 1 midi, ir 2 paprasti rezerviniai, tai tada vakare paleido 1 ilgą rezervinį.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPriėmus konduktorių, Vilniaus VT būtų pasmerktas bankrotui, nes smarkiai padidėtų išlaidos, o pajamos tikrai tiek neatpirktų.
Comment
-
gal kas zinote ar turite "susisiekimo paslaugu" transporto sarasa? as kiek pasidomejau ir suzinojau jog jie turi Iveco Daily (keleiviu kontrole), peugeot partner (eismo kontrole) ir Iveco autovezi.Gaila jog ju transporto neskelbia tinklapyje kai kaip kuriose istaigose (savivaldybes ar pan. ) nes idomu ir vadovai su kokiom tarnybinem vazineja
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimągal kas zinote ar turite "susisiekimo paslaugu" transporto sarasa? as kiek pasidomejau ir suzinojau jog jie turi Iveco Daily (keleiviu kontrole), peugeot partner (eismo kontrole) ir Iveco autovezi.Gaila jog ju transporto neskelbia tinklapyje kai kaip kuriose istaigose (savivaldybes ar pan. ) nes idomu ir vadovai su kokiom tarnybinem vazineja
Comment
-
Parašė centras85 Rodyti pranešimąNikas, jei norės atsisėsti tai greitai įlips. Pirmumo teisę įlipti turi Neįgalieji, Vyresnio ir Senyvo amžiaus, Nėščiosios moterys, Tėvai su mažais vaikais ir pradinių klasių mokiniai.
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąaha, tiki utopijomis?
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąO tu pabandyk piko metu įsėsti į kokį 12 ar 16 autobusą stotyje, pamatysi, kaip aršiai "vyresnio ir senyvo amžiaus" keleiviai grumiasi dėl savo pirmumo teisės
centras85, tikrai retas atvejis viso Vilniaus VT istorijoje, bet tikrai ne pirmas būtent šiam 76 maršruto trasos variantui (buvo, atrodo, atvejis, kad sugedusį midi autobusą turėjęs pakeisti kitas midi, net nespėjo reiso atlikti ir pats nuduso . Ot vargas buvo Ikarusui nr.446 tempti jį į Verkių Riešės kalną, kai jis pats vos save į kalną galėjo užtraukti). Beje, mano turimas 76 grafikas yra kaip tik iš 2005-2006 metų laikotarpio.Paskutinis taisė Mettal; 2010.04.16, 12:54.
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąGal gali savo nuomonę pagrįsti paskaičiavimais (bent jau apytiksliais)? Tarkim, kiek, tavo vertinimu, yra zuikių?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTaigi mano paties grubiais pastebėjimais 'zuikiu' važiuoja net iki 10proc. bendro keleivio skaičiaus.
Comment
-
Parašė Gnoss Rodyti pranešimąBijau but neobjektyvus, bet mano galva, ju zymiai daugiauI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Yra nemažai žmonių, kurie važiuoja 25 maršrutu atkarpoje Graičiūno g. - A. Paneriai ir nemačiau nei vieno, kuris žymėtų taloną. Gal tik kai kurie buvo su mėnesiniais bilietais. Paprastai kontrolė jei ir būna ten, tai nevažiuoja toliau Lentvario st. Dar rečiau ten būna kontrolieriai be mašinos. 28 maršrute atkarpoje Maxima Bazė - Grigiškės irgi zuikių nemažai, bet kažkodėl, kai aš stovėdavau priekyje, kai kurie keleiviai eidavo pirkti talonėlius .
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąYra nemažai žmonių, kurie važiuoja 25 maršrutu atkarpoje Graičiūno g. - A. Paneriai ir nemačiau nei vieno, kuris žymėtų taloną. Gal tik kai kurie buvo su mėnesiniais bilietais. Paprastai kontrolė jei ir būna ten, tai nevažiuoja toliau Lentvario st. Dar rečiau ten būna kontrolieriai be mašinos. 28 maršrute atkarpoje Maxima Bazė - Grigiškės irgi zuikių nemažai, bet kažkodėl, kai aš stovėdavau priekyje, kai kurie keleiviai eidavo pirkti talonėlius .
Comment
Comment