Parašė Pilaitis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Troleibusai pasaulio miestuose
Collapse
X
-
Reportažas apie PYONGYANG miesto troleibusus
http://player.mashpedia.com/player.php?q=JumMvK89XYM
Ypač pažiurėkt nuo 3.40 ten labai mandagiai vairuotojas su troliku elgiasiMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Tigras Rodyti pranešimąSolaris Urbino 18 MetroStyle vazinejantis Austrijos Zalcburgo miesto keliais
[ATTACH]6801[/ATTACH]Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąJau nekart pastebėjau, kad rusai pirštu bado Vilniaus Škodas, bet pamiršta apie šituos savo baisuoklius.
Dar vienas yra 2002, o visi kiti nuo 2006 metų.
Comment
-
Parašė Prodigal Stranger Rodyti pranešimąTas pats senučiukas troleibusas, tame pačiame maršrute - bet vakar, ir judantis į priešingą pusę nei šios dienos fotografijoje.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąJau nekart pastebėjau, kad rusai pirštu bado Vilniaus Škodas, bet pamiršta apie šituos savo baisuoklius.
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąJauniausios mūsų Škodos 1998 (Kauno) ir 1999 (Vilniaus) metų.
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimąKaune naujausias troleibusas 1998 metų, Kaliningrade seniausias troleibusas 1998 metų
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąIš dizaino tas troleibusas atrodo, tarsi jis būtų pagamintas 1975. Rusiškas dizainas sugadina ir pasendina viską. Reikia džiaugtis, kad pas mus važinėjančios Škodos ne kažkur iš Rusijos gilumos, o iš buvusios Čekoslovakijos.
Čekoslovakiški buvo tarybiniais laikais, naujausi (Vilniuje - 1995, 1997 ir 1999 metų) jau tik čekiški.
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimąKaune naujausias troleibusas 1998 metų, Kaliningrade seniausias troleibusas 1998 metų
Comment
-
Parašė Prodigal Stranger Rodyti pranešimą
Comment
Comment