Šiais laikas viska standartizuoja
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Troleibusai pasaulio miestuose
Collapse
X
-
Parašė Scania Rodyti pranešimąAnų laikų troleibusai buvo geriausi ir įdomiausi nes jie buvo skirtingi ne taip kaip dabar visi atrodo kaip solaris troleibusai.
Comment
-
Parašė Vakaris Rodyti pranešimąLinksmos nuotraukos Beja, Nr.80 panašu, kad exkaunietis - sprendžiu iš numerio šrifto.
Comment
-
Parašė Scania Rodyti pranešimąBet tie solariai visiskai neydomus , Kaune jau jie po biški byra
Solaris man asmeniškai labai patinka (kalbu apie išvaizdą, nes technikoje nelabai ką nusimanau). Dizainas šiuolaikiškas, interjeras taip pat, dirba pakankamai tyliai.
Tie Gruzijos troleibusai ekspoatuojami iki dabar ar čia iš seniau darytos nuotraukos? Bijočiau į tokį ir sėsti, dar dugnas prakiursدائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė Scania Rodyti pranešimąBet tie solariai visiskai neydomus , Kaune jau jie po biški byra
Kaip tokie?Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė Tigras Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKažkur forume jau buvau užsiminęs apie šiuos Eseno duobusus (arba špurbusus)Paskutinis taisė Tigras; 2010.10.20, 11:34.
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimą1882 m. troleibusas (DE)
Atvaizdas
Comment
-
Parašė uH1978 Rodyti pranešimąČekijoje tarp miestelių Zlin ir Otrokovice irgi yra troleibusų linija. Bet ten greičiau priemiestinė, nes atstumas tarp jų gal kokie 15 km. Užtat važiuoja 15Tr.
http://www.youtube.com/watch?v=XfrC-zaXTog
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimą"I killed the Bank" - Andrew Jackson
Comment
-
/\ O man atrodo, kad nuotraukų autorius tyčia ieškojo šokiruojančių vaizdų. Nesistebiu, kad po tegul ir trumpo karo Gruzijoje tebėra tokių vaizdų, bet ir Lietuvoje nuėjęs į troleibusų kapines gali ne prastesnių vaizdelių pripleškintiI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment