Kaip matau, vidinė švieslentė net nebuvo įmontuota Amberyje?
P.S. Ech, krokodilai- visą šiuolaikiškumą sugadino
Yra ta švieslentė. Bet veikia tik kai paspaudi STOP mygtuka, parašo "STOP" ir tiek... (Žalia spalva rašosi.) P.s jei turėsiu laiko nufilmuosiu ir iš priekio, tada ir švieslente į kadrą įtrauksiu.
1. 'Bombardier Flexity Classic' tramvajai, eksploatuojami Spårväg City linijoje. Tai per kelis metus atgaivinta senai neegzistavusi tramva linija miesto centre:
Djurgården saloje:
2. Lengvojo geležinkelio linija tvärbanan, Hammarby sjöstad, prie stotelės:
Mano subjektyvia nuomone, tasai lengvasis geležinkelis niekuo nesiskiria nuo tramvajaus. Jei tai būtų "tikrasis" light rail, tai jis važiuotų tik vien jam skirta linija didesniu, nei čia yra, greičiu ir patys sastatai būtų masyvesni ir ilgesni, o ne sukabinti į sistemas.
Mano subjektyvia nuomone, tasai lengvasis geležinkelis niekuo nesiskiria nuo tramvajaus. Jei tai būtų "tikrasis" light rail, tai jis važiuotų tik vien jam skirta linija didesniu, nei čia yra, greičiu ir patys sastatai būtų masyvesni ir ilgesni, o ne sukabinti į sistemas.
Tvärbanan is a light rail line in the suburbs of Stockholm, Sweden. It links together many bus and rail lines crossways through its connections with the southern and western subway branches of the Stockholm Metro (Tunnelbanan) and the Stockholm commuter rail (Pendeltåg).
Taip, galbūt mano pateikti filmukai nėra geriausi pavyzdžiai, tačiau tai taip pat lengvasis geležinkelis ir tikrai ne lėtas. Kita vertus, šie sąstatai netrukus bus pakeisti talpesniais.
Be to, Stokholme yra kelių rūšių lengvojo geležinkelio linijos.
Comment