galvojau, kad bus užvirintos antrosios durys ir papildomai dvi sėdynės įrengtos
Ir čia tik dėl to, kad nesupratai mano pajuokavimo .
Parašė Prodigal Stranger
Šįryt pirmą kartą teko važiuoti naujuoju autobusu (gar. nr. 101) dirbančiu pertraukiamu 12.6 grafiku (1a). Ogi visai nieko. Erdvus tvarkingas autobusas.
Klaipėdiečiai yra pripratę važiuoti minkštais ne miestui pritaikytais autobusais, kuriais dar labiau šiemet lepina privatininkai, o KLAPas gaunasi visiška priešingybė.
Taip, bet argi tai blogai?...
Nei iš šio, nei iš to prisiminiau pačius pirmus KLAP'o minkštus autobusus pasirodžiusius mieste (trys 'Man' pažymėti garažiniais numeriais - 10, 11 ir 12). Galbūt tai buvo 1993 metai, o gal 1994... Na, kažkas apie tą keistą laikmetį.
Ka dar gali pasakyti apie Klap'o garazines numeracijos kitimo tendencijas?
Tai kad apie garažinę numeraciją forume jau viskas sakyta nusakyta...
Tiesa, jei būt tiksliam, tai tie pirmieji miestiniai 'Man'ai' buvo pažymėti gar. nr. 1010, 1011 ir 1012.
O kokia tuomet masina buvo nr.1001? Ir kokia paskutine kolona buvo?
Beje-dabartinis Klap'o 01 nebevazineja? Gal zinai kodel?
Kokia paskutine dabartineje numeracijoje ukine masina,623 autokaras?
'Ikarusas' buvo pažymėtas gar.nr. 1001. Pamenu, po kapitalinio remonto į gatves išriedėjo perdažytas tamsiai raudona spalva. Tuomet keistokai žiūrėjosi... Vairuotojas lig šiol tebedirba, tik jau ne autobusų parke, o 8-u mikroautobusu.
O dabartinio 'Man'o' gar.nr. 01 nebeliko. Šio autobuso vairuotojai kurį laiką dirbo su skirtingomis mašinomis (gar.nr. 12 ir gar.nr. 20), tačiau gar.nr. 12 tikrajam 'šeimininkui' išėjus į pensiją, jie vėl 'susibėgo'.
O kas atsitiko tai masinai nr.01, juk parke yra ir senesniu masinu?
Beje-gal zinai kokia ukinio transporto masina turi paskutini garaz.nr.?
p.s. keista kad keli Ikarus'ai turejo garaz.nr. toliau negu ukinio masinos..
Taip ir nesupratau, ar čia nauji maršrutai į Jokūbavą ir Šimkus bus atidaromi, ar kai kurie priemiestiniai bus integruoti į bendrąją miesto sistemą?
Beje, o kaip 23 ir 24 sekasi? Ar jie jau tapo paklausūs, ar važinėja tušti?
Dėl naujų maršrutų aš supratau taip, kad bus atidaromas vienas maršrutas Klaipėda-Šimkai pro Slengius, o kitas į Jokūbavą. Be to, dar norima integruoti į bendrą sistemą ir kitus maršrutus, kuriai kursuoja autobusai į netoli Jokūbavo esančius sodus.
O 23 maršrutu važiuojančių keleivių tikrai nemažai, tas pats ir su 24-uoju. Todėl norima dėti papildomus reisus, nes dabar vos sutelpa žmonės į tą mikroautobusą, kadangi jis kursuoja tik kartą į valandą.
Situ autobusu buvo pagaminta nedaug apie 300 vienietu specialiai EXPO 2000 parodai ir buvo paskirti per 2 miestus Hanoveri ir Leipciga, dizaineris - Britas Jamesas Irvinas. Stai kaip atrodo sudvejintas
O kur jūs radot parašyta, kad autobusus parduoda Klaipėdos autobusų parkas? Taigi, skelbime parašyta, kad parduoda UAB „Oldnibus“ (įtariu, kad čia persivadino Bus & Auto Wern Baltija), kurie kaip dealer'iai tikriausiai autobusus pirko kartu su Klap'u.
Comment