Na va, kitas reikalas. Tik dabar nenoriu sumenkinti visų tavo pastangų, bet klausiau visai apie kitus dalykus, net įdėjau žemėlapį. Kaip važiuoja 19 yra aišku, neaišku buvo tik kur yra Priestočio st.
Dėl 11 - tas pats . Klausiau apie Kapinių st., t.y. priešpaskutinę, o ne galinę...
Na va, kitas reikalas. Tik dabar nenoriu sumenkinti visų tavo pastangų, bet klausiau visai apie kitus dalykus, net įdėjau žemėlapį. Kaip važiuoja 19 yra aišku, neaišku buvo tik kur yra Priestočio st.
Dėl 11 - tas pats . Klausiau apie Kapinių st., t.y. priešpaskutinę, o ne galinę...
Žymei geresnis negu Vilniaus sistema, gaila nepadaro nei vienas miestas tokios sistemos kaip Kaune.
Kad Vilniaus sistemos, rodančios realiu laiku ir nėra Maršrutai.lt buvo padarę, bet "Susisiekimo paslaugos" užprotestavo. O Kauno, mano nuomone, nėra patogi tuo, kad duomenys kiek stringa, be to, Klaipėdos variante rodo visus maršrutus žemėlapyje iškart, o tai jau privalumas.
Kad Vilniaus sistemos, rodančios realiu laiku ir nėra Maršrutai.lt buvo padarę, bet "Susisiekimo paslaugos" užprotestavo. O Kauno, mano nuomone, nėra patogi tuo, kad duomenys kiek stringa, be to, Klaipėdos variante rodo visus maršrutus žemėlapyje iškart, o tai jau privalumas.
Man tai kaip tik geriau jei rodytu po viena, galetum pasirinkt sau reikiama o dabar ten košė , pastebejau lyg ir rodo autobusus esančius galinėse stotelėse.
Man tai kaip tik geriau jei rodytu po viena, galetum pasirinkt sau reikiama o dabar ten košė , pastebejau lyg ir rodo autobusus esančius galinėse stotelėse.
Kai pro tą stotelę važiuoja keli maršrutai, kur kas patogiau juos matyti vienoje vietoje, o ne lakstyti po maršrutus ir ieškotis.
Taip, gale rodo, Kauno sistema nerodo. Kur kas geriau, kai rodo, nes jei gyveni netoli galinio punkto, kai nerodo, nežinai, ar jis yra, ar nėra. O kai rodo, žinai, kad autobusas atvyks ir nėra sugedęs.
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Šiomis dienomis uostamiesčio savivaldybės valdomą įmonę Klaipėdos autobusų parkas (KlAP) pirmą kartą nuo nepriklausomybės atgavimo pasieks du visiškai nauji tarpmiestinio tipo autobusai. Tačiau tuo bendrovės transporto atnaujinimas nesibaigs - kitąmet miesto gatvėmis turėtų pradėti važinėti 12 naujų suskystintomis dujomis varomų autobusų.
Be to, dar šią vasarą į įmonę iš Vokietijos miesto Hanoverio atvyks 12 dešimties metų senumo "Mercedes" autobusų, kurie pakeis jau antrą dešimtį perkopusius KlAP autobusus.
Normalūs autobusai. O dėl išvaizdos, tai čia skonio reikalas. Žinoma, mums lietuviams toks dizainas tikrai neįprastas akims. Net patys vokiečiai jais negalėjo atsistebėti, kai jie pirmą kartą išvažiavo į gatves.
Comment