Na aš Klaipėdoj retokai tebūnu, tačiau nėkart vairuotojas manęs nėra prašęs parodyt bilietėlį. Kartą užsimiršęs ir "zuikiu" pasivažinėjau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] Klaipėdos viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė centras85 Rodyti pranešimąKaip vairuotojai patikrino e.bilietų galiojimą? Ar deda prie naujų komposterių tikrinimui?
Comment
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąMan buvo taip, kad vairuotojo paprašęs bilietėlio už 1.20(50 % nuolaida), liepė, kad parodyčiau moksleivio pažymėjimą.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Prodigal StrangerAtkreipsiu dėmesį. Šis 'Mersedesas' gan prašmatnus, kiek pamenu, vairuotojai du, ir abu padorūs žmonės. Vienas iš jų- ne kartą laimėjęs vežėjų asociacijos „Linava“ rengiamą tolimųjų reisų krovininių automobilių ir tarpmiestinių autobusų vairuotojų konkursą-varžybas.
Comment
-
Parašė Prodigal StrangerAčiū už patarimą.
Taip, esi labai pastabus. Ko gero, jis nelabai panašus į žmogų, kurio vardas Tomas, ar ne?
Išties geras žmogus. Galėtų tokių ir daugiau būt vairuotojų tarpe. Kuomet Vilniuje šis autobusas pateko į avariją, tavo minimas vairuotojas (K.R.) elgėsi labai ramiai bei taktiškai, tiek moters, dėl kurios kaltės įvyko avarija, tiek ir keleivių atžvilgiu.
Comment
-
Parašė Prodigal StrangerAčiū už patarimą.
Taip, esi labai pastabus. Ko gero, jis nelabai panašus į žmogų, kurio vardas Tomas, ar ne?
Išties geras žmogus. Galėtų tokių ir daugiau būt vairuotojų tarpe. Kuomet Vilniuje šis autobusas pateko į avariją, tavo minimas vairuotojas (K.R.) elgėsi labai ramiai bei taktiškai, tiek moters, dėl kurios kaltės įvyko avarija, tiek ir keleivių atžvilgiu.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąAr man vienam taip atrodo, ar iš tikro diskusija pakrypo keista linkme
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąJau išsiaiškinom - čia "Sodų autobusai". Dabar jie ko gero turi 3 ilgus MB. Tas vienas senasis jau nevažiuojantis - TA negalioja nuo 2009-10.
Tiesa, subrangos principai žymūs ir "Gintarinio vairo" bei "Pajūrio autobusų" veikloje.
O dabar nuo šio mėnesio pradžios tiek iš Klaipėdos AS į Dituvą (Klaipėdos AP gar. nr 16), tiek nuo Malūno į Šernus pradėjo kažkiek panašūs autobusai, kurie ir įnešė gal kiek painiavos besidomintiems.Paskutinis taisė Matytas; 2010.04.18, 22:56.
Comment
-
Turiu vieną klausimą. Kaip matau, Klaipėdos VT aptarnauja ne viena įmonė, tad man įdomu, kuri įmonė kurį maršrutą. Kaunastrans.lt neradau, bet kazkur esu mates.
Beje, beveik baigiau straipsni apie Klaipedos autobusu parka Vikipedijoje. Dar kartą - raginu visus įkelt nuotraukų su Klaipėdos autobusų nuotraukomis, jei turite.
http://lt.wikipedia.org/wiki/Klaip%C...s%C5%B3_parkas
Comment
-
Parašė Gnoss Rodyti pranešimąTuriu vieną klausimą. Kaip matau, Klaipėdos VT aptarnauja ne viena įmonė, tad man įdomu, kuri įmonė kurį maršrutą.
KTKB "Gintarinis vairas" - 3, 9, 14, 17 maršrutai
UAB "Pajūrio autobusai" - 2, 4, 6, 15 maršrutai
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąKlaipėdoje, be KLAP miesto maršrutus aptarnauja dar du privatūs vežėjai:
KTKB "Gintarinis vairas" - 3, 9, 14, 17 maršrutai
UAB "Pajūrio autobusai" - 2, 4, 6, 15 maršrutai
Comment
Comment