Visuose,jau padare,mane tai labai nervina,kai atsistoji prie bet kuriu duru ir lauki kol jas atidarys,bet ne,atidaro priekines...komposteriu nebera,turi prie vairuotojo issimusti bilieteli.Tikekimes pripras klaipedieciai prie tokios sistemos...Beje,kam tos geltonos dezutes autobusuose?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] Klaipėdos viešasis transportas
Collapse
X
-
Parašė X3dO Rodyti pranešimąBeje,kam tos geltonos dezutes autobusuose?
Comment
-
Parašė Tigras Rodyti pranešimąElektroniniu bilietu "komposteris" bet kiek stebiu zhmones nieks nesinaudoja jomis.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąO jau veikia el. bilieto sistema Klaipėdoje?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąVeikia tik dalinai - yra mėnesiniai bilietai, o tie komposteriai skirti vienkartiniams bilietams. Tie vienkartiniai bilietai bus užkoduoti kortelėje ir ją pridėjus prie komposterio, bus išskaičiuojamas vienas bilietas.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąBūtent. Todėl dabar ir nenaudojami jie, nes nėra kaip
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąNa, gal ir nebloga mintis, bet visvien teks dalies jų atsisakyti.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJei pasiteisins ilipimo pro priekines duris tvarka.
Comment
-
na šiandien turėjo jau visuose autobusuose pro priekį įlaipinti, bet man vistiek atidarė duris galines aštuntam autobuse gal todėl kad tuščia aplinkui buvo, ir stotelei ir autobuseBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąMan atrodo atėjus pirmiesiems šalčiams visą projektą pribaigs ne keleiviai, o vairuotojai, kurie kaip ir visada nenorės per šaltį laipinti keleivius per priekines duris...
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąMan atrodo atėjus pirmiesiems šalčiams visą projektą pribaigs ne keleiviai, o vairuotojai, kurie kaip ir visada nenorės per šaltį laipinti keleivius per priekines duris...
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąMan atrodo atėjus pirmiesiems šalčiams visą projektą pribaigs ne keleiviai, o vairuotojai, kurie kaip ir visada nenorės per šaltį laipinti keleivius per priekines duris...Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąna jeigu vairuotojams labai prigrasins, tai atidarinės tas duris, nes darbą tokiu laikotarpiu turbūt nenorėtų prarast nei vienaswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąAtidairnės su dideliu nepasitenkinimu, nes žmonės lėtai įlipinės ir pan.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNereikia čia jokio teroro ar grasinimo, kuris kaip tik tiktai pablogintų darbdavio ir darbuotojo santykius. Čia tiesiog reikėtų darbdaviui atnaujinti darbo tvarkos taisykles ir jose paminėti punktą, kad laikytųsi naujos keleivių įlaipinimo ir išlaipinimo sistemos. Už nesilaikymą gali taikyti kokias nors nustatytas nuobaudas. Atnaujintas darbo tvarkos taisykles privalėtų susipažinti ir pasirašyti iš naujo visi esami darbuotojai.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTaip pat ir autobusuose turetu buti irengtas geras vairuotojo darbo vietos apsildymas. Kitaip vairuotojai visiskai teisetai - remdamiesi LR istatymais, kurie numato, kad turi buti uztikrinta nezalojanti sveikatos darbo vieta - gales neatidarineti priekiniu duru.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment