Nu nebus gi nieko. Kur jus matet kad isgyvens mikrai vaziuojantys ne! pagrindinemis gatvemis. Jau 2003 metais Klaipedoj buvo ideja atidaryt marsruta kurio trasa zemelapy primintu oscilograma. Lyg ir buvo atidare bet ar ilgai jis gyvavo? Toliau Kaunas. kazkada nepatingejes prirasiau visa sarasa marsrutiniu taksi marsrutu kai sis buvo pasiekes apogeju, beveik visi isnyke yra nishiniai, kaip pvz. 48 - Dariaus ir Gireno g-ve, 46 - Volkieciu. Nera ju, liko tik pagrindinem gatvem lekiantys. Net 27 ir 54, kazkada vertine savo keleivius is Kursiu g. galo, spjove i juos del Megos. Toliau Vilnius - zinot geriau uz mane, kai pabande pakeist grafikus, tai kiek isnyko. Kazkada vienas is mano daugybes buvusiu virsininku mego sakyti - nera pas privatininkus demokratijos. Pas mikrusnikus suprask arba nesk dienine stavke arba einam ten kur rusai pasiust megsta. Tai kad Al1 tu nepergyvenk, valdininkai viena sako, o kai reikes daryt nusipies 2 variantai: jei mokes uz km, gali lituku pritrukt, ir jei sabybaldybe ves litusus, jau neparodysi, kad vairuotojas puse etatu idarbintas dirba 5 dienas per menesi, vel negerai. O jei neves, o paliks ant kiek surinksi, tai pagrindinis srautas buna pikiniu laiku, o nepikiniu duok die kura atpirkt. Retint vel negerai, nes mikruske tai toks zveris, kuris turi pasirodyt lydekai paliepus man panorejus. O jei intervela darys 20 min ir daugiau tai norinciu laukt sumazes daugiau nei 4 kartus. Iseitis yra tik dirbtinai numarint autobusu parka, kas vel negerai, nes labai gera reikalingu zmoniu prieglauda, be to Klp dar yra ir privatus vezejai autobusais, kurie netyles. Paprasciausia Klaipedoj bando vaizduot, kad gerbiami liberalus isitikinimai, apie kurios smirda LLRI, nesuprasdami, kad VT yra tokia pati socialine paslauga kaip ir greitoji med pagalba. Tai pagal tuos liberalus, davaj mazdaug padarom privacia greituske, kuri vaziuos pagal isankstini apmokejima. O valdiskai tada gali ir kuro pritrukt pas visus kitus nuvaziuot.
Nors is tikruju, jei butu koks svertas automobilistus persodint i VT, tai tegu jau geriau 1 mikruske, nei 10 asilu uz vairo.
Nors is tikruju, jei butu koks svertas automobilistus persodint i VT, tai tegu jau geriau 1 mikruske, nei 10 asilu uz vairo.
Comment