Parašė Vilnietizz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Hobis: Viešasis transportas (planai, tvarkaraščiai ir kt.)
Collapse
X
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąVisiškai sutinku, ypač tose gatvėse, kur nėra nei šviesoforų, nei judrių gatvių. Tai smarkiai pastebiu A44 važiuojant iš Žaliojo tilto į Naująją Vilnią. Nuo Vasaros stotelės iki Krivių į kalniuką važiuoja vos maksimum 10 km/h, autobane S. Batoro gatvėje - irgi. Net furos visiškai pakrautos spėja ne tik aplenkti autobusą kaip stovintį, bet ir nudumti į priekį, kad jos jau nebesimato. Tai irgi ne išeitis.
Nes mano darbo laikas yra nuo 10 ik 18 val., o VT važiuoja tik ryte iki nuo 7:24 val., iki 7:33 val., ir po pietų nuo 13:53 iki 16:41 val., bet jis visiškai nesiderina su mano darbo laiku. Nes aš dirbu tik nuo 10 val. iki 18 val., trečiadieniais iki 21 val.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąVisiškai sutinku, ypač tose gatvėse, kur nėra nei šviesoforų, nei judrių gatvių. Tai smarkiai pastebiu A44 važiuojant iš Žaliojo tilto į Naująją Vilnią. Nuo Vasaros stotelės iki Krivių į kalniuką važiuoja vos maksimum 10 km/h, autobane S. Batoro gatvėje - irgi. Net furos visiškai pakrautos spėja ne tik aplenkti autobusą kaip stovintį, bet ir nudumti į priekį, kad jos jau nebesimato.
Beje, su tais maršrutų sujungimais. Vienąkart siūlai juos sujungti (kaip šiuo atveju 3 ir 41 maršrutus), o kitąkart jau siūlai kitus variantus, kurie dažniausiai 90% dubliuoja kitus maršrutus, taip kad vėlgi nesuprantu tavo logikos.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąIšdėstai savo neprofesionalias, kaip pats sakei, mintis, ir po kito žmogaus nuomonės keiti ir savąją.
Beje, su tais maršrutų sujungimais. Vienąkart siūlai juos sujungti (kaip šiuo atveju 3 ir 41 maršrutus), o kitąkart jau siūlai kitus variantus, kurie dažniausiai 90% dubliuoja kitus maršrutus, taip kad vėlgi nesuprantu tavo logikos.
P.S. Aš bent kažką siūlau, o kai kas čia ateina su tuščia galva, be jokių siūlymų ir bando viską suvelti. AkademikePaskutinis taisė grustnyj; 2012.03.11, 17:25.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąO čia nereikia jau taip griežtai sakyti. Bent jau dabar iš Baltupių iki Naujosios Vilnios tinka A10 ir A44. Jei ilgai laukti A10 - važiuoju bet kokių autobusų iki Tauragnų st., vėliau bet kokių troleibusų iki Žaliojo. Ir vis tiek jokios naudos, nes tenka ilgokai laukti A44. Taip kad tas pats ar aš darau vieną persėdimą, ar du. Ir netikiu, kad įvedus valandinį aš greičiau atsidursiu Naujojoje Vilnioje.
Patarimas tau. O kodėl prie A10 neskaičiuoji dar ir A34? Gali drąsiai važiuoti iki Olandų g. Ten važiuoja tas pats A44. Dar gali pavažiuoti iki Audėjų st., kur "pagausi" greitąjį 74. Taip pat A33, su juo gali pavažiuoti iki Rinktinės st., ten taip pat važiuoja A44. Dar A26A veža iki Žaliojo tilto, kur persėsti gali į A44. Taigi, Baltupiuose gali sėsti į A10, 26A, 33, 34. Kartu sudėjus grafikus, manau ne prastas variantas gaunasi, tad neįsikabink vien Žaliojo tilto st. persėdimo ir A10 maršrutoدائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąAčiū, pasijuokiau Ir kur aš po kito žmogaus nuomonės keičiu savąja? Jei atsakymas argumentuotas - pripažįstu savo klaidą. Aš diskutuoju. Turbūt nežinai kaip vyksta diskusijos ir debatai. Kas dėl neprofesionalumo - gimei Einšteinu?دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąAčiū, pasisakei, o dabar aš. Atėjau į Žaliojo tilto st., iškart įsėdau į T11, pavažiavau iki Tauragnų st., išlipau, man ten atvažiavo A35, A36, A50, rinkis kurį tik nori, visi paveš iki mano darbo. Problemos nėra. Atsiduriu greičiau. Jei sunku nusigauti į Naująją Vilnią, nereiškia kad taip yra ir su kitomis Vilniaus dalimis.
Patarimas tau. O kodėl prie A10 neskaičiuoji dar ir A34? Gali drąsiai važiuoti iki Olandų g. Ten važiuoja tas pats A44. Dar gali pavažiuoti iki Audėjų st., kur "pagausi" greitąjį 74. Taip pat A33, su juo gali pavažiuoti iki Rinktinės st., ten taip pat važiuoja A44. Dar A26A veža iki Žaliojo tilto, kur persėsti gali į A44. Taigi, Baltupiuose gali sėsti į A10, 26A, 33, 34. Kartu sudėjus grafikus, manau ne prastas variantas gaunasi, tad neįsikabink vien Žaliojo tilto st. persėdimo ir A10 maršruto
Manai aš toks durnas, kad nebandžiau ir A34, ir trulų nuo Žaliojo tilto? Rytais tenka anksti atvažiuoti, o po paskaitų dar ilgiau tenka namo važiuoti.
Aš paminėjau Naująją Vilnią kaip pavyzdį, nes tai yra man aktualu. Taip pat pacituok man mano frazę kur aš neva sakau, kad visame mieste neįmanoma greitai nusigauti iš taško A į tašką B. Laukiu.
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąKad pasiūlai, atsiprašant, kvailą idėją, tada kas nors pasako kad ji visiškai neracionali, ir tu iš karto atsakai: TU TEISUS, ir diskusija tuo klausimu baigiasi. Tai argumentuok savo pasiūlymą kažkuo. Nes dabar nesuprantu, kokiu tikslu iš viso pasiūlei savo variantą.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąArgumentuok. Pateik faktus kur aš taip sakiau
2) 11 Užupis – Senamiestis – Žvėrynas – Karoliniškės
Trasa: ..., Sėlių g., T. Narbuto g., Laisvės pr., L. Asanavičiūtės g., A. P. Kavoliuko g., Sietyno g., R. Jankausko g., L. Asanavičiūtės g., Sausio 13-osios g., I. Šimulionio g. Jo galinė stotelė būtų žiede prie A. J. Povilaičio gatvės sankryžos.
Trasa pusiau dubliuotų 1 troleibuso trasą, bet visgi tai būtų patogiau žmonėms, gyvenantiems atokiau stotelių kur stoja 1 troleibusas.
Galbūt nereikalinga, bet tada A11 papildytų T1.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąAtsakymas: aš studijuoju Vilniaus kolegijoje Baltupiuose. Jei viską žinai Vilniuje tai turėtum žinoti, kad viešasis transportas pritaikytas paskaitoms nuo 8:00. Taip pat turėtum žinoti, kad Vilniaus kolegijos paskaitos prasideda nuo 7:45. Visose mokslo įstaigose pertraukos maksimum 15 minučių. Vilniaus kolegijoje po antros paskaitos net 50 minučių pertrauka. Dėl šitų "menkniekių" išsiderina visas viešojo transporto tvarkaraštis skirtas paskaitoms nuo 8 valandos.
Manai aš toks durnas, kad nebandžiau ir A34, ir trulų nuo Žaliojo tilto? Rytais tenka anksti atvažiuoti, o po paskaitų dar ilgiau tenka namo važiuoti.
Aš paminėjau Naująją Vilnią kaip pavyzdį, nes tai yra man aktualu. Taip pat pacituok man mano frazę kur aš neva sakau, kad visame mieste neįmanoma greitai nusigauti iš taško A į tašką B. Laukiu.
Tai ar tu turi prisiderinti su savo kolegijos "išskirtiniu" grafiku, ar VT pagal jį? Totalią nesąmonę pasakei.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąVienas iš pavyzdžių. Siūlai A11 pratęsimą, kad bubliuotų T1. Ar T1 nesusitvarko su srautais ar kaip? Dar yra T3 nuo Pamėnkalnio g. iki tų pačių Karoliniškių.
O kitu atveju sakai, kad reikia mažiau dubliavimų, tokių kaip 3 ir 41
Siūliau A11 pratęsti iki Karoliniškių ne dėl to, kad T1 nesusitvarko. Pasižiūrėk įdėmiau maršruto trasa: ji dubliuoja T1 tik pagrindinėse gatvėse. Taip pat A11 kursuotų ten, kur dar niekas nekursuoja - patogumas gyventojams, kuriems ryte neteks vaikščioti iki pagrindinės T1 trasos. Autobusas važiuotų prie Kačialovo gimnazijos, o aš pats žinau, kad yra mokinių iš Užupio, kurie ten mokosi. Taip pat važiuotų Kavoliuko gatve, kuri netoliese nuo Pilaitės prospekto. Iš Pilaitės arba Pilaitės prospekto nėra tiesioginio susisiekimo su Senamiesčiu. Na ir paskutinis pliusas - Karoliniškės apart T1, kuris važiuoja tik iki Stoties turės susisiekimą ir su "Subačiovke" (vėlgi pats žinau, kad yra žmonių, kursuojančių tarp šių rajonų.
Kas dėl pasiūlyto A3 ir A41 sujungimo. Jei pagalvotum, tai visos diskusijos prasidėjo po jūsų valandinio bilieto ir efektyvumo. Vat ir atkreipiau dėmesį į tai, jog po nosim turit neefektyvumo pavyzdį, bet jums patiems tai ne motais.
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąO dabar aš pasijuokiau Kodėl aš turiu viską apie tavo kolegiją žinoti? O tu žinai, kada aš pradedu ir baigiu darbą? Gal baikim tokias durnas diskusijas?
Tai ar tu turi prisiderinti su savo kolegijos "išskirtiniu" grafiku, ar VT pagal jį? Totalią nesąmonę pasakei.
Taip pat pasižiūrėk A10 tvarkaraštį. Ne šiaip sau iš Subačiaus st. jis važiuoja 6:17, o po to 6:40 ir 6:48. Dėl Romerio studentų. Taip kad pasidomėk ir nevaidink visažinio.Paskutinis taisė grustnyj; 2012.03.11, 17:55.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąAtsakymas: aš studijuoju Vilniaus kolegijoje Baltupiuose. Jei viską žinai Vilniuje tai turėtum žinoti, kad viešasis transportas pritaikytas paskaitoms nuo 8:00. Taip pat turėtum žinoti, kad Vilniaus kolegijos paskaitos prasideda nuo 7:45. Visose mokslo įstaigose pertraukos maksimum 15 minučių. Vilniaus kolegijoje po antros paskaitos net 50 minučių pertrauka. Dėl šitų "menkniekių" išsiderina visas viešojo transporto tvarkaraštis skirtas paskaitoms nuo 8 valandos.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai gal tada paprasčiau pakeisti paskaitų laiką kolegijoje, jei jau jis toks nelogiškas ir kertasi su visa transporto sistema?Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė digital
Tai gal tada paprasčiau pakeisti paskaitų laiką kolegijoje, jei jau jis toks nelogiškas ir kertasi su visa transporto sistema?
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąTotali nesąmonė - dabartinė diskusija. Tu čia vaidini visažinį - ne aš. Dar vienas minusas į tavo daržą - VT irgi gali derintis prie studentų arba darbuotojų. 31 autobuso pirmą reisą dėl darbuotojų prašymo padarė anksčiau. Taip pat buvo situacijų kai dėl moksleivių VT derino tvarkaraštį.
Taip pat pasižiūrėk A10 tvarkaraštį. Ne šiaip sau iš Subačiaus st. jis važiuoja 6:17, o po to 6:40 ir 6:48. Dėl Romerio studentų. Taip kad pasidomėk ir nevaidink visažinio.
Arsiakas turėjo omenyje, kad tavo siūlymai yra dažnai pasikartojantys, tik keičiasi maršrutai, numeriai, gatvės... Bet tu vėl ir vėl neatkreipi dėmesio į tuos pačius dalykus: dubliavimai, gatvių pločiai, keleivių srautai ir t.t.
Visas kitas emocijas siūlau pasilaikyti sau.Paskutinis taisė Ametistas; 2012.03.11, 20:45.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąGana čia vaidinti įsižeidusį. Arsiakas turėjo omenyje, kad tavo siūlymai yra dažnai pasikartojantys, tik keičiasi maršrutai, numeriai, gatvės... Bet tu vėl ir vėl neatkreipi dėmesio į tuos pačius dalykus: dubliavimai, gatvių pločiai, keleivių srautai ir t.t.
Visas kitas emocijas siūlau pasilaikyti sau.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąEmocijas? Kuo toliau, tuo vis linksmiau dar nepamiršk pridurti, kad sėdžiu ir verkiu dabar Jūsų fantazija gi begalinė
Parašė grustnyj Rodyti pranešimąPrisikabinote. Ar aš jums sakau, kad neišgyvenu, mirštų nuo tokio tvarkaraščio? Visur diversijas matote. Pateikiau kaip pvz., o užsipuolėte kaip vilkai.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment