Parašė amiko
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno viešasis transportas (2008-2010m archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Parašė ikarusas Rodyti pranešimąSiaip, jei atsirastu daugiau tokiu zmoniu kaip amiko,su poziuriu kad autobuso vairuotojas irgi yra zmogus,tai ir ju darbas palrengvetu,ir butu gal ir geriau atliekamas,ne taip kaip dabar,netik,kad i kelai turi ziuret,bet dar turi galvot,kad koks d.....s neperasytu skundo del krliu minuciu grafiko nesilaikymo,ar kad atsiprasant netaip is vietos pajudejowww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė ikarusas Rodyti pranešimąBananu respublika,buvo ir bus Lietuva,darbo valandu skaicius siuo metu vairuotojams susinormalizaves,isdirbama vos,vos menesine norma. Reikia uz tai padekot musu politikams sedintiems valdzioje.
O bananų respublika Lietuva nebuvo ir nebus, nebent mentaliteto prasme smuktume dar labiau. Bet tai jvėlgi pačios tautos bruožas, tai yra, Tavo ir mano, ir kitų vidurkisPaskutinis taisė dr.; 2010.11.17, 19:18.Skrydis- lyg amžinybės blyksnis
Comment
-
Parašė redlynx Rodyti pranešimąAr man tik atrodo ar mūsų 9Tr 109 atliekamas kapitalinis remontas?
Comment
-
Parašė dr. Rodyti pranešimąUž tai geriau padėkočiau profsąjungoms, jų veiklumui ir skaitlingumui. Ir čia jau ne valdžios, o pačių darbininkų, darbuotojų reikalas judinti pirštus.
O bananų respublika Lietuva nebuvo ir nebus, nebent mentaliteto prasme smuktume dar labiau. Bet tai jvėlgi pačios tautos bruožas, tai yra, Tavo ir mano, ir kitų vidurkis
Comment
-
Parašė ikarusas Rodyti pranešimąPonui Kerui vairuotojai,uz isretintus grafikus reikia padekot,kad valandu skaicius sumazejo,o mes, kad po valanda troleibuso ar autobuso turim laukt
Siūlyčiau pradėti blaiviau mąstyti, o ne nusišnekėti ir kaltinti visai nekaltus žmones.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Tik nereikia cia jau jo gint,pats geriausias pasiteisinimas dabar krize,jie viesuoju transportu abejoju ar naudojasi,Amiko siulau savaitgali,bet kuriuo metu paziureti kokiu intervalu vaziuoja is centro autobusai,tarkim is centro i aleksota ( 2trojo forto kryptis ) ,beto betkurio vairuotojo paklausk kaip nesamoningai sustatyti patys grafikai.
Comment
-
Parašė ikarusas Rodyti pranešimąTik nereikia cia jau jo gint,pats geriausias pasiteisinimas dabar krize,jie viesuoju transportu abejoju ar naudojasi,Amiko siulau savaitgali,bet kuriuo metu paziureti kokiu intervalu vaziuoja is centro autobusai,tarkim is centro i aleksota ( 2trojo forto kryptis ) ,beto betkurio vairuotojo paklausk kaip nesamoningai sustatyti patys grafikai.
Man nereikia važinėti, kaip siūlai. Aš puikiai ir taip žinau situaciją. Aleksoto kryptimi autobusai kursuoja pakankamai dažnai, gal piko metu reikėtų padažninti. Tačiau nenorėk, kad ten, kur daugiausia yra nuosavi namai ir daugelis naudojasi nuosavu transportu, VT kursuotų dažnai. Iš pradžių rašei, kad troleibusai kursuoja kas valandą, o dabar jau kalbi apie autobusus. Tai apsispręsk.
O jei nori padiskutuoti apie tvarkaraščius tai ir sakyk, kuo gi jie nesąmoningai sustatyti?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąProfsąjungos niekada nekovos už darbo valandų ilginimą. Ar kas nori dirbti po 60 valandų per savaitę?
O kad pasisakymas būtų į tema- siūlau prisiminti kitą kraštutinumą- vienašališkus Autrolio profsąjungos veiksmus, kurie buvo pasėkmė būvio, kurį pavadinkime profsąjungos paauglystėSkrydis- lyg amžinybės blyksnis
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNa, o jei tai Kero koks nors piktas kėslas, kaip manai, kokia jam iš to nauda? Jei Kero vietoj būtum, elgtumeisi beveik taip pat. O jei ne, tai sakyk konkrečiai, ką darytum kitaip.
Man nereikia važinėti, kaip siūlai. Aš puikiai ir taip žinau situaciją. Aleksoto kryptimi autobusai kursuoja pakankamai dažnai, gal piko metu reikėtų padažninti. Tačiau nenorėk, kad ten, kur daugiausia yra nuosavi namai ir daugelis naudojasi nuosavu transportu, VT kursuotų dažnai. Iš pradžių rašei, kad troleibusai kursuoja kas valandą, o dabar jau kalbi apie autobusus. Tai apsispręsk.
O jei nori padiskutuoti apie tvarkaraščius tai ir sakyk, kuo gi jie nesąmoningai sustatyti?
Comment
-
Parašė Scania Rodyti pranešimąGal kas nor žinot kaip diel "Kauno autobusų" Neoplan 1167 gal jau stiklą nupirko, ar pardavė?
Comment
-
Parašė Scania Rodyti pranešimąGaila , ačiū už informacija , ikarusas.
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimątau neatrodo, gi puikaii moki skaityt rusiskai, ko cia apsimeti? DD
Comment
Comment