Parašė qwe
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno viešasis transportas (2008-2010m archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNa žinai, tada esi aklas ir bukas vartotojas. Tas, kurį taip masiškai valdo ir prekybos centrai. Tai dabar pats atsakei į klausimą, kodėl maršrutiniai taksi gyvuoja - nes yra keleivių, kuriems tinka ir patinka toks klaikus paslaugos teikimas.
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąNa galima paziureti i viska is kitos puses.. Koks normalus, uzsiemes zmogus,lauks 20-30min, gad paskui vaziuotu prisigrudusiu autobusu ir sutaupys 50-70cnt..? Isnykus mikriukam abejoju, kad butu padidintas autobusu ir troleibusu skaicius. Man asmeniskai dabartinis autobusu ir troleibusu paslaugu teikimas yra klaikus.. Kad mikriukai blogai, su tuo sutinku 100%, bet juos panaikinus siuo metu geriau nebutu tai faktas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąŽINOMA, kad autobusų ir troleibusų skaičius padidėtų išnykus maršrutiniams taksi. Autobusų ir troleibusų parkai LABAI suinteresuoti, kad Kaune važinėtų kuo daugiau jų transporto. O savivaldybė suinteresuota, kad keleiviai būtų patenkinti ir mieste nebūtų spūsčių.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąDeja, tai tik gražūs žodžiai, o realybė būtų kitokia. Ir tik dėl bukų valdininkų supuvusio mąstymo, kad VT neša tik nuoslolius. Todėl kuo jo mažiau, tuo mažiau išlaidų ir problemų. Toks mąstymas pražudė daugumos mažesnių Lietuvos miestų VT, sužlugdė ir priemiestinį susisiekimą, perleisdamas jam tik rajono moksleivių pavežimo funkciją.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąAmiko, bet pats pagalvok, butu noras, galima butu nesunkiai tuos mikriukus pasalint is gatviu, sugrieztinus ju kontrole.. Butu dar daugiau noro, butu galima populiariausius mikru reisus nukopijuoti(pvz 30), bet visur skundziamasi lesu stygiumi..www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNa žinai, tada esi aklas ir bukas vartotojas. Tas, kurį taip masiškai valdo ir prekybos centrai. Tai dabar pats atsakei į klausimą, kodėl maršrutiniai taksi gyvuoja - nes yra keleivių, kuriems tinka ir patinka toks klaikus paslaugos teikimas.
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąMat kaip... jei mano kitokia nuomonė, tai esu bukas ir aklas vartotojas na bet kas aš toks, kad teikčiausi abejoti tavo, o išmintingasis amiko, svarbia ir beprotiškai fantastiškai argumentuota nuomone...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNenorėjau, kad įsižeistum ir ne taip suprastum. Norėjau atkreipti dėmesį ir pabandyti spėti, kad galbūt esi iš tų aklų ir bukų pirkėjų/klientų, kurie per daug nesigilina į įmonės įvaizdį, paslaugos teikimą ir t.t., o tiesiog nori gauti prekę/paslaugą ir tiek...
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąAmiko, neprikisinek visur tu konservu, butu kitokia partija, vargu ar butu geriau..Parašė qwe Rodyti pranešimąO tu kai perki duoną labai domiesi vidine kepyklų virtuve? Arba kuo gyvena ūkininkas auginantis ridikėlius?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąNa suprantama, bet cia gal ne tiek Kauno, kiek visos Lietuvos problema. O kas del vidines virtuves, tai 99% keleiviu tikrai neidomu, parku problemos, lesu stygiai ir pan.. Nori persivilioti klientus ar bent jau neprarasti, reikia jiems listi i viena vieta, o ne atvirksciai..
Na, dėl keleivių sudėtinga, bet pritariu, kad vadovams trūksta liberalumo, naujoviško požiūrio į verslą ir naujų greitų sprendimų. BŪTENT dėl to aš ir rašau tuos raštus - juose siūlau, rekomenduoju elgtis vienaip ar kitaip, priimti kai kuriuos sprendimus. Kaip matyti, situacija nežymiai, bet pagerėjo. Vis tik mano siūlymai "iš smulkesnių" - nereikalaujančių didelių investicijų.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPirkdamas duoną aš atsižvelgiu į kainą, produkto kokybę, aptarnavimą bei kur ta duona kepama (kuriame mieste, kurioje kepykloje). Kadangi esu iš tų pirkėjų, kurie mėgsta pastovumą (tik retsykiais keičiu perkamos duonos rūšį), tai pasidomiu ir apie tos kepyklos vidaus dalykus Gal skamba beprotiškai, bet vis tik man įdomu iš kur ta duona ir kaip ją gamina bei kas ją gamina.
Jei man pigiau su mašina važiuot aš ir važiuosiu su mašina ir tuos kelis litus mieliau sumokėsiu kolonėlei ar "versliam" kaimynui dažnai turistaujančiam po baltarusiją nei VT kasai. Kaip jau Pauliukas minėjo, bėja labai taikliai, ne klientas turi į subinę lyst, o klientui.
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąNa tai tu tiesiog šaunuolis. Ir raštus klerkam rašai ir kepyklų vidaus reikalai domiesi. Pagirtina. Bet juk ne visi tokie. O ir ar reikia, kad visi tokie būtų?
Jei man pigiau su mašina važiuot aš ir važiuosiu su mašina ir tuos kelis litus mieliau sumokėsiu kolonėlei ar "versliam" kaimynui dažnai turistaujančiam po baltarusiją nei VT kasai. Kaip jau Pauliukas minėjo, bėja labai taikliai, ne klientas turi į subinę lyst, o klientui.
Dėl automobilio - taip, kai kuriais pigiau važinėti, nei VT... O čia jau stipri srovė - kainas kelia, nes nenori sau algų mažintis parkų vadovai. Saviškiai savivaldybėje aišku juos užgina (gal už tai dar ir savo dalį gauna). Vien kelia įtarimą, kad "Kauno autobusuose" jau daug metų sėdi tas pats grybai ir kiti jo grybukai. O "Autrolyje" po mero pasikeitimo - pakeista visa komanda.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąas seniai sakiau, kad grigelis siltai sau sedi ir kiti dykaduoniai, bet va kai susiplesiau kelnes naujas senojoje skanijoje, tai jie greit man kompensavo, net nustebau kad visi tokie greiti tenwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment