Parašė OneMillion
Rodyti pranešimą
Mano pasiūlymai buvo ne vien mano asmeninės nuomonės, bet ir šioje temoje daugumos išsakytų nuomonių samplaika, šiek tiek patobulinta, permąstyta, pritaikyta. Nesuprantu kodėl tu manai, kad mano pasiūlymai buvo tam, kad suprastėtų susisiekimas, nes pasiūlymų pagrindinis tikslas buvo - sutaupyti ir tuo pačiu aprūpinti pakankamu viešuoju transportu (trumpai tariant - optimizuoti veiklą). Jei nebūtų buvę taupoma, tai vėliau tas būtų daroma dar skaudžiau. O tavo vietoje tik džiaugčiausi, kad dar yra Lietuvoj pilietiškų žmonių, kurie už dyką vien iš gerų paskatų sėdi naktimis prie kompiuterio, rašo pasiūlymus ir juos teikia savivaldybės administracijai.
Dar noriu pridurti, kad skirtingai nei manai, pasiūlymai nėra nurodymas ką nors daryti. Savivaldybėje sėdi ne kvailiai, jie nepriiminėja pasiūlymų punktų, jie juos pirmiausia išnagrinėja ir sprendžia, diskutuoja.
Parašė SkyMan
Rodyti pranešimą
2. Nepamirškime, kad reikia taupyti.
3. Nepamirškime, kad Raudondvario pl. važiuoja dar dviejų maršrutų troleibusai.
4. Nepamirškime, kad yra el. bilietas, kuriuo naudojantis, kelionė su persėdimais būtų pigesnė.
5. Neatmeskime varianto, kad šis pakeitimas galios iki rugsėjo 1 d. (greitu metu tai išsiaiškinsiu).
6. Kas nesinaudoja internetu, apie naujienas turi teisę nemokamai bibliotekose sužinoti "Kauno dienos" dienraštyje. Jame visada skelbiamos naujienos apie viešąjį transportą. Bet jei žmogus nenori domėtis, tai jam ir per prievartą informacijos neįgrūsi...
Beje, esu pateikęs pasiūlymą, kad viešasis transportas apie svarbesnius pakeitimus praneštų stotelėse esančiose švieslentėse. Bet kol kas nelabai noriai naudojasi ta funkcija. Iš tikrųjų tą funkciją turėtų atlikti "Autrolis", nes jam pavesta rūpintis švieslentėmis. Deja, "Autroliui" nelabai tai rūpi.
Parašė Himleris
Rodyti pranešimą
Manau (o tai ir dar kelių kažkurių kitų forumo dalyvių nuomonė), kad geriausia būtų naikinti 8-ojo troleibuso aptarnavimą arba jį reikėtų aptarnauti tik piko metu, arba tik darbo dienomis, o 10-ąjį nuo Krėvės pr. ir Kovo 11-osios g. nukreipti į Draugystės g., maršrutas būtų Kėdainių g. - Draugystės g. O vasarai, kad sutrumpino iki Kauno pilies, manau labai gerai. Tiesa, dar tiksliai nežinau ar tiktai vasarai.
Comment