Parašė amiko
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno viešasis transportas (2008-2010m archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKazin, ar verta leisti net dvieju marsrutu troleibusus iki Kauno mariu. Pernai buvau Petrasiunu gale, prie Kauno mariu. Oras buvo geras, silta. Tiesa, darbo diena. Iki Kauno mariu vaziuodavo tusti troleibusai.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAš nepamenu, ar pernai tikrai leido ir 9, ir 12-ą maršrutus. Man kažkodėl atrodo tik 9-tą. Bet kadangi neatsimenu, tai ir nesiginčiju Aš tau pritariu, manau tikrai verta leisti tik vieną iš tų dviejų maršrutų, juolabiau, kad jie važiuoja ratu. Darbo dieną ir prie Lampėdžio nėra daug žmonių, o Kauno marios ne tokios populiarios kaip Lampėdis. Į Kauno marias darbo dieną galėtų važiuoti kad ir kas antras troleibusas, bet nelabai įmanoma tai padaryti, nes būtų smarkiai išdarkytas tvarkaraštis. Maršrutams, kurie važiuoja ratu ir dalis jų reisų yra prailginti, sunku sudaryti tvarkaraštį, kad neužliptų vienas ant kito troleibusai ir nebūtų didelių intervalų vietomis.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAš nepamenu, ar pernai tikrai leido ir 9, ir 12-ą maršrutus. Man kažkodėl atrodo tik 9-tą. Bet kadangi neatsimenu, tai ir nesiginčiju Aš tau pritariu, manau tikrai verta leisti tik vieną iš tų dviejų maršrutų, juolabiau, kad jie važiuoja ratu. Darbo dieną ir prie Lampėdžio nėra daug žmonių, o Kauno marios ne tokios populiarios kaip Lampėdis. Į Kauno marias darbo dieną galėtų važiuoti kad ir kas antras troleibusas, bet nelabai įmanoma tai padaryti, nes būtų smarkiai išdarkytas tvarkaraštis. Maršrutams, kurie važiuoja ratu ir dalis jų reisų yra prailginti, sunku sudaryti tvarkaraštį, kad neužliptų vienas ant kito troleibusai ir nebūtų didelių intervalų vietomis.
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąDar pats atsimenu kai pernai buvau prie Kauno marių ir nespėjom į 12, ėjom pėsti... Kas ten šovė galvon tada, kad ėjom iki pat Laikinosios geležinkelio stoties.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąLabai velai ejot...
Comment
-
Garliaviškiai D.Grybauskaitės klausė apie autobusą
cituoju:
Sulaukusi klausimo, kodėl į Garliavą nebevažiuoja 6-ojo maršruto autobusas, kandidatė pirštu dūrė į salėje sėdėjusį Kauno rajono merą Valerijų Makūną.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąGarliaviškiai D.Grybauskaitės klausė apie autobusą
cituoju:
Atsiprašau, jei ką nors praleidau, bet nuo kada į Garliavą jis nebevažiuoja? Ar čia kažkoks nesusipratėlis paklausė? Ar čia aš kažko nežinau?
Tiek ČIA, tiek ČIA 6-asis autobusas paminėtas, kad kursuoja. O ČIA neužsimenama, kad jis nevažiuos iki Garliavos.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
KELEIVINIO TRANSPORTO KOMISIJOS POSĖDŽIO DARBOTVARKĖ
Posėdžio data – 2009-04-28
Laikas – 9.00 val.
Vieta – Laisvės al. 96, Mažoji salė
1. Dėl keleivinio transporto maršruto iki Bartonių.
Keista, kad miesto savivaldybės Transporto skyrius netgi įtraukė į darbotvarkę tokį klausimą, nes iš tikrųjų ši gyvenvietė yra Jonavos rajone, netoli Salupių.
2. Dėl keleivinio transporto eismo Šančiuose.
3. Dėl 9-ojo autobusų maršruto keitimo.
4. Dėl papildomų keleivinio transporto stotelių įrengimo Sargėnuose.
5. Dėl 9-ojo maršrutinių taksi maršruto pratęsimo iki Neveronių.
6. Dėl 43-iojo maršrutinių taksi maršruto pratęsimo.
7. Dėl 68-ojo maršrutinių taksi maršruto keitimo.
8. Dėl autobusų ir troleibusų darbo laiko keitimo.
Komisijos pirmininko pavaduotojas Jonas Žališkevičius
Transporto skyriusPaskutinis taisė Ametistas; 2009.04.30, 14:22.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Nuo gegužės 4 d. įsigalioja nauji 16-ojo, 18-ojo ir 27-ojo autobusų maršrutų tvarkaraščiai
16-ojo maršruto tvarkaraštyje iš Kazliškių 8 val. ryto koreguojamas laikas (pavėlinama apie 30 min.); 9 val. reisas naikinamas, bet pridedamas 12 val. Atitinkamai kinta išvykimai nuo "Kauno pieno".
18-ojo maršruto tvarkaraštyje koreguojamas laikas, kai važiuojama iki "Kauno šiltadaržių", vietoj buvusio 7 val., išvyks apie 5 val. ir naikinamas 16 val. nuo stoties. Atitinkamai turėtų keistis išvykimai nuo LŽŪU.
27-ojo maršruto - vėlinamas paskutinis išvykimas nuo Šiaurės pr. Vietoj buvusio po 21:49val., paskutinis išvyks 22:17 val. Tikėtina, kad gali keistis ir kai kurie išvykimo laikai nuo Prancūzų g.
Visi tvarkaraščiai >>>www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ kas tai?
Ir dabar dar yra, pavyzdziui, Mazeikiuose.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąSenu laiku priminimas prie gelezinkelio stoties.
http://img216.imageshack.us/my.php?image=p4210095a.jpg
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątaip ir nujaučiau bet toks masyvokas ir netradicinis
Comment
Comment