Parašė amiko
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno viešasis transportas (2008-2010m archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąReikes dar siemet prasitest e-bilieta uz mazesne kainawww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKaip aš suprantu, tai jei pratęsiamas sausiui, tai jau mokama brangiau, netgi E-biliete?
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąIr kokia iš to nauda, jei kaina ar iki sausio, ar po sausio pildysi, vis tiek bus ta pati Juk tarifai keičiasi nuo sausio mėn. 1 d., vadinasi ir mėnesinio bilieto kaina sausio mėnesiui jau nuo šio mėnesio 15 d. e. bilietui galioja nauju tarifu. Mąstyk truputįPaskutinis taisė Mjso; 2008.12.19, 01:13.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąten kalbama apie vienkartinius bilietus. Mano žiniomis dar negalima papildyti elektroninio bilieto vienkartiniams?
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąten kalbama apie vienkartinius bilietus. Mano žiniomis dar negalima papildyti elektroninio bilieto vienkartiniams?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąiki 2009 m. sausio 1 d. galiojusio tarifo vienkartiniai bilietai viešajame transporte galios iki 2009 m. sausio 18 d. imtinai.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKur mes nesusikalbam?
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKur mes nesusikalbam?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Primenu, kad šiandien 13 val. Kauno rotušės aikštėje vyks UAB „Kauno autobusų" senųjų „Ikarusų" palydėtuvės į užtarnautą poilsįwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąTai tu supratai, kad pasakei nesąmonę, ar ne? Sakei reikia paskubėti pasipildyti el. bilietą pigiau. Atsakau: pildysi dabar, ar jau po sausio 1d., vis tiek mokėsi jau nauju tarifu. Nes ta paslauga naudosiesi nuo sausio 1 d., tai ir kaina jai nauja jau nuo datos, nuo kurios galima pildyti kitam mėnesiui (nuo gruodžio 16 d.). Supratai?
Comment
-
[QUOTE=Linas;309603]Mikriukų savininkai ir vairuotojai turi įsisąmoninti, kad jie yra bendros miesto susisiekimo sistemos dalis ir jei kyla kainos autobusams ir troleibusams, turi kilti ir jiems.
Esme tame,kad pirkdamas bilieta autobusui tu truputi permoki,nes apmoki ir uz tuos rytinius ir vakarinius reisus ,kai autobusai vazineja pustusciai ir tie reisai buna nepelningi. Bet visuomene nori ,kad autobusai kursuotu kuo ilgiau,todel tokia situacija ir yra. O stai mikriukai noretu nusigriebti tik grietinele: jie sutiktu vezti kiek pigiau ,bet nevaziuotu nei labai anksti ryte ,nei velai vakare:-))))
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąčia tu tikrai man rašei?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Gaila...Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimąAr Kaune važinėja Karosa autobusai ?
Comment
Comment