Aha, man jau užtenka to, kad du-tris kartus vos nesudrąsko manęs. O šiaip, nemanau, kad labai reiktų. Kai kontroles pradėjo daryti geresniu laiku, neatsimenu, kada nors kartą buvo ką nors pagavę, ne taip kaip prieš tai, kai išvalydavo kažkur puse autobuso.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno viešasis transportas (2008-2010m archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąAha, man jau užtenka to, kad du-tris kartus vos nesudrąsko manęs. O šiaip, nemanau, kad labai reiktų. Kai kontroles pradėjo daryti geresniu laiku, neatsimenu, kada nors kartą buvo ką nors pagavę, ne taip kaip prieš tai, kai išvalydavo kažkur puse autobuso.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąAha, man jau užtenka to, kad du-tris kartus vos nesudrąsko manęs. O šiaip, nemanau, kad labai reiktų. Kai kontroles pradėjo daryti geresniu laiku, neatsimenu, kada nors kartą buvo ką nors pagavę, ne taip kaip prieš tai, kai išvalydavo kažkur puse autobuso.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPatikėk, pagauna dar daug. Per dieną protokoluoja išsijuosę.
Savivaldybė apmoka kontrolės išlaidas, bet pelno iš baudų negauna. Nelogiškai gaunasi
Comment
-
Ta kontrole tai juokas. Jau kazkada sakiau, kad daugumos neprotokoluoja, paleidzia, amiko ar kazkas nesutiko. Tai kaip minejau nuo to laiko net tokia kaip ir statistika is atminties vedu pastoviai prisimines minetas diskusijas. Tarkim pastaruju 2 menesiu mano kuklaus vazinejimo ir stebejimo rezultatas - zuikiu pagauta prie mano akiu apie 12-14, mazdaug 8-9 is ju buvo pasakyta "nusipirk bilieteli"... Dauguma net nepirko islipus kontrolieriams...
Comment
-
Parašė Scania Rodyti pranešimąSveiki, gal kas žinot kur dingo 632? Ir ko taip ilgai remontuoja 638? Avarija jam buvo ar kaip?
Comment
-
Parašė Scania Rodyti pranešimąKaip manote visi apie scania 1657 vairuotoja? Manau kad jis egzotiškiausias vairuotojas kauno autobusu vairuotoju ir naudojasi savo autobuso galia.
Comment
-
Parašė Aisttiiss Rodyti pranešimą632 gal sugedo, o 638 tai jau senokai sudegė KA teritorijoj.
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąsiandien vaziavau paskui 638
Comment
-
Parašė Aisttiiss Rodyti pranešimąMatyt sutvarkė, nes ir realaus laiko puslapis jį rodo 36 maršrute
Comment
-
Kaip manote, ar geriau nebutu jei 27 autobuso maršrutą vazuojanti visą dieną iki Kleboniškio ir padaryt 4 grafikus 1gr- visa dieną , 2gr dirba iki pietu ir 3,4grafikai pertraukiami. O 13aut padaryt 1grafiką pertraukiama dirbanti nuo 6h iki 8:30h ir nuo 13h iki 17:30h kažkur Ką manote?
Tai pagerintu Kleboniškio susisiekima su centru ir kitais rajonais ir nieko neprarastu.Paskutinis taisė Scania; 2010.10.06, 15:48.
Comment
-
Parašė Scania Rodyti pranešimąKaip manote, ar geriau nebutu jei 27 autobuso maršrutą vazuojanti visą dieną iki Kleboniškio ir padaryt 4 grafikus 1gr- visa dieną , 2gr dirba iki pietu ir 3,4grafikai pertraukiami. O 13aut padaryt 1grafiką pertraukiama dirbanti nuo 6h iki 8:30h ir nuo 13h iki 17:30h kažkur Ką manote?
Tai pagerintu Kleboniškio susisiekima su centru ir kitais rajonais ir nieko neprarastu.
Dabartinis tavo siūlymas netenka prasmės, nes 13-ąjį palikus tik piko metu, Minkovskių g. gyventojai netektų susisiekimo vidury dienos. Kleboniškiui nieko - jie turi dar vieną maršrutą, o Minkovskių g. jau negerai, nes ten yra įmonių, kurių darbuotojai turi grįžti namo pasibaigus 1 pamainai.
Siūlau išplėtoti idėją: 13-ąjį aptarnauti tik piko metu ir tvarkaraštį suderinti su 20-uoju, kad pagerėtų susisiekimas su Jonavos g., 27-ąjį leisti į Kleboniškį visais arba daugeliu reisų. Ir apsvarstyti, kaip organizuoti VT eismą į Minkovskių g.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment