Parašė Eris
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto fotogalerija
Collapse
X
-
Keletas šiandien darytų nuotraukų.
Naujasis TOKS'o Isuzu Turquoise Tourist.
Kautros Mercedes-Benz O404-10RHD Kaunas-Lazdijai. Kas važiavo į Rygą?
Kauno Kautros VW Crafteriuose jau veikia švieslentės. Nuolat rodomas maršruto numeris, o slenkančioje eilutėje rašomas reisas
Vilkaviškio Kautros Temsa Opalin. Įdomu, jog prieš kelias savaites jis atrodė kiek kitaip - priekyje esantis "Kautra" logotipas buvo spalvotas, garažinio numerio spalva ir šriftas buvo kitoks ir šone nebuvo "Kautra" užrašo... Tikėkimės, kad tai tas pats autobusas
Busturo Obradors ST/400 / EAG Ikarus. Retas svečias Kaune, visgi, atšalus orams į Palangą jo siųsti neapsimoka.
Telšių AP Setra S208H
Privačios firmos triašis Neoplan Cityliner.
Na ir šeštadieninis Gardino Radzimich iš Kauno išvažiavo tuščias...
Paskutinis taisė Raikkonen; 2010.11.21, 13:20.
Comment
-
Parašė mersiukas Rodyti pranešimąBusturo MAN pastoviai dirba maršrute ŠIAULIAI- VILNIUS ir ŠIAULIAI-KAUNAS.O vasarą važiuodavo į Palangą nepastoviai( busturo maršrutas yra sezoninis).
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąNa ir šeštadieninis Gardino Bogan iš Kauno išvažiavo tuščias...
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąO kuo skiriasi Bogdanas nuo Radzimičiaus ir kuris čia yra iš tikrųjų?
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąČia Radzimich, bet neįsivaizduoju kuo jis skiriasi nuo Bogdan. Galbūt Radzimich šiuos autobusus surinkinėja gavę iš Bogdan licenciją...
Comment
-
Parašė mersiukas Rodyti pranešimąTai pas tave ilgos atostogos nuo birželio 1 iki rugpjūčio 31d. Baltas pavydas ima
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąKeletas šiandien darytų nuotraukų.
Busturo Obradors ST/400 / EAG Ikarus. Retas svečias Kaune, visgi, atšalus orams į Palangą jo siųsti neapsimoka. Atvaizdas
Comment
-
Parašė EXP Rodyti pranešimąAr tikrai šiame autobuse yra kas nors su EAG Ikarusu ? MAN Obradors - tikrai TAIP, bet dėl EAG ?
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąŠiauliai-Kaunas tikrai pastoviai nedirba - šiais metais Kaune jį matau antrą ar trečią kartą. Palangoje jį matydavau kone kiekvieną dieną tame sezoniniame maršrute.
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąPriekinė dalis Obradorų visiškai kitokia, o šio - identiška EAG Ikarusams.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNegali būti taip. Priekinė dalis yra nuo MAN, kaip ir važiuoklė (pažiūrėk kaip atrodo MAN Lion's Star (A01 ir A03) modelis. Ikarus-EAG tokios technikos niekada negamino.
Panašiausias iš MAN...
Comment
-
Kelios nuotraukos iš Marijampolės.
Marijampolės miesto VT įvyko kai kurių pasikeitimų. Prima, tai daugumoje (bet ne visose) stotelių tvarkaraščiai patalpinti cilindruose. Juose ne tik miesto autobusų ir mikroautobusų maršrutų tvarkaraščiai, bet ir artimojo priemiesčio mikraoutobusų, kurie važiuoja per miestą neužsukdami į stotį, tvarkaraščiai.
Daugiau autobusų važiuoja pro stotį. Privataus 16 maršruto autobusas, kuris kursuoja kas valandą, dabar važiuoja pro stotį. Yra pakitimų ir kitų maršrutų meisto autobusų grafikuose. Nebeturiu pernai metais buvusių grafikų, bet man atrodo, jog kai kurie 2 ir 9 autobusų reisai buvo sutrumpinti, o gal kaip tik priešingai, įvesti keli trumpesni reisai.
Parke, važiuoja į popietinę pamainą pakeisti Neoplano iš pirmosios nuotraukos.
Šis Neoplanas dirba 6 maršrute. Vasarą Marijampolėje kelis kartus mačiau.
Karosos, atrodo, dar yra naudojamos.
Paskutinis taisė Al1; 2010.11.23, 21:35.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimą
Panašu, kad Karosos, kaip ir tais pačiais 1996 metais gauti Hyundai AeroTown, parkuose pamažu statomi į šoną, o kai kur jau yra nurašyti.
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
Comment
Comment