šiandien pagaliau pavyko važiuoti su Volvo 7700 hybrid Kaune, kai sustojo atidarė duris nesupratau ar jis ten užgęsta ar kas kad jokio garso negirdėti, užsidaro durys jokio perspėjimo, ir pradeda važiuoti, kelias sekundes pagalvoji, kad važiuoji troleibusu, nes garsas kaip kokio ject troleibuso ( nežinau kaip ten tiksliai tas lenkiškas pavadinimas) ir po tų kelių sekundžių pradeda ūžti variklis kaip įprasta. Toliau girdėti kažkokie bėgių gal perjungimo garsas ( nežinau nes nesu ekspertas). pats autobuso išplanavimas tai sedėti lb gerai, tik štai stovėti tai kažkaip neperdaugiausia vietos. važiuojant per duobes tai kaip įprasta viskas dreba, gal net daugiau nei solaris autobusuose bendras įvertinimas man patiko šitas autobusas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Aisttiiss Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė redlynx Rodyti pranešimąVa aš būtent dėl šito juodo autobuso ir klausiau. Koks čia modelis ir kieno jis yra?
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąBevartydamas albuma radau sena atvirute su Rygos autobusu stotimi,tik nezinau kelinti cia metai
Atvaizdas
"I killed the Bank" - Andrew Jackson
Comment
-
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimą
PS. Stotyje tikriausiai fotografuota apie pusę dviejų...
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąNuo kada priemiestiniai autobusai iš Arlaviškės stoja šioje stotelėje
PS. Stotyje tikriausiai fotografuota apie pusę dviejų...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąSiandien i Kulautuva vel maciau vaziavo Cityliner'is ar kaip ten jis(su uzdengtu ratu) Dar kaip vaikas buvau norejau su juo pravaziuot bet taip ir nepasiseka.. Kuriais marsutais dazniausiai pamatyt galima?
Comment
-
Nepatikėsit, bet tie raudoni MAZ-152 ir MAZ-251 yra skirti... Venesuelai! Viso ji įsigijo 800(!!!) autobusų MAZ-152/251/256.
žr. Linco pranešimąPaskutinis taisė Mettal; 2010.09.28, 23:46.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKuršėnų AP autobusai.
Comment
Comment