Parašė Buss fanas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąNormali ta Setra, nesikabinėk. Rusijos keliais dar baisesnių važinėja.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Robert; 2010.05.04, 00:52.
Comment
-
Keletas Druskininkų Kautros filialo autobusų nuotraukų
http://www.druskininkai.lt/index.php/lt/82679/
Comment
-
Mišrios nuotraukos:
MAN EL202, spėkit kur? Tokių ten buvo 6 vnt., visi be variklių ir visai neseniai parkeliavę iš Klaipėdos.
TOKSo MB Sprinter nr. 8
Gal kas žino kieno šis autobusas? Julturo?
Alytaus AP-Kautros Karosa B732
Prieš keletą metų dirbęs MB O405N (ex. Lenkija) 062 maršrutu autobusas Rudaminoje:
KLAPo Setra, vežanti Klaipėdos "Klaipėda" futbolininkus po varžybų
Grabas, dar kitaip žinomas kaip MAN NG232 CNG nr. 875 . Pavažinėjo tą dieną ir vėl užsilenkė.
Busoto mažylis Vilniuje, Laisvės pr. (prie p/c "Merkurijus")
Comment
-
Dažniausiai 5 maršrute besirodantis Neoplan N4021/3 nr. 275, bet šįkart dirbęs 56. Kažko nematau kitų 2-jų...
Lenkų Autosan Solina Naugarduko gatvėje
Busturo Setra S417HDH Vilniaus geležinkelio stotyje
Julturo MB O350-15RHD...
... ir Neoplan N122/3 Skyliner
MAN NG313 CNG gražiu numeriu 888
Volvo 7700A Architektų gatvėje
Mūrinėje Vokėje vienas paskui kitą važiuoja 2 20-o maršruto autobusai (fotografuota iš kito autobuso)
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąMišrios nuotraukos:
MAN EL202, spėkit kur? Tokių ten buvo 6 vnt., visi be variklių ir visai neseniai parkeliavę iš Klaipėdos.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąAukštieji Paneriai?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąGal kas žino kieno šis autobusas? Julturo?
Atvaizdas
Ar gali būti, kad "Julturą" ir "Autoturą" sieja kokie nors artimi ryšiai su galimu "pavadavimu" maršrutuose?
Comment
-
Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimąklaidelė. kokias 5 minutes laužiau galva dėl to klaipėdos ekrano ir tik po to daejo kad klaida.
Tą Julturo-Autoturo autobusą tai nežinau kur tada dėti. Ant šito tai dabar jau yra Julturo lipdukas.
Dėl vietos fotografavimo - teisingai - Galvės g. Seniau ten nesu matęs autobusų.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPrienų PAZ'as vis dar važinėja į Kauną?
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąNe, nuotrauka daryta ne anksčiau kaip prieš metus.
Comment
Comment