Parašė Buss fanas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Viešojo transporto fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąNormali ta Setra, nesikabinėk. Rusijos keliais dar baisesnių važinėja.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKazkas sake kad jis labai panasus i prancuzu aktoriu Gerard Depardieu
Geras, zmogiskas vairuotojas. Idomu ar Kautrai peremus Vilkaviskio AP personalas pasikeis ar liks tie patys, kai kurie dar nuo gilaus sovietmecio.
Paskutinis taisė Robert; 2010.05.04, 00:52.
Comment
-
Keletas Druskininkų Kautros filialo autobusų nuotraukų
http://www.druskininkai.lt/index.php/lt/82679/
Comment
-
Mišrios nuotraukos:
MAN EL202, spėkit kur?Tokių ten buvo 6 vnt., visi be variklių ir visai neseniai parkeliavę iš Klaipėdos.
TOKSo MB Sprinter nr. 8
Gal kas žino kieno šis autobusas? Julturo?
Alytaus AP-Kautros Karosa B732
Prieš keletą metų dirbęs MB O405N (ex. Lenkija) 062 maršrutu autobusas Rudaminoje:
KLAPo Setra, vežanti Klaipėdos "Klaipėda" futbolininkus po varžybų
Grabas, dar kitaip žinomas kaip MAN NG232 CNG nr. 875. Pavažinėjo tą dieną ir vėl užsilenkė.
Busoto mažylis Vilniuje, Laisvės pr. (prie p/c "Merkurijus")
Comment
-
Dažniausiai 5 maršrute besirodantis Neoplan N4021/3 nr. 275, bet šįkart dirbęs 56. Kažko nematau kitų 2-jų...
Lenkų Autosan Solina Naugarduko gatvėje
Busturo Setra S417HDH Vilniaus geležinkelio stotyje
Julturo MB O350-15RHD...
... ir Neoplan N122/3 Skyliner
MAN NG313 CNG gražiu numeriu 888
Volvo 7700A Architektų gatvėje
Mūrinėje Vokėje vienas paskui kitą važiuoja 2 20-o maršruto autobusai (fotografuota iš kito autobuso)
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąMišrios nuotraukos:
MAN EL202, spėkit kur?Tokių ten buvo 6 vnt., visi be variklių ir visai neseniai parkeliavę iš Klaipėdos.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąAukštieji Paneriai?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąir tik po to daejo kad klaida.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąGal kas žino kieno šis autobusas? Julturo?
Atvaizdas
Ar gali būti, kad "Julturą" ir "Autoturą" sieja kokie nors artimi ryšiai su galimu "pavadavimu" maršrutuose?
Comment
-
Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimąklaidelė. kokias 5 minutes laužiau galva dėl to klaipėdos ekranoir tik po to daejo kad klaida.
Epic fail iš mano pusės. Matosi, kad pusiau miegant rašyta. "Klaipėda" prieš "Žalgirį" gi žaidė "Vėtros" stadione. Labai atsiprašau
.
Tą Julturo-Autoturo autobusą tai nežinau kur tada dėti. Ant šito tai dabar jau yra Julturo lipdukas.
Dėl vietos fotografavimo - teisingai - Galvės g. Seniau ten nesu matęs autobusų.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPrienų PAZ'as vis dar važinėja į Kauną?
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąNe, nuotrauka daryta ne anksčiau kaip prieš metus.
Comment
Comment